Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetelor ...sunt la spital si numai aici am net pret de cateva min.Eu vreau acest wend liber si numai pe asta mi l-am si fabricat pn luni inclusiv .Wend trec A a fact febra deci adio Brasoov si Dark si sapt asta tot o taraie cu cate un scaun-2 pe zi mai molcute da...nu cred ca toti au scaun beton nu?Mananca si el cam de toate si cirese si visine si ce-i mai da bunicu'---pe alocuri nu vreau ca sa stiu :(

Dc imi puteti da o sugestie ca ma apuca nervii capului tinand cont de weather.com unde naiba sa merg cu baietii : as fi vrut munte da pare sa tot ploua--cum e vremea pe acolo fetele din zona , la mare pare sa nu ploua da imi e ca ne toropeste marea ca de obicei? ce sa fac?????????

ps : Flo call me tu ca io nu am nici un nr de mob ca telef meu e la reparat

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

crisspy da, primesc mai mici de 2 ani si, da, sunt foarte multumita de gradinita.
Daca te intereseaza si vrei mai multe detalii da-mi PM.

Saru'mana mult ...dau PM acusica

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Miere, ce te intereseaza atunci cand incerci sa-i dai alptele de soia/orez? Continutul de proteine sau calciul? Sau doar sa-i dai senzatia de baut lapte? Unele legume cu continut mare de ca se asimileaza excelent in cadrul unei diete mai putin proteica - ceea ce pare a fi ideal in cazul vostru. Nu e si laptele de migdale cu continut lipidic/proteic prea mare?

Stii ce tot voiam eu sa te intreb - bolnavii cu otita trebuie sa fie atenti la apa, sa nu le ramana in ureche cand se spala, umiditatea fiind una din cauzele otitei ( mai ales daca e bacteriana). Nu ti-a zis asta nici un dr., ca vad ca va scaldati la greu?

Selene,interesanta patzania at cu iepurele :). E femela/mascul? De obicei animalele de companie iau bolile si problemele stapanilor. Si accidentele pot avea aceeasi semnificatie. Dar acum Daria este prioritatea si e bine ca stiti cum stati. Nu mai stie decoda semnalele trimise de corpul ei si va fi ceva munca pana va cere altceva decat fructe si paine si lapte. Eu as profita acum de momentul asta de administrare de fier, cand creste pofta de mancare, si as introduce ( cu momeala, cu fermitate, cum vei putea tu gasi proportia optima de control) cat mai multa mancare cu continut proteic mare.

Si eu am vrut sa-i dau Anei lapte de vaca, pe considerentul ca e natural ( puteam sa-l am direct de la vaca)...am renuntat, ceva nu mi-a placut la compozitia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Porumbita, ai reusit sa transmiti, stiu io, ca nu m-am suparat. Adica de aia stiu, ca nu m-am suparat.

axis, io ma invinovatesc constant de azi-noapte de la 11, cand s-a intamplat. Cand o sa iasa din operatie, o sa vad daca mi se schimba starea de spirit.

A, si m-a deranjat oarecum si situatia de la cabinetul veterinar, intra lumea peste rand, a intrat un mosh cu cainele propriu si doua catele maidaneze dupa el, cica insotitoarele lu' masculu' feroce, puii mei, imi venea sa strig acolo, da' respect nu mai e? Ce kkt e asta? Ca eu eram cu iepurasul pe scaun si Daria in brate...

Cred ca m-am saturat si eu de cainii vagabonzi care au infestat orasul asta, la Posta, cand ma duc pentru vreun pachet sau ceva facturi, sunt 10 caini vagabonzi. Ieri am fost la piata, dupa niste fructe, a trebuit sa sar peste niste caini tolaniti acolo, printre tarabe, la racoare, zici ca ocoleam balti... Pai ce puii mei...

Un caine calcat de masina a fost lasat sa putrezeasca intr-un canal de langa trotuar. Altul e lasat la fel, langa un copac, aici, pe strada la mine.

