Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)
Raspunsuri - Pagina 10
abe spune:
Klarisse , multumesc, da, cred ca trebuie sa mananc ceva mai sanatos...
si maria a fost mica, dar in cazul ei s-a detectat un mic retard de crestere pe la 30 de saptamani, iar acum mi se pare un pic prea devreme pentru asta.
oricum, e asa de activa bebelina incat nu-mi fac foarte mari probleme
mami de Maria si
21+
ana_25 spune:
abe stai linistita ca o sa creasca bb mare!
tanamera mai trebuie sa-mi pun o plomba definitiva si un surub in radacina si gata!
Abia astept sa termin!
Ana
25+
Maia Elena
Fistiq spune:
Nike, merci frumos! 

Eu am redirectionat catre tine. Mi-e mai usor, ca te "cunosc"
Cred ca am uitat sa scriu numele meu complet, insa
Daca e, ti-l zic intr-un nou mail. Of.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
histamina spune:
fetele,
exista alimente care ele insale au sare.le pun maine,ca azi mi-e greu.ele ne aduc tot aportul aproape.
eu sunt balonasul vesel.daca apas,ramane groapa.am retinut tot serul fiziologic perfuzat.
sotul rade,zice ca-s ca femeia siliconata:ma intepi si ma desumflu.
kg,tot pe minus.
bebcris:ai grija cu efortul
abe,fa-ti niste proteine si o forumla leucocitara+calciu si vezi cat de ok stai tu, in primul rand.
la synevo costa toate 50 de lei.
office spune:
Kiti f frumoase pozele! nu ti-a fost insa teama sa expui burtica goala la soare?(fiecare cu obsesiile lui: eu cand i-am spus dr ca vrem sa mergem la mare mi-a spus clar fara expunere la soare, ma si vedeam intr-un halat gros de propop, bocanci in picioare si un turban aratos pe cap pe plaja la 30 de grade)

Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Cu riscul de a starni reactii adverse eu consider ca in mare parte suntem un popor de nesimtiti si inculti... Saptamana trecuta am fost la Mall sa vedem un film, la iesirea din cinematograf este un restaurant turcesc. Bineinteles ca ne-am infiinat. In timp ce imi alegeam eu diverse combinatii, ma vede proprietarul magazinului, un turc bineinteles.si nu ca ma vede pe mine cat vede burtica si a inceput: dar va rog sa gustati si o chifetula de vita ca e slaba, dar va rog luati si orez sa gustati sa vedeti cum il preparam noi, dar gustati si asta si asta..in final imi venea sa renunt la farfuria aleasa de mine pentru cate imi pusese in fata. I-am multumit am mancat si am plecat. In drum spre iesire cine ne putea ispiti decat o cofetarie greceasca. Si ca si cand nu mancasem suficient hai sa ne oprim la prajituri. Acolo iar patronul vazandu-ma cu burotoi luati un fursec cu aluna, luati o cu migdale cu ciocolata..In fine ne-a povestit o groaza despre toate prajiturile, timp in care eu influcam tot ce mi se dadea..In cele din urma plecam...Mergem ce merge, coada de masini...La un moment dat vad o taraba unde vindea unu' cirese si imi zic daca tot stam hai sa cobor sa iau cateva. Ajung acolo vanzatorul mai ca se facea ca nu ma vede.Imi dreg vocea, ii fac semne cu mana binevoieste sa se ridice: "da, ce-ti dau"??? mi-a placut si partea cu ce iti dau , el avand numai cirese si folosirea persoanei a2a singular, eu nearantand chiar de 15 ani...cer 1 kg de cirese, cam cu juma' de gura ca ma enervase si incepe sa imi puna nu va exagerez aproape una cate una...mi s-a parut ca am stat jumatate de ora, atat le-am tot ales si cules doar doar nu depaseste cu 1gram kilogramul cerut, timp in care mai vorbea cu unu', se mai scarpina dupa ureche, ca doar el e un simplu vanzator nu trebuie sa dea randament...In final dupa ce imi pune fix un kilogram ii intind 10 lei si imi zice ca nu are sa-mi dea rest...Am plecat atat de scarbita, nu pot sa va spun...Adica turcu' la care o chiftea e probabil 10 ron poate sa mi-o ofere gratis, grecul unde un kg de fursecuri e 40 ron poate sa se lipseasca de cateva bucatele, numai romanu' care vinde si el un kil de cirese cu 6 ron, Doamne fereste sa nu scape una in plus ca saraceste...Adica ce ma mai mir eu ca pe batranica aceea am deranjat-o ca ocupam un sfert dintr-o banca situata intr-un loc public si facuta special pentru asa ceva... Tina, cu (30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Office, eu, cu siguranta, nu as mai fi cumparat cirese de la el ori l-as fi pus sa-mi cantareasca exact de 10 lei. Ai mare dreptate, din pacate...nu stim sa ne vindem marfa, asta e.
Lora, mami de Iustina si

30+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 am vanit si noi de la eco. bebe este foarte bine, dr s-a mirat de el ca e grasunel, i-si acoperea fata cu manutele, sugea degetelu, e un bebe perfect de aproape 600g. singrura problema ar fi colul care este de 2,7cm, asta insemnand un col foarte scurt. mi-a spus ca trebuie sa reduc efortul la maxim, sa nu mai merg nici macar prin supermarket, nimic si daca in luna a saptea la control colul s-a mai scurtat va trebui repaus total la pat ca sa evitam nasterea prematura. mi-a mai zis ca luna asta sa mananc foarte putina sare si de luna viitoare sa o scot de tot si cam atat. in rest suntem foarte bine. asta e, cu un pic de efort totul va fi bine ![]() cristina si bebe in burtica 25+sapt |
Bebecris, felicitari pentru grasunel!
Ai mare grija de tine si nu fa efort!Lora, mami de Iustina si

30+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Fistiq spune:
Saru'mina mult, Nike! Macar sa stiu, ori e laie, ori balaie...
Kiti, am si eu o curiozitate (bine... obsesie
): ce culori au okii parintilor tai si cei ai sotului?
Si tu si baietelul aveti niste oki... wow!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui abe bebecris felicitari pt eco si pt bebele perfect!! am fost si eu azi la morfofetala, e totul bine, mai putin faptul ca-i bebele cam mic...adica la 21+5 zile are 394g. e chiar asa o valoare de speriat?? mami de Maria si 21+ |
Abe, felicitari pentru rezultatele bune! Nu stiu ce sa zic de greutate, e posibil sa fie mai mare chiar si sa nu estimeze bine ecograful, sunt niste valori orientative.
Lora, mami de Iustina si

30+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro