Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)
Raspunsuri - Pagina 11
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Kiti f frumoase pozele! nu ti-a fost insa teama sa expui burtica goala la soare?(fiecare cu obsesiile lui: eu cand i-am spus dr ca vrem sa mergem la mare mi-a spus clar fara expunere la soare, ma si vedeam intr-un halat gros de propop, bocanci in picioare si un turban aratos pe cap pe plaja la 30 de grade) ![]() ![]() ![]() Tina, cu (30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Pai am avut costum intreg, dar innebuneam dupa ce ieseam din apa, ca statea rece pe burta si se intarea burtica. Asa ca am renuntat, am stat numai sub umbrela, cu crema de bebe, factor 50 si, de obicei, si cu un tricou sau o esarfa peste burta. Doar cand ieseam sa fac baie era expusa direct soarelui. M-am innegrit un pic peste tot, mai putin pe burdihan, care este alb branza. Plus ca soarele nu a fost f tare si noi stateam doar de la 8.30-11 si apoi dupa 17.30. Mie dr nu mi-a zis nimic de acoperit burta. Am mai vazut cateva gravidute, pe diverse plaje si toate erau negre din cap pana in picioare. Eu eram singura care isi pazea burta.
Cu limita si grija, putin soare nu cred ca face rau.
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
abe spune:
fetelor, multumesc pentru rapsunsuri.
office da, ai dreptate, nesimtirea e in floare si parca mai prezenta pe zi ce trece. si vine cateodata de unde nu te astepti...
mami de Maria si
21+
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Saru'mina mult, Nike! Macar sa stiu, ori e laie, ori balaie... Kiti, am si eu o curiozitate (bine... obsesie Si tu si baietelul aveti niste oki... wow! ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+ |
Pai gena mea primeaza, adica cea a tatalui meu. Bunica mea are ochii albastri, bunicul i-a avut caprui, toti copiii au iesit cu ochi albastri si toti verii mei au ochii albastri sau cu tente verzui.
Sotul are ochii caprui pe toata linia - el, parinti, bunici.
Deci am gena puternica

Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
LoraG76 spune:
Kiti, foarte frumoase pozele, arati extraordinar de bine si Vlad e un dragalas! 
Si mi s-a facut asa un dor de Greciaaaaaa...
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Mercic de raspuns si sa-ti traiasca gena!
Si poate fluturi putin si inspre noi din gene, sa se ia!![]()
Eu am avut 3 bunici cu oki albastri, mama oki albastri, tatal oki caprui. Eu - oki albastri. Sotul e la fel cu al tau, caprui inchis peste tot! Asa ca dupa socoteli amanuntite rezulta un caprui splendid la baietelul nostru! Da' tu imi dai sperante! 
Noi sa fim sanatosi ca restul le descurcam!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
Fistiq spune:
Pfuai ce a crescut euro!!
Eu plec spre casa. Kip in taci! 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Chichi, Klarisse ![]() Chichiuta, ma ingras eu, stai linistita, sa ma vezi mai spre final, ca eu atunci pun la greu . Si sa stii ca nu am uitat ca am ramas datoare cu o tura prin magazine, in cautare de rochii si alte alea . Tu spune cand ai putea, sa vedem cum ne potrivim ![]() Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
daa, asa facem. Nici eu n-am uitat ca esti datoare!

