Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
Buna fetele!!!
Tanamera 
Office ceva de genu am patit eu azi cand mergeam la dentist.Ma urc in tramvai.si se ridica o doamna sa-mi cedeze locul.Pe scaunul din spate sedea un "domn" care vazand ca d-na se ridica,ii zice la nevasta-sa:hai draga stai jos ca e loc! Eu am facut un pas spre scaun,si dobitocul imi zice:nu dumneata! Pana m-am intors eu catre el,cucoana s-a si aruncat pe scaun.Ma duc in cealalta parte a vagonului si bineinteles ca era tot ocupat dar nu se sinchisise nimeni.Intr-un final se ridica unul sa coboare si noroc ca eram aproape de scaun ca se si azvarlise unul spre el,dar i-am luat-o inainte. Cata nesimtire!!!!!
kiti bun venit din concediu!
bebecris bafta la intalnire cu bb! sa vii cu vesti bune!
nike bine ai revenit printre noi! multa sanatate si bb la termen! Ce bine ca ai primit atatea lucrusoare pt bb! Noi deocamdata am primit cateva hainute,dar am si eu cate ceva promise.
Alexuza felicitari!
ce mari sunteti!
ionela multumesc!
noi nu luam patut de lemn.
chichi felicitari pt haiosenia mare si falcoasa! M-i dor si mie de bb-ita! Vreau si eu eco!!!!
Alynta multumesc!
Ana
25+
Maia Elena
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexuza
La c sediu ai fost ? Burtica de 30 + |
Pentru eco de la TT am fost la sediul din Decebal (chiar langa piata Alba Iulia), iar pentru eco morfofetala de 21 sapt la sediul din Victoriei.
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
office spune:
Summertime, macar sa nu imi zica : vai ce fetita urata! ![]()
![]()
![]()
Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Kiti, foarte frumoasa burtica si in rest nu te-ai ingrasat deloc . Bravo tie. Iar Vladut e minutat. ![]() mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa ![]() |
Multumesc

Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Acum am terminat si eu de facut papica si m-am pus sa mai palavragesc cu voi!
office eu am primit si hainute verzi,albastre,move,dar nu are nimic daca o imbrec cu ele. mai ales prin casa,sau pe dedesubt nu o cauta nimeni sa vada ce culoare are body-ul nu? Eu zic ca sunt ok de orice culoare,bine,cand te duci undeva cu bb il imbraci adecvat.
Ana
25+
Maia Elena
abe spune:
hello,
mai apar si eu din cand in cand...va citesc, dar de scris nu prea apuc...
office eu o imbrac pe maria in toate culorile. si pt ca n-are cercei se trezeste cate-o cucoana si-mi zice ca baietel frumos am chiar daca-i imbracata in alb cu roz!! asa ca, eu nu mi-as face prea mari probleme cu asta...
preferitor la patut eu votez pt pat de lemn, avem si unul cu plasa dar mi se pare foarte instabil si incomod cu toate ca am cumparat pt el o saltea cu cocos. maria nu si-a ascutit dintii in pat si nici nu s-a lovit pana acum (prea tare
)...a dat de vreo doua ori cu buza de margine dar asta pt ca a insistat ea ![]()
mami de Maria si
20+
alexuza spune:
KITY si ti s-a parut ca ar fi diferenta de aprate ceva ? eu am fost numai in victoriei si acum as merge in decebal k este mai aproape . dar am o prietena care a mers anul trecut si a zis ca nu prea era functionabil ecograful , ca a scos dr biluta aia de 10 ori ca se bloca
NU STIU C SA FAC 
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Chichi, pai ia fa un forum aici, cu vot si de-astea, ca te sfatuim noi imediat! La noi ramine Tudor Stefan. De Stefan stiu numai eu deocamdata ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+ |

Shhh nu spune nimenui de Stefan! Cristina
25+
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui office Summertime, macar sa nu imi zica : vai ce fetita urata! Tina, cu (30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Stai linistita, ca tie in fata n-o sa-ti zica nimeni nimc. Doar pe la spate, ashea...
Pe mine nu m-ar lasa sotul sa-l imbrac in roz. Doar rosu cu alb (care tot roz da, nu?
Sau era dinamovist ca acum nu stiu cu cine mai tine... cred ca cu Unirea Urziceni ca parca astia sunt pe primul loc. 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Gata, am pus cateva poze in album. Si noi suntem inca in pom cu numele si pt ca ultima data era sa se lase cu sange (din partea mea ![]() Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Super pozici! Si ce mamica frumoasaaa! Auzi da#539; tu n-ai de gand sa te-ngrasi?

Cristina
25+