Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Salutare tuturor!ne-am intors si am luat-o de la capat cu nervii cu situatia din tara asta de kk...
totul a fost super,in afara de vreme...in fiecare zi a plouat,cam cate 2 ore pe zi,dar stateam cu sarsanalele pregatite si,cum se insenina,o taiam la plaja...Miguelito e scafandru sef,intra inj apa cand vroia el si iesea tot cand vroia el...e demential!incepea sa strige mama,mama,tare de tot,in brate la ta-su,iar ,cand apaream cu prosopul lui pe mal,intindea manutzele sa-l iau...s-a dus la toata lumea pe plaja,il invatasera toti,ii saluta,cand pleca de langa noi ne trimitea pupici si ne facea cu mana...credeti-ma ca s-a smecherit de tot!a fost cuminte,nu am nimic de zis...in afara faptului ca m-a alergat,lucru care mi-a facut numai bine,a mancat,a dormit,a fost super ok...

SELENE,ti-am mai dat eu o data nr pediatrei noastre,care e si nutritionista...eu zic ca un sfat de la ea ar fi binevenit acum...daca vrei,imi spui si iti dau nr daca nu il mai ai...
Pup toti bolnaviorii si pe mamicile lor!!!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Am uitat...Miguelito,pana la minim 2 ani va continua sa bea lapte de la Parmalat,prima crescita,pt copii de la 1-3 ani...cu laptele asta i-am crescut si pe ceilalti doi tauni si nu am avut probleme niciodata...laptele asta are tot ce trebuie-vitamine,fier...nu vom trece pe lapte de vaca pt ca,inca are nevoie de toate cele...bea o cutie pe zi,adica dimineata si seara,o cutie avand 450ml...
Pupam!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bey, deci la noi nu se verifica semnele alea, da? Doar cearcane si lipsa poftei de mancare.

In plus, cumnata a spus ca nu i se par eozinofilele OK, sunt prea mari, ceea ce indica prezenta unui parazit in corp, care consuma resursele organismului.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Referitor la iepuras, tare mi-a placut de medicul la care am fost. Simpatic, jovial, deschis, ne-a lasat sa asistam la operatie, ba chiar sa si participam, ne explica ce si cum...

A fost o incercare si pentru el, ca e mic Beni al nostru, asistentul a zis ca e munca de chinez batran...

L-au operat, i-au taiat o portiune mica de os, care se necrozase deja, i-au bagat tija, i-au cusut pielea si muschii la locul operatiei, dezinfectat...

Deocamdata este OK, are sanse sa poata folosi din nou piciorul.

Atata ca am ramas fara bani... Ca nu era in plan patania asta, of...

Ieri am platit 120 de lei pentru analizele Dariei, azi, 120 de lei pentru iepuras, plus taxiurile, suntem faliti...

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Yeyyyy, l-am inregistrat pe Aidan la swimming lessons, luni are prima lectie, vine instructorul la noi acasa, sunt asa de incantata!

O sa-l invete tehnica asta, de supravietuire in primul rand.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, am si eu nevoie de ajutor, Vlad s-a culcat aseara la 9.30 ca de obicei, s-a trewzit pe la ora 2.00 plangand, moment in care i-am dat laptele pentru ca am crezut ca nu-i e bine de la dinti, iar laptele il mai linisteste....l-a papat, apoi i-am dat nurofen, ca nu se linistea deloc....pana la urma a adormit, iar dimineata la 7.00 s-a trezit plangand si vomitand nu ni s-a intamplat niciodata asa ceva, diaree vad ca nu are, de fapt inca nu a apucat sa faca caca.Ce sa ii dau???Habar nu am ce are.....a cam mancat aseara multe rosii....sa fie de la asta.....sau de la nurofenul de azi noapte.....

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Of Patri sanatate multa lui Vladutz ...vezi cum se comporta la masa de dimineata, daca refuza sa manance sau varsa treceti pe regim si multa, multa apa sa se hidrateze.

Asa a inceput si la Razvi, dar poate la voi nu e cazul, poate a fost numai de la rosiile de aseara.

si stai linistita

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi un mai da nurofen chiara sa repede; dc trebuie pt dinti da panadol; cand o sa fie cu adevart nevoie da-il
tocmai ce a fot aici o discutie despre nurofen;

vezi cum e dimineata

miere ffffff tare; nu cred ca in romania e totusi asa ceva
da imi place

ariya am luat ieri parmalat; nici macar 40 de ml nu a vrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

patricia regim, lapte fra lactoza, smecta, orez, apa de orez, paine prajita, morcovi fierti... si daca are febra antitermic.

noi in sfarsit astazi avem un scaun normal, sper sa nu se srice pana diseara. si mananca din nou.

Mergi la inceput

Patri, ai grija, eu, daca mananc seara rosii, o pun de-o criza de fiere, cu greata si senzatie de voma... La fel daca mananc ceapa sau ciuperci seara...

Mergi la inceput