Cristina
25+
histamina spune:
s-a publicat ordonanta cu majorarea TVA in monitor
Modificarile Codului Fiscal, publicate in Monitorul Oficial: De la 1 iulie, TVA- 24%, deductibilitatea drepturilor de autor- 20%, tichetele de masa- impozit 16%
de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Luni, 28 iunie 2010, 16:14 Economie | Finan#355;e & B#259;nci
Ordonanta de Urgenta privind modificarile aduse Codului Fiscal a fost publicata in Monitorul Oficial. Fata de varianta aprobata initial de Guvern saptamana trecuta, textul ordonantei prevede in plus majorarea cotei TVA la 24%. De asemenea, a fost eliminata taxa de solidaritate pe cladiri, care prevedea dublarea, respectiv triplarea impozitului local pentru a treia si a patra proprietate, a fost eliminata. Noile prevederi vor intra in vigoare pe 1 iulie. Textul ordonantei poate fi citit pe Monitoruloficial.ro, Partea I, nr.431.
In ceea ce priveste drepturile de autor, cota de cheltuieli deductibile fiind redusa la 20% din venitul brut, fata de 40% in prezent. In acelasi timp este stabilita o obligatie de plata a contributiilor obligatorii individuale limitata la cinci salarii medii pe economie.
Potrivit ordonantei, orice activitate poate fi reconsiderata ca activitate dependenta daca indeplineste cel putin unul dintre urmatoarele criterii:
Beneficiarul de venit din activitati independente se intr-o relatie de subordonare fata de platitorul de venit, respectiv organele de conducere ale platitorului de venit.
in prestarea activitatii beneficiarul de venit foloseste baza materiala a platitorului de venit, respectiv spatii cu inzestrare corespunzatoare, echipament special de lucru sau de protectie, unelte de munca si altele asemenea.
beneficiarul de venit contribuie numai cu prestatia fizica sau cu capacitatea intelectuala, nu si cu capitalul propriu.
platitorul de venituri suporta in interesul desfasurarii activitatii cheltuielile de deplasare ale beneficiarului de venit, cum ar fi indemnizatia de delegare-detasare in tara si in strainatate precum si alte cheltuieli de aceasta natura.
orice alte elemente care reflecta natura dependenta a activitatii.
In cazul reconsiderarii unei activitati ca fiind dependenta, impozitul pe venit si contributiile sociale obligatorii, stabilite potrivit legii, vo fi recalculate si virate, fiind datorate solidar de catre platitorul si beneficiarul de venit. In acest caz, se aplica regulile de determinare a impozitului pentru veniturile din salarii in afara functiei de baza.
Ordonanta mai prevede impozitarea cu 16% a tichetelor de masa si de vacanta, a dobanzilor bancare si a veniturilor de pe piata de capital.
Noile masuri, pe scurt:
* Cota TVA-24%
* modificarea cotelor de cheltuiala forfetara acordata la calculul venitului net anual din drepturi de proprietate intelectuala in sensul diminuarii acesteia de la 40% la 20% iar in cazul veniturilor de aceasta natura provenind din crearea unor lucrari de arta monumentala de la 50% la 25%;
* includerea in veniturile salariale a urmatoarelor sume acordate angajatilor:
* contravaloarea tichetelor cadou acordate potrivit legii;
* contravaloarea tichetelor de cresa acordate conform legii;
* contravaloarea tichetelor de vacanta acordate conform legii;
* contravaloarea tichetelor de masa acordate potrivit legii.
Reglementarile referitoare la contributiile sociale obligatorii aferente acestor tipuri de venituri salariale, prevazute de Legea nr. 93/2006 privind acordarea tichetelor cadou si a tichetelor de cresa, de Legea nr.142/1998 privind acordarea tichetelor de masa si de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.8/2009 privind acordarea tichetelor de vacanta, raman in vigoare, persoana fizica datorand pentru veniturile respective numai impozitul pe venitul din salarii.
* Includerea in veniturile salariale si impozitarea platilor compensatorii, acordate potrivit legii.
Reglementarile prevazute de legislatia specifica referitoare la contributiile sociale obligatorii aferente platilor compensatorii acordate potrivit legii raman in vigoare, persoana fizica datorand pentru veniturile respective numai impozitul pe venitul din salarii.
* Impozitarea veniturilor obtinute din dobanzi la depozitele la vedere/conturi curente de catre persoane fizice rezidente cu cota de 16%.
* Impozitarea veniturilor sub forma dobanzilor bonificate la depozitele clientilor constituite in baza legislatiei privind economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniul locativ cu cota de 16%.
* Impozitarea veniturilor obtinute din dobanzi pentru depozite la termen, si/sau instrumente de economisire de catre persoane fizice rezidente cu cota de 16%, indiferent de data constituirii raportului juridic.
* Unificarea cotei de impunere a veniturilor obtinute din transferul titlurilor de valoare altele decat partile sociale si valorile mobiliare in cazul societatilor inchise la 16%, indiferent de perioada de detinere a titlurilor si reportarea pierderii nete anuale in urmatorii 7 ani consecutivi si stabilirea si efectuarea de catre contribuabili, in cursul anului fiscal, a platilor anticipate la sfarsitul fiecarui trimestru, in contul impozitului anual datorat.
* Modificarea cotei de impunere anticipata a castigurilor din operatiuni de vanzare cumparare valuta la termen pe baza de contract, precum si orice alte operatiuni de acest gen de la 1% la 16% pentru persoane fizice rezidente.
* Unificarea cotei de impunere pentru castigurile din jocuri de noroc la 25%.#65506;
* Orice venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale, se impoziteaza cu cota de impozit pe venit. Asupra acestor venituri se datoreaza contributiile individuale de asigurari sociale, asigurari sociale de sanatate si asigurari de somaj
bebecris26 spune:
multumesc frumos felete
. abe stai linistita ca bebe are timp sa ia in greutate, si pana la urma aproape 400g nu e chiar asa putin. la mine la eco morfologica la 21s avea 417g, deci nu e mare diferenta. chichiutza sa-ti traiasca bebe maricel, sa fie sanatos. ai zis ca are 860g la 25s? ca la mine mi-a zis ca are in jur de 600g, a aproximat dansa pt ca nu inteleg de ce eco de la cabinet nu afiseaza greutatea fatului( e mai bun eco din spital care e mai vechi). in fine nu conteaza, dupa cum l-a vazit dr mi-a zis ca are niste pulpite grase...
cristina si bebe in burtica
25+sapt

Iulia Maria (24.02.2008)
. Si sa stii ca nu am uitat ca am ramas datoare cu o tura prin magazine, in cautare de rochii si alte alea