Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bravo Dariuta!

Eu am o stare de nervozitate groaznica si aidan m-a simtit, toata ziua a urlat, a sarit peste somnul de pranz si ajunsese la ora 3 sa nu ne mai intelegem cu el, era super hyper, obosit, ne-am culcat amandoi si ne-am trezit la 6, sunt curioasa la ce ora se va culca acum, pt ca el avea program de somn de pranz de la 12 la 2-3 si seara la 8 pica lat.
sunt niste furtuni groaznice aici, cred ca de aia sunt nervoasa, altfel nu am nici un motiv, dar e atmosfera asa de incarcata, nici afara nu am putut iesi ca de obicei.

In alta ordine de idei, luni avem liber, youhoooo, vinerea viitoare plecam la disney, o sa mergem la seaworld si aquatica, asta din urma un parc acvatic cu tot felul de minunatii, si apoi cealalta luni mi-am luat liber si am de gand sa dorm toata ziua, o sa-l duc pe Aidan la gradi , probabil pana pe la 3 si eu o sa dooooorrrrmm.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Ah..de fapt voiam sa va intreb altceva, am si eu sirop de muguri de pin si miere din romania, dar mi-a fost teama sa ii dau pt ca el e alergic la polenul de pini, oare ar putea avea o reactie? Am tot felul de naturiste, i-am dat pana acum polen de miere de albine si niste siropele pt imunitate (imunogrip si inca unul, nu mai retin denumirea), i-as da si catina? ati dat catina la copilasi pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

BUNA fetelor.
Ma scuzati ca am dat navala la subiectul vostru, eu mai vin cateodata in vizita pe la voi ca sa mai aflu vesti despre Leditia.Si m-am gandit ca poate pot ajuta cu un sfat.
Miere baietelul meu cel mic este alergic la proteinele laptelui de vaca (PLV), afectiune care e cu totul altceva decat intoleranta fata de lapte (frecvent la lactoza). Alergia se insoteste de raspuns al sistemului imun ceea ce da posibilitatea sa se puna usor diagnostic in urma unor analize. Noi l-am suspectat pe Iosef ca e alergic de la A DOUA ADMINISTRARE DE LAPTE-FORMULA. La 8 luni am vrut sa ii dau supliment pt ca nu mai aveam laptic suficient si daca primii 40 ml i-a acceptat ok , dupa a doua masa a varsat o noapte intreaga. La sfatul pediatrei care suspecta o intoleranta am inceput sa introduc din nou dupa o pauza laptele praf incepind cu 3-4 lingurite de laptic preparat/zi crescand treptat. Insa intr-una din zilele care au urmat la o masa s-a murdarit cu laptic in jurul gurii si imediat (adica in 1-2 minute) s-a umplut de bubite in zona respectiva (ca cele de la urzica). Diagnosticul de certitudine a fost pus dupa un test de sange pe care l-am facut la medlife. E f exact, da valoarea raspunsului imun (titrul de anticorpi) pentru mai multe proteine din laptele de vaca (alfa lactoglobulina, beta lactoglobulina, cazeina). Am inteles ca pentru copii testele cutanate nu se fac. Testul se numeste PANEL 4 si testea a reactia pentru 20 de posibili alergeni printre care: pisica, caine, mucegai, albus, soia, arahide. Stiu ca mai exista si alt test tot la clinica asta, cred ca Panel 3 insa e destinat mai mult (sau numai) adultilor. De aceasta ultima informatie nu sunt prea sigura.

Sper sa te ajute vreun pic ce ti-am scris, eu una nu cred ca copilasul tau e alergic avand in vedere ca a papat formula mai mult timp. SANATATE MULTA !

Mergi la inceput

Multumesc Madalinuta, o sa cer si testul de sange.
Aidan a facut testul cutanat si a iesit negativ, dar poate da erori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc de incurajari, sper sa o tina tot asa!

Azi a baut la 8 dimineata 200 de ml de lapte si, la 9 si ceva, i-au trebuit cereale cu lapte! Si a mancat din ele, nu tot, dar multumitor. Deocamdata ma simt biiiinnneeee...

axis, multumesc pentru dedicatie!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si pupici la lucurici,

m-am intors si eu de la nazdravanel, este agitat ne dau iar dinti( stomatoloaga zice ca is caninii) nu prea mananca, cu greu am convins-o pe mama sa nu-l forteze si sa-i dea lapte( macar pe ala il bea) ce daca nu mananca ciorba, cand ii ies dintii recupereaza...
Azi era mai bine, a mancat putina carnita..
In rest vorbeste din ce in ce mai mult mai repede( apar sunete noi) dar cel mai mult bebeluseasca lui.
Ne cataram peste tot, si am inceput sa vociferam cand plecam in casa( vrem la bibi= copii), stim unde este bebe mic, si-l mangaiem.. am mai si pupacit burtica lui mami, dar de ieri a inceput sa ne muste... nu l-am certat, i-am explicat ca nu e voie, si de cate ori venea cu gurita deschisa , il intrebam ce vrea sa faca? iar el se intorcea la jucarii...
Sper sa fie doar acum de la dinti, dar oricum este urmarit..
Alinuk multi ani impreuna... sa fiti sanatosi si fericiti pana ala adanci batraneti. pentru tine!!!
Selene poate o sa manance mai bine de acum, bafta.
Miere ce as mai dormi si eu, de abia astept sa stau acasa...

Fetele saptamana asta voi anunta la job ca sunt insarcinata, am o sefa.. care o sa faca o criza, dar asta e. De maine o sa am o perioada foarte agitata, ma rog sa rezist pana cand intru in prenatal.

Nu stiu daca se poate numi feeling, dar azi am fost prin magazine si dupa ce credeti ca m-am uitat? dupa cercei pentru fetite... oricum nu mi-a placut nimic, sunt numai modele comune... in fine dupa 13 iulie cand am echo o sa vedem ce vom cauta??

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

La multi ani, Edinuta!

La multi ani, Iulia, la multi ani, America .Trebuie sa fie frumos sa ai doua tari (era sa scriu mame)!

Deci, se poate, Selene

Miere, si Aidan simte furtuna, ca si tine...; in ce priveste siropelele, pe incercate; poate o fi ca la caise (dupa ce le indepartezi pielita, sunt ok).Adica mugurii fierti sa fie inofensivi. Nu am incercat inca de toate, dar ce o sa-mi iasa in cale, o sa incerc. Pana acum n-am avut probleme.

Carmen, sefa cu ale ei. Tu cu ale tale! Eu, in discutiile cu contabila noastra am strecurat ITM-ul - si mi-au dat pace pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Axis colega de la care am preluat era insarcinata, si nu pot sa-ti spun de cate ori a facut-o sa planga... sper sa fie in toane bune cand o voi anunta.
Vineri imi spunea o colega: " ce va zice D-na X cand o vei anunta? Nu te-a intrebat la angajare daca mai vrei un copil?" - Doamne copilul il programezi cu sotul din dotare nu cu sefa...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

carmen roaga-te la Dumnezeu sa ii intelepteasca pe sefi
si vei vedea ca va fi8 bineeeeeeee

eu m-am intalnit azi cu irinac
sunt super fericita
o astept acum sa vina iar la noi
suntem la fel ca si caracter
stresate adica
ahahahhaha
dar bebelusii nostrii sunt minunati
seamana in multe privinte
nu degeaba noi doua suntem si cuscre
sunt la fel de inalti
si la fel de grasi
ahahahahah
va mai dau amanunte mai tarziu sau maine

pupam gascaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

Ia priviti poze noi cu Vladut in camasa lu tata-so de cand era mic, e de la strabunica

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput