Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 22
Naty spune:
cami, crina, patricia stiu si eu ca 37,3-4 nu e febra in general si la Nadia nu bag in seama asa temperatura. De fapt. Nadia, ca si Antonia, are in jur de 37 temperatura normala. Ioana insa are temperatura normala foarte scazuta, 35,6 - 35,7 si pentru ea 37 e febra, frige (asa mi-am si dat seama ca ceva nu e in regula si i-am luat temperatura), e molesita, se inroseste, are ochii injectati.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
cami la Nessebar mergem.
Ce-o fi cu anuc? Stie cineva ceva?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Leditia spune:
Selene,la multi ani sanatosi si fericiti!
Multa sanatate celor bolnaviori.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
DarkBendis spune:
Buna fetelor!

LA MULTI ANI SELENE!!!

Alinuk, multe multe felicitari si multi multi ani impreuna!! 

Nu scriu multe acum ca sunt ultra-ocupata cu despachetatul, cu Mister, cu casa etc. Am ajuns cu bine acasa ieri noapte, totul e OK pe la noi (adica si lui Mister i-a trecut raceala), am fost in Cluj, din pacate nu m-am putut intalni cu Jasmi care e la mare, dar ne-am intalnit cu Betty (Lisa) si cu Anusca. Sunt fete tare faine amandoua ![]()
... o sa pun pozici cand ajung sa ma ocup si de "operatiunea aparat foto"
Eh, s-a dus vacanta, a fost bine si frumos, acum o luam de la capat cu ale noastre.
Va pup si ma intorc la bagajele si oalele mele
... si sper sa va povestesc prin ce aventuri am trecut mai incolo (ca au fost ceva aventuri hi-hi)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Chiar mai fetelor, stie cineva ceva de |anuc??????
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRA_LIZA spune:
Selene, la multi ani! tot am vrut sa-ti spun, Dariuta e frumoasa foc! sa te bucuri de ea sanatoasa - sanatoasa si tu, sanatoasa si ea...
Cum se simte, apropos?
Miere, fix la catina ma gandesc si eu inca de anul trecut, am mai intrebat despre asta prin vara/toamna trecuta. Daca gasesc retetele cu catina prin calculator le pun pe mailul comun - erau in fisierul ala si sirop si dulceata si tot felul, insa nush pe unde l-am pus. Ramane doar sa aflam de la ce varsta are voie sa ia catina.
A, sa nu uit: un tip spunea k, dupa ce ani de zile a tot avut prbl cu sistemul respirator, si-a pus in dormitor pe noptiera un bolovan de sare, asa k doarme k in salina, iar sanatatea i s-a imbunatatit mult. O fi pe bune sau nu, eu am transmis informatia mai departe.
Bebelusi, pupam pe Vladut cel frumos in camasutza! multa sanatate! sa stii k Eliza a facut kk de 3-4 ori/zi atunci cand a mancat prea mult, s-a intamplat de maxim 3-4 ori de 1 an incoace, de fiecare data cand a ramas pe mana lu' ma-sa mare. Ea face oricum de obicei de 2 ori pe zi, o data dimineata, dupa masa de fructe, a doua oara dupa somnicul de dupa-amiaza sau dupa masa de seara. Uneori face mai moale.
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Naty, vacanta frumoasa! speram sa nu aiba nimic pitica!
Dark, bine ai venit din vacanta! spor la despachetat! mie imi ia minim 2-3 zile despachetatul, imi vine sa fug de acasa!
Carmen, sa iti anunti angajatorul IN SCRIS despre sarcina! neaparat! la sfasitul notificarii sa adaugi si fraza "prezenta notificare este exediata si Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti" - ceea ce sa si faci, insa nu cand inregistrezi notificarea la astia ai tai, ci imediat dupa ce ai primit nr inregistrare sau confirmare de primire. Daca vrei un model de notificare sa-mi spui si iti trimit eu (numia de l-as gasi in calculator). Nu te juca, e criza si astia abia asteapta sa arunce oamenii in strada. Nu uita, notificarea fie sa o expediezi prin posta romana cu confirmade de primire SI nota de inventar, fie, mai simplu (insa depinde de procedurile de inregistrare de la institutia unde lucrezi) sa inregistrezi hartia TU INSATI la registratura pe un exemplar separat de exemplrul pe care il lasi acolo. Adica sa ai 2 hartii cu acelasi text, iar pe una dintre ele o lasi la aia la registratura, iar pe una iti pune stampila cu nr inregistrare, data inregistrarii, numele institutiei, tot-tot ce se pune pe hartiile care ajung la voi si sunt inregistrate de intrare. Doamne-fereste, insa nu poti sa stii cand ti-o folosi. Iti vorbesc in calitate de om patit. Nu vreau sa te sperii, insa, inca o data, e criza si....care pe care! Urat da' real! Stii cum e: daca vrei pace, pregateste-te de razboi! mult succes is tine-ma la curent cum ai procedat, plss!
Ira, mamica Elizei
bebelusi spune:
Fetelor eu trebuie sa anunt la serviciu in scris daca trec dintr-un concediu in altul?
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
nu stim nimic de anuccccccccccc
anucccccccccc
hai pe la noiiiiiiii
te asteptammmmmmmmmm