Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

axis, in general, nu le atinge, dar un kk de iepure tot i-am scos din gura.

La sugestia doamnelor de la laborator, i-am facut si o imunograma. Care a iesit OK, zic eu.

Cum faza cu kk-ul ala de iepuras e recenta (o saptamana), iar problema cu nemancatul e de doua luni, zic eu ca imunograma aia e relevanta.
Domnu' iepurica nu a intrat in contact cu niciun animal de cand e la noi. Nu prezinta niciun semn de boala, banuiesc ca s-ar fi sesizat veterinarul, am inteles ca e excelent ca medic.

Si nu mai pomeniti de curatenie, ca ma crizez...

Mai este o faza, Dari mai mangaie pisica vagaboanda a blocului, mai sterge cu manutele pe jos, o urmaresc eu sa nu le duca apoi la gura, la nas, dar nu garantez ca am reusit sa impiedic acest lucru in permanenta, mai ales ca afara o scoate si buni, deci nu o am mereu sub ochi. Daca e vreun microb de acolo, nu stiu ce sa zic, ce poate fi, Toxoplasma, Toxocara?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pupam!

Sunt suparata rau: am ajuns azi la Matei Bals dupa ce Eliza s-a umplut de bubitze rosii (devenite ulterior pete ceva mai extinse), am crezut oinitial k e vreo boala a copilariei, insa diagnosticul a fost alergie la ceva. Posibil la noul medicament (Ospen). Psibil de asemenea la lacul de unghiutze pe care i l-am dat k sa nu-si mai suga degetul. Daca de la lac, nici o prbl, si-a facut efectul magistral, gata cu degetul in guritza. Daca de la medicament...nu stiu ce sa zic. Vreun aliment nou nu stiu sa-i fi dat zilele astea. Ca stare generala este k de obicei, vesela & zbantuita, nimic schimbat.

Una peste alta, posibil sa ajungem la teste, sa vedem la ce e alergica. Voi unde atyi facut teste de genul asta? si ce presupun? sunt metode invazive (intepat/taiat, etc)? si cam cat ar costa aceasta noua distractie? Poate n-o fi nevoie, dar totusi...

Anuc, cum esti? multumim inca o data, esti zana buna pt Eliza.

Alinuk, distractie "deocheata"! (glumesc...) sa fiti in acelasi cuib in armonie 100 de ani de aici inainte. Un om i-a spus femeii sale candva "vino sa imbatranim impreuna!" - va dorim acelasi lucru si voua!

Patricia, ce are Vladut? tu cum te mai simti? pupam cu drag!

Roxana, ieri l-am vazut pe Radu Tudor, trecea pe langa parculetul in care se joaca Eliza, fromos berbat

Miere, ma ia jalea cand te aud cu inotul - daca e ceva ce regret de cand am nascut-o pe Eliza este k nu am avut posib sa o dam la inot. Poate cand o creste...Filmuletele le mai vazusem pr Youtube anul trecut, supercool!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

F|etelor, Vlad a fost bine, a mancat supa la pranz, la ora 16.00 am plecat la gratar si pe drum a vomitat toata supa, acolo s-a comportat super, a papat o banana pe care a vomitat-o din nou pe drum spre Sibiu.Acasa a facut caca supertare.......nu stiu ce sa mai cred....sper ca de la masina

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ira testele de alergie pot fi de sange sau cutanate.

A. le-a facut pe cele cutanate, nu sunt dureroase, sunt inconfortabile, nu stiu cum se fac in Ro dar aici se fac pe spate ca sa nu poata copilul sa se scarpine. Prcatic i-au pus o grila de plastic cu multe gaurele pe spate (cam 40), in prealabil ii scrisesera niste numere pe piele cu pixul, apoi l-au intepat/zgariat usor cu diverse ace care intrasera in contact cu substante alergene(polen, muncegai, lapte, par de animale, praf si altele, in jur de 40 de substante). LAnga ceafa l-au intepat cu substanta de control, si apoi au asteptat cam 10-15 minute sa vada la ce anume e alergic, la locul unde fusese intepat cu polen s-a inrosit f f tare. Dupa aceea am mai stat un pic ca sa elimine orice risc de soc anafilactic si am plecat acasa. In principiu e lipsita de risc aceasta procedura, dar exista un risc f f mic sa faca niste reactii alergice urate, respectiv soc anafilactic, ei sunt pregatiti acolo pt orice interventie necesara. eu l-am dus la gradi dupa aia s le-am zis educatoarelor sa-l urmareasca si la prima chestie suspecta sa sune la salvare, dar nu a fost cazul, pana seara ii disparusera toate urmele de pe spate.

Testele de sunge am inteles ca sunt mai putin concludente decat cele cutanate.

Multa sanatate, probabil e o reactie la antibiotic, pt ce ii dai antibiotic acum?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Miere, pt amigdalita pultacee - stanga, mai exact.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ira exact cum descrie Miere am facut si eu testele cutanate...nu dor absolut deloc...numai ca mie mi-au facut pe brat, poate la copii fac cum a facut Aidan.

Bafta multa...

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Testele cutanate i le-am facut si eu lui Vlad si se fac exact cum a descris Miere, doar ca pe manuta

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A mancat putin... http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CopiiFrumosi#5489778037926406482

Sunt happy.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

...deci intepaturi...buah! vad deja la Eliza plans atunci cand vede uniforme ale personalului medical, cand a vazut termometrul a plans ingrozitor, ce sa mai, s-au adunat destule in sufletelul ei!

Ah, k mi-am adus aminte: ceva totusi a mancat zilele astea - insa NU ieri, cand a inceput eruptia - si anume miere de albine de soc si sirop amestec soc & muguri pin & patlagina. I-am dat 1-2 zile cate 1 data pe zi. Insa nu ieri!! oare sa apra reactia asa tarziu? l;a diferenta de cateva zile??

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Bravo Daricuta ! Foarte frumoasa poza si Daria mandra ca mananca, pupam papacioasa pe frunte! Hai ca ajungeti voi la mal :)

O dedicatie pentru Selene: come clean
http://www.youtube.com/watch?v=WPnCOySQkH4&feature=related

Ana mananca tot la doua zile miere ( de ce s-o nimeri) si a baut sirop de brad, nu a patit nimic.

Mergi la inceput