Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)
Raspunsuri - Pagina 5

bernix spune:
De cand e la mama, Ana doarme fara pampers si face kk la olita, ceea ce cu mine refuza! Zice ca s-a facut fetita mare!

bernix spune:
De azi io mi-am propus sa ma duc la aerobic si mi-e o lene! Acu' ma mobilizez si plec de la scarbici.

bernix spune:
Luy, iarta-ma, draga mea, pentru incurcatura de acu' aproape 2 saptamani! Am trimis mesajul de invitatie pe forum si am plecat apoi de la birou, convinsa fiind ca suni tu daca poti. Am fost in parc la Tineretului pana spre seara si am stat cu telefonul in mana, insa n-am sunat sa nu deranjez cumva. Imi amintisem ceva de vizita la gastroenterolog si ma gandeam ca n-are rost sa insist.
Iertare, n-am vrut sa par neserioasa!

papanash spune:
am furat laptopul sotului pentru 10 minute si de-aici reusesc sa vad poze pe webshoot, Yaia, sunteti absolut superbi, mi-au dat lacrimile de emotie la poza de familie. Alesia e leit mami, iar Tudor, e asa mare (eu nu l-am mai vazut de multa vreme....) si stilat, asa, nu stiu cum sa zic, e un baiat pretios, poza cu ochelarii tai e de revista . am vazut si ce bine v-ati distrat in parcul cu masinute si chestii de-alea invartitoare
. Tare dor mi-era sa va vad !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

papanash spune:
noi am schimbat furnizorul de net de vreo luna si de-atunci avem numai probleme, mai mult stam fara, au inlocuit de 2 ori tot ce inseamna fire, au reconectat, de-am ajuns sa ne cunoastem bine, ca doar ne viziteaza din 2 in 2 zile....
la multi ani fericiti si impliniti, draga Andreea (aniast), sa-ti traiasca sanatosi baietii si sa va bucurati la maxim de ei.
La multi ani pentru toti si toate din perioada in care am cam lipsit de-aici, cu sau fara invoire .
am vazut ca de la ultima mea postare s-a asternut o liniste de 2 zile, acum eu sper sa fi fost numai o coincidenta, ca altfel intru la pareri...
Adi se mai scapa pe el cam 1 data pe zi, eu zic ca a evoluat super !
ieri s-a scapat la gradi si mi-a spus ca l-a pedepsit miss, l-a dat afara din clasa. cu o falca-n cer am plecat dimineata pusa pe harta, eu zic ca pe buna dreptate- si explicatia a fost ca a udat mocheta si apoi radea si se aseza cu fundul pe mocheta uda, sa se joace. am spus clar si hotarat ca nu mai accept absolut nici o pedeapsa, cu atat mai mult una referitoare la pishu. ma deranjeaza mult, fiindca in aceeasi situatie am fost acum un an, cand incepuse sa ceara oala, apoi s-a reintors la pampers, sunt convinsa ca tot din motive de pedeapsa. este foarte orgolios, trebuie sa stii cum sa lucrezi cu copiii de genul astia, nu e greu, dar e mai putin comod. dar cred ca 14 milioane pe luna , daca bun simt si aplecare pedagigica din partea lor nu exista, sunt mult prea mult pentru ceea ce ofera.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

carpatina spune:
Buna dimineata!
Io's pe fuga, insa scriu 2 vorbe ca sa nu intre papanasha la idei aiurea
Apropos de 14 mil pe luna, pana la urma schimbi gradinita sau ramai tot acolo?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carpatina![]() ![]() |

Acum putem sa incepem pregatirile pt plecat in RO (selectat poze pt dus bunicilor, selectat hainutze pt dus cumnatelor, alergatura dupa cadouri restul membrilor familiei etc).
Am primit invitatie de la gradi Elizei pt vineri, se duc intr-un parc de distractii ca sa isi ia la revedere de la copiii care pleaca la scoala

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

ramonaiani spune:
Luy care-s noutatile cu gastroenterologul?
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)