Indolenta, nesimtire, ii doare pe toti undeva...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

selene imi pare tare rau de iepuras. Sper sa ii salveze piciorul.
Si eu m-am saturat de cainii vagabonzi pana peste cap. La noi in curtea interioara e o haita hranita de un nene binevoitor. Foarte des mi se intampla sa ajung in parcare si sa stau in masina mult timp fiindca o inconjoara si latra grozanic si nu pot sa ies. Singura sansa este sa vina alta masina sa tabare pe ea. Cel mai groaznic e cand sunt cu fetele, sa vezi cum ma strecor printre ei cu Nadia in brate si Ioana agatata de mine rugandu-ma sa nu le muste.
In fine, aceeasi situatie este aproape peste tot in Bucuresti.
Singurul loc unde scap de ei e la birou. Cred ca zona e mult prea fitoasa, au grija mai marii sa nu aiba caini pe unde se plimba ei

Apropos, la Roma nu am vazut nici macar un caine vagabond. Si am batut pe jos cam tot orasul.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am fost si eu cu baiatul cel mare la spitalul de fonoaudiologie Hociota. Mi se parea ca nu mai aude bine si ca are ceva clei ramas in urechi care nu se curata, uneori il durea. Si am tot turnat picaturi de rivanol, humex, ciplox, in ideea sa-l curat cat mai bine si mai rau am facut. Amestecul ala a facut un ecran in fundul canalului auditiv extern si s-a infectat. Mi-a zis ca putin mai era si ajungea la timpan. Mi l-a curatat (chiuretat e termenul) si acum e tot ok. Am facut cu ocazia asta si consult de polipi si tot e ok.
asaaa, am intrebat ce sa fac eu sa-l curat de cleiul ala care ii umple urechea, face adevarati bolovani si da si pe afara? mi s-a raspuns de 3 medici: nimic. In plus, dr. chirurg care l-a curatat, aspirat, mi-a zis ca la baie sa-l feresc de intrat apa acolo, apa cu sampon in ureche. sa-i pun dopuri speciale sau vata. Explicatia: cleiul e un produs normal al unei urechi sanatoase. Daca il udam functioneaza ca un burete, absoarbe apa si se umfla, apasa pe timpan, doare. Copilul baga degetele in urechi sa se curete si impinge dopul moale mai tare. deci cerc vicios.

v-am zis si voua, sa evitati daca vreti, ce am facut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

vreau sa intreb fetele pricepute:

Care sunt semnele clinice de anemie (lipsa de fier) si lipsa de calciu la copil, astfel incat sa ma duc sa ii fac analizele necesare (care mai exact?) si sa ma duc la medic sa ii dea tratament? ce semne trebuie sa recunosc eu, ca mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pt anemie - oboseala, paloare, cearcane. uite eu la carol i-am facut tabloul sanguin, i-a luat doar din degetel un pic de sange, total netraumatizant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui axis

Stii ce tot voiam eu sa te intreb - bolnavii cu otita trebuie sa fie atenti la apa, sa nu le ramana in ureche cand se spala, umiditatea fiind una din cauzele otitei ( mai ales daca e bacteriana). Nu ti-a zis asta nici un dr., ca vad ca va scaldati la greu?

Nu are treaba apa cu otita medie a lui Aidan, pentru simplu motiv ca nu poate ajunge apa la locul unde are el infectia, pt ca infectia lui este in spatele timpanului. Are otita medie.
Daca ar avea timpanul perforat (Doamne fereste) sau dupa ce ii vom pune tuburi, atunci da, ar tb sa il ferim de apa.

Infectia de care vorbesti tu se numeste otita externa sau swimmer's ear si se produce in afara (despre asta vorbea Rein), si da, in cazul acela trebuie avut grija cu apa.
Dar la noi nu e cazul pt ca infectia e localizata in spatele timpanului si e imposibil anatomic vorbinda sa ajunga apa acolo (doar, dc ma repet se perforeaza timpanul).
Deci avem liber la scaldat si profitam de asta pana ii vom pune tuburile (daca va mai fi cazul).

Laptele ma interesa din toate punctele de vedere, continut nutritional, vitamine, etc. Din fericire el accepta si laptele de soia si laptele de orez, ii plac la nebunie. Laptele de migdale ma ingrijora mai mult din cauza potentialului alergen, dc e vreunul, m-am gandit ca nu e recomndat sa dam alune, etc copiilor sub cinci ani ...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Da, Miere, cu migdalele e acelasi risc alergenic ca si in cazul nucilor. Iar cu otita medie, ceva nu-mi iesea, stiam ca Aidan are otita medie ( ca si mama mea, care se fereste de apa ca de moarte!) insa ea are, intr-adevar, o inteventie chirurgicala.

Rein, bine de stiut in ce priveste igiena urechii! Referitor la anemie: transpiratie occipitala abundenta, calcaie si curbura urechii palide - la fel si varful degetelelor, somn mult si agitat, neodihnitor, lipsa poftei de mancare.

Mergi la inceput