Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Sabina daca e vremea buna saptamina viitoare suntem si noi acolo.

Felicitari pentru expozitie si kg.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Apai sa ne vedem atunci! Sabina pleaca la mare, deci va trebui sa va multumiti cu noi.:) Noi batem stradutele din Centrul Vechi seara de seara de sapt trecuta de cand Ana a castigat un sejur de 4 saptamani la mama la Alexandria.
Deci, invitatie pt toti doritorii... Ne-ar prinde bine sa ne vedem cu cat mai multa lume, ca-i trist acasa fara fetita noastra.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Buna dimineata!

Multumim pentru gindul frumos. Sabina zisese ca plaeca la mare si eu am zis ca saptamina viitoare ajugem si noi acolo.

Felicitari pentru Ana perfect adaptata la bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia ce bine ca ai refuzat bacul. Sa ai spor in ce ti-ai propus!
hai cu stigarea catalogului ca nu se mai poate!!!

Papanash e inadmisibil sa il scoata afara din clasa. hai maxim trmis 2 minute pe scaunel sa dar nu indepartat.
Am vazut poza cu albinuta Alianz. Adi al tau e un frumos cu gene lungi si seamna cu tine!!!

Luy si eu vroiam sa intreb de Maria.

Ramonaiani, Daniel e minunat. Un copil tare frumos si vesel! Mi-au placut si pozele in care apare cu surioara Eliza. Te-am zarit si pe tine in super forma.

la multi ani inca odata frumosului bondarel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Sa ma treceti prezenta la catalog, citesc zilnic, dar la partea cu scrisul stau cam rau, cum ma vede ca tastez incepe sa apese si ea si nu mai inteleg nimic, asa ca scriu pe fuga. Oricum am impresia ca timpul trece foarte repede, nu stiu cand se face seara si cad franta in pat, nu stiu cum va fi si cu serviciu dar acum ma simt foarte extenuata. Apropos am scazut si eu 4 kg, acum pot sa ma mai relaxez, ma tin de sala totusi imi face bine si la minte si ca tonus.
Ieri am fost cu ea in sun plazza, pe prietenul ei cel mai bun il cheama si Petre a fost tare frumos, am fost la Mc si apoi la locul de joaca care culmea abia ieri s-a deschis, era totul asa de nou si de curat, iar noi am stat afara la terasa, relaxare totala.

Am vazut toate pozicile, sa va traiasca puiutii minunati.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Erina ai rabdare cu Daria, sunt sigura ca cere si acolo dar nu i se da la fel de multa atentie ca acasa.

Mergi la inceput

Papanash cam aiurea gradinita asta si 14 mil pe deasupra, nu ziceai ca o schimbi?

Mergi la inceput

Bernix fa-ti avant si du-te la aerobic mai ales ca nu ai fata acasa, eu ma duc la gym si cu adelina dupa mine dc nu am cu cine sa o las, daramite tu care esti free.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Un semn de viata si de la noi!

Suntem bine toti, caldura mare, asteptam vacanta
Nicole a facut zilele acestea sesta malattia (rosolia infantum) o forma mai usoara,nicidecum pozele ce apar pe net, apoi Robert cu febra mare o zi, bubitele inca nu au aparut dar e si el tot pe acolo.

Va salut pe toate!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Gabriela, condoleante!

Puppi Energia
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

si la noi totul ok,stam prost cu timpul,de citit citesc ,mai greu cu scrisul ,saptamana viitoare suntem in concediu asa ca sa nu ma treceti absenta,promit sa citesc tot la intoarcere.
ANDREEA LA MULTI ANI fericiti si impliniti,daca nu ai mai dat nici un semn de viata presupun ca s-a rezolvat si ti-ai regasit colega,daca nu ,da un semn ca eu mai sunt saptamana asta in Targoviste.
Va pupic dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

O pentru doritoare, poate asa va faceti curaj sa mai scrieti, se simte un aer de vacanta.....dar totusi, mai salutati gasca si mai spuneti-ne cate ceva de dulcetele si papanashi....

Noi suntem bine, timpul prea putin parca....Cristi si-a mai revenit putin cu bazaiala/ alintarea, dar inca continuam cu crizuletele la fiecare refuz pe care il primeste.....dar, m-am inarmat cu multa rabdare(desi este pe sfarsit)...azi am ffff multa treaba asa ca nu stiu daca mai apuc sa intru.....

Maria iti urez un concediu placut si distractie/odihna maxima. Poate ne mai spui de micul mare indragostit si surioara lui minunata.

o zi buna, poate si vremea incepe sa tina cu noi, eu m-am saturat de ploaie.....am o stare

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput