Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)
Raspunsuri - Pagina 9
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 am vanit si noi de la eco. bebe este foarte bine, dr s-a mirat de el ca e grasunel, i-si acoperea fata cu manutele, sugea degetelu, e un bebe perfect de aproape 600g. singrura problema ar fi colul care este de 2,7cm, asta insemnand un col foarte scurt. mi-a spus ca trebuie sa reduc efortul la maxim, sa nu mai merg nici macar prin supermarket, nimic si daca in luna a saptea la control colul s-a mai scurtat va trebui repaus total la pat ca sa evitam nasterea prematura. mi-a mai zis ca luna asta sa mananc foarte putina sare si de luna viitoare sa o scot de tot si cam atat. in rest suntem foarte bine. asta e, cu un pic de efort totul va fi bine ![]() cristina si bebe in burtica 25+sapt |
Felicitari pentru bebe si ai grija cu efortul!

Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
abe spune:
bebecris felicitari pt eco si pt bebele perfect!!
am fost si eu azi la morfofetala, e totul bine, mai putin faptul ca-i bebele cam mic...adica la 21+5 zile are 394g. e chiar asa o valoare de speriat??
mami de Maria si
21+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 am vanit si noi de la eco. bebe este foarte bine, dr s-a mirat de el ca e grasunel, i-si acoperea fata cu manutele, sugea degetelu, e un bebe perfect de aproape 600g. singrura problema ar fi colul care este de 2,7cm, asta insemnand un col foarte scurt. mi-a spus ca trebuie sa reduc efortul la maxim, sa nu mai merg nici macar prin supermarket, nimic si daca in luna a saptea la control colul s-a mai scurtat va trebui repaus total la pat ca sa evitam nasterea prematura. mi-a mai zis ca luna asta sa mananc foarte putina sare si de luna viitoare sa o scot de tot si cam atat. in rest suntem foarte bine. asta e, cu un pic de efort totul va fi bine ![]() cristina si bebe in burtica 25+sapt |
Felicitari pentru bebelinul grasunel. Incearca sa asculti doctorul cu privire la efort, stat in picioae etc si o sa fie bine cu lungimea colului. Chiar nu spun degeaba doctorii sa facem cat mai mult repaos, bine la unele chiar total.

26+
crina
cu
tanamera spune:
Chichi e foarte frumoasa poza bebelusului tau
,si eu zic ca iti seamana.
Kiti imi plac mult pozele
,e un scump Vladut.Cu ce ati fost in concediu,masina sau avionul?
Bebecris felicitari
pentru bebe grasunel.
Ana ai terminat cu dentistul?
Office te inteleg atat de bine.Nesimtirea e la ea acasa in Romania.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui abe bebecris felicitari pt eco si pt bebele perfect!! am fost si eu azi la morfofetala, e totul bine, mai putin faptul ca-i bebele cam mic...adica la 21+5 zile are 394g. e chiar asa o valoare de speriat?? mami de Maria si 21+ |
Abe felicitari pentru morfologie. Nu cred ca trebuie sa te alarmezi, fiecare copil are ritmul propriu de crestere, sigur va recupera.

Ia si alimenteaza-te sanatos, ia vitamine si ai grija de regimul de viata.
Klarisse
graviduta 25+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui abe bebecris felicitari pt eco si pt bebele perfect!! am fost si eu azi la morfofetala, e totul bine, mai putin faptul ca-i bebele cam mic...adica la 21+5 zile are 394g. e chiar asa o valoare de speriat?? mami de Maria si 21+ |
bine ca este bine! 21 saptamani si 5 zile inseamna de fapt saptamana 22. aici pe site la rubrica despre sarcina, scrie ca in medie bebe are 450 g..chiar asa mic nu pare.si oricum are tot timpul sa recupereze!eu zic ca esti in grafic!

Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
crina-s spune:
Pe timpul sarcinii mai exista diferente. Eu in saptamana 23 parca aveam pe bebita mai mica cu o saptamana, iar in saptamana 25 era cu o saptamana mai mare. Nu-ti fa griji.

26+
crina
cu
ana_25 spune:
office ai dreptate! Din pacate suntem un popor format din 90% nesimtiti,5% egoisti,4% alte specii si 1% oamani cu frica de Dumnezeu si altruisti.Trist.
bebecris felicitari pt bb sanatos! sa creasca mare!
Ana
25+
Maia Elena
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui tanamera Chichi e foarte frumoasa poza bebelusului tau ,si eu zic ca iti seamana.Kiti imi plac mult pozele ,e un scump Vladut.Cu ce ati fost in concediu,masina sau avionul?Bebecris felicitari pentru bebe grasunel.Ana ai terminat cu dentistul? Office te inteleg atat de bine.Nesimtirea e la ea acasa in Romania. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Am fost cu masina pana la urma. Am facut din Buc pana in Halkidiki 10 ore. La intors mi s-a parut un pic mai greu, ca mai crescuse burtica si don'soara dadea suturi cum nu ii convenea pozitia in care stateam, dar a fost ok, fara probleme.
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006