Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

KITY si ti s-a parut ca ar fi diferenta de aprate ceva ? eu am fost numai in victoriei si acum as merge in decebal k este mai aproape . dar am o prietena care a mers anul trecut si a zis ca nu prea era functionabil ecograful , ca a scos dr biluta aia de 10 ori ca se bloca
NU STIU C SA FAC

Burtica de 30 +

Pai nu prea ma pricep - dar nu a scos biluta cu siguranta
Pt TT am facut 2d morfofetal, aici, la Victoriei 4D, dar stiu ca au si acolo 4D. Mi s-a parut ok in ambele locatii, nu am sesizat sa fi fost vreo pb.
Dar, cum tu nu ai voie sa faci efort, mai bine du-te la Decebal, dc e mai aproape. Nu cred ca are nimic ecograful.

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Chichi, pai ia fa un forum aici, cu vot si de-astea, ca te sfatuim noi imediat!

La noi ramine Tudor Stefan. De Stefan stiu numai eu deocamdata

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Shhh nu spune nimenui de Stefan!

Cristina 25+

Hi, hi, dar si Stefan Tudor suna foarte frumos!
Aici lipseste un emoticon, unul cu cornite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti foarte frumoasa burtica si tu arati extraordinar, bravo.

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Gata, eu o sa ma indrept usor spre casa. Ce ma bucur ca a mai trecut o zi, ca astept cu nerabdare concediul. Va pe toate .

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Cu riscul de a starni reactii adverse eu consider ca in mare parte suntem un popor de nesimtiti si inculti...
Saptamana trecuta am fost la Mall sa vedem un film, la iesirea din cinematograf este un restaurant turcesc. Bineinteles ca ne-am infiinat. In timp ce imi alegeam eu diverse combinatii, ma vede proprietarul magazinului, un turc bineinteles.si nu ca ma vede pe mine cat vede burtica si a inceput: dar va rog sa gustati si o chifetula de vita ca e slaba, dar va rog luati si orez sa gustati sa vedeti cum il preparam noi, dar gustati si asta si asta..in final imi venea sa renunt la farfuria aleasa de mine pentru cate imi pusese in fata. I-am multumit am mancat si am plecat. In drum spre iesire cine ne putea ispiti decat o cofetarie greceasca. Si ca si cand nu mancasem suficient hai sa ne oprim la prajituri. Acolo iar patronul vazandu-ma cu burotoi luati un fursec cu aluna, luati o cu migdale cu ciocolata..In fine ne-a povestit o groaza despre toate prajiturile, timp in care eu influcam tot ce mi se dadea..In cele din urma plecam...Mergem ce merge, coada de masini...La un moment dat vad o taraba unde vindea unu' cirese si imi zic daca tot stam hai sa cobor sa iau cateva. Ajung acolo vanzatorul mai ca se facea ca nu ma vede.Imi dreg vocea, ii fac semne cu mana binevoieste sa se ridice: "da, ce-ti dau"??? mi-a placut si partea cu ce iti dau , el avand numai cirese si folosirea persoanei a2a singular, eu nearantand chiar de 15 ani...cer 1 kg de cirese, cam cu juma' de gura ca ma enervase si incepe sa imi puna nu va exagerez aproape una cate una...mi s-a parut ca am stat jumatate de ora, atat le-am tot ales si cules doar doar nu depaseste cu 1gram kilogramul cerut, timp in care mai vorbea cu unu', se mai scarpina dupa ureche, ca doar el e un simplu vanzator nu trebuie sa dea randament...In final dupa ce imi pune fix un kilogram ii intind 10 lei si imi zice ca nu are sa-mi dea rest...Am plecat atat de scarbita, nu pot sa va spun...Adica turcu' la care o chiftea e probabil 10 ron poate sa mi-o ofere gratis, grecul unde un kg de fursecuri e 40 ron poate sa se lipseasca de cateva bucatele, numai romanu' care vinde si el un kil de cirese cu 6 ron, Doamne fereste sa nu scape una in plus ca saraceste...Adica ce ma mai mir eu ca pe batranica aceea am deranjat-o ca ocupam un sfert dintr-o banca situata intr-un loc public si facuta special pentru asa ceva...

Tina, cu(30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

am vanit si noi de la eco. bebe este foarte bine, dr s-a mirat de el ca e grasunel, i-si acoperea fata cu manutele, sugea degetelu, e un bebe perfect de aproape 600g. singrura problema ar fi colul care este de 2,7cm, asta insemnand un col foarte scurt. mi-a spus ca trebuie sa reduc efortul la maxim, sa nu mai merg nici macar prin supermarket, nimic si daca in luna a saptea la control colul s-a mai scurtat va trebui repaus total la pat ca sa evitam nasterea prematura. mi-a mai zis ca luna asta sa mananc foarte putina sare si de luna viitoare sa o scot de tot si cam atat. in rest suntem foarte bine. asta e, cu un pic de efort totul va fi bine

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichi, Klarisse
Chichiuta, ma ingras eu, stai linistita, sa ma vezi mai spre final, ca eu atunci pun la greu . Si sa stii ca nu am uitat ca am ramas datoare cu o tura prin magazine, in cautare de rochii si alte alea . Tu spune cand ai putea, sa vedem cum ne potrivim

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

am vanit si noi de la eco. bebe este foarte bine, dr s-a mirat de el ca e grasunel, i-si acoperea fata cu manutele, sugea degetelu, e un bebe perfect de aproape 600g. singrura problema ar fi colul care este de 2,7cm, asta insemnand un col foarte scurt. mi-a spus ca trebuie sa reduc efortul la maxim, sa nu mai merg nici macar prin supermarket, nimic si daca in luna a saptea la control colul s-a mai scurtat va trebui repaus total la pat ca sa evitam nasterea prematura. mi-a mai zis ca luna asta sa mananc foarte putina sare si de luna viitoare sa o scot de tot si cam atat. in rest suntem foarte bine. asta e, cu un pic de efort totul va fi bine

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Felicitari pentru bebelin, sa fiti sanatosi, ai grija de tine, odihneste-te si totul va fi bine

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Felicitari pt grasunelul sanatos, Cris!
Scosul sarii din alimentatie are legatura cu retentia de apa, si eventual tensiunea, nu cu,, colul tau scurt, nu?
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Chichiuta ma bucur tare mult ca a fost ok la eco. I-am vazut si eu falcutele lui fiu-tau .... e un dulce.

26+

crina cu

Mergi la inceput