Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oramona, Fistiq, Kiti, Moshulik, multumesc!
Office ce femeie rea... Eu m-am luat o data de o tanti in autobuz! ma lipisem de un scaun sa treaca si ea se inghesuia in mine! Era mare tare, dar culuarul era gol! Eram insarcinata cu Matei! Ce a fost la gura mea....
Fistiq eu zic va bucurati si de asta... Sper sa-si mentina atentia fata de voi si dupa ce vine bebe!
Ana a iesit frumoasa camera! Eu o vad portocalie! E mare!
Histamina eu stiam ca gravidele pot merge fara programare, ca ar fi considerate urgente! Nu am fost fara, dar am auzit...
Chichi fain ca ai vazut bebelinul! Si mie mi-e dor sa merg sa vad fetita!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fornetti? Ce mai nimerit Lora . Azi am o stare cam naspa , dar de dimineata, asa mai pe la 10 m-am dus si mi-am cumparat niste saratele de la fornetti, astea sunt preferatele mele, daca nu-s imi iau cu telemea. Si mi-am luat vreo doua, de 3 lei. Si de banii astia, numai pentru mine au fost destule. Mariuca