Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
mara95 spune:
miere, super filmuletele.nu imi vine sa cred cum innoata bebelusii!
patricia, sanatate lui vladut!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
bebelusi spune:
\porumbita nu abuzez cu nurofenul decat cand cred eu ca il dor dintii si asta se intampla rar, acum are gurita plina de coltisori, si de-aia m-am gandit. Stiu ca ati avut discutie despre nurofen dar nu am fost f atenta ca era in perioada in care imi era rau tare de la sarcina si nu prea citeam. Caca inca nu a facut deloc, nu a baut nimic, nu a mancat nimic, dar a dormit 2 ore, dupa ce a mai vomitat o data. Mircea are o chestie la fiere din nastere....poate il mosteneste....eu sper ca nu....dar sper si ca nu are ceva grav. Ma gandeam sa ii fac niste supa de pui
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
A mancat o banana, caca inca nu a facut, dar e marait....si se intinde pe jos pe unde are ocazia.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
hei
ce mai faceti??
va imbratisez pe toate si va doresc un week end minunat!
azi sarbatorim 6 ani de la casatorieeee!!!!
iesim in oras ...ca porumbeii
fiecare ostrogot la cate o bunica 
Ledi vreau sa vb ceva cu tine, poate ne intersectam pe mess
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
axis spune:
Numai clipe frumoase impreuna si cu copiii vostri, Alinuk 
Bebelusi, tare greu trebuie sa-i fie lui Vlad, cu atatea odata, nu stiu ce l-ar putea ajuta cat mai eficient. Homeopate ai incerca? Si Ana a mancat aseara rosii si a adormit mai greu; trebuie sa caut sa vad de ce-ar putea fi contraindicate.
Miere, a vazut sotul meu filmuletele - a zis ca sunt f interesante; s-a identificat intrucatva cu copilul, intrucat a avut un incident asemanator cand a fost mic :)
ariya spune:
Hellooooooo!
Porumbitzuco,incearca sa faci cum am facut eu cand am trecut de la laptele praf,la asta...amestecam laptele cam cu 30 ml din cel nou,adica scoti din cantitatea pe care o bea 30 ml din laptele lui obisnuit si pui 30ml din laptele nou...cam intr-o saptamana ,10 zile,trece copilul pe laptele nou...eu am patit-o acum,cand ne-am intors din vacanta...nu aveam sa-i dau lapte seara si,barbata-miu nu a gasit decat ala de la Humana,junior drink...frate,nu a vrut sa mai bea cand s-a prins ca nu e laptele lui!!!am crezut ca mor!s-a culcat tare amarat,band APA!!!mi-a fost o mila de el....vezi daca merge asa
Cursuri de inot pt bebei sunt si in bucuresti,la baby spa,dar costa peste 1 milion sedinta...
Bebelusi,cred ca a fost de la rosii ca sunt grele seara pt micuti,ca si portocalele...
Ce sa va mai zic?Miguelito ,ieri,a calcat rufe cu mult spor...m-am distrat teribil...am un fier de calcat stricat si i l-am dat lui ca tot intindea mana sa-l ia pe cel cu care calcam...eeeeeeeeeee!a fost genial!sa vedem cand voi avea timp sa va pun pozele sau fimuletul...ne-am prapadit de ras...a calcat chilotii sora-sii si,dup-aia ,si i-a pus in cap!...va dati seama ca ne-am pravalit!
Va pup ca ma duc sa fac salata de ciuperci cu maioneza,ca mi-e o [pofta grava de tot!
pupam!!!!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
axis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny axis, io ma invinovatesc constant de azi-noapte de la 11, cand s-a intamplat. Cand o sa iasa din operatie, o sa vad daca mi se schimba starea de spirit. A, si m-a deranjat oarecum si situatia de la cabinetul veterinar, intra lumea peste rand, a intrat un mosh cu cainele propriu si doua catele maidaneze dupa el, cica insotitoarele lu' masculu' feroce, puii mei, imi venea sa strig acolo, da' respect nu mai e? Ce kkt e asta? Ca eu eram cu iepurasul pe scaun si Daria in brate... |
Asa, si nu i-ai zis nimic la mosh? Ca doar erati doi adulti cu drepturi egale, si tu in plus cu Daria?
Adevarul e ca, la limita, oamenii sunt sau iepuri sau "masculi feroce" (buna nuanta sexuala). Primii iau asupra lor toate vinile, ceilalti le arunca in afara.
De aici vine nevoia de curatenie a Selenei, Porumbita, ea este specifica introvertilor, care dupa ce se imbiba cu o mare cantitate de informatie din exterior simt apoi nevoia s-o trieze in spatiul interior.
Revenind acum la teme mai de aproape, Selene cu sau fara alte semne, anemia e certificata de rezultatul analizei de lab. iar eozinofilele mari = indiciu de alergie sau un sistem imunitar in alerta. Stii sigur ca asta nu e reactie la parul de iepure; ai siguranta ca D. nu atinge fecalele lui?
mara95 spune:
flavi cand era mica era alergica la pisici.cum le mangaia, cum avea bubite rosii, mai ales pe picioare.acum nu am mai detectat asa ceva, poate s-a imunizat.
Mara
si Andru (8 ian 2009) 
mara95 spune:
alinuk, la multi ani!!!!sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Mara
si Andru (8 ian 2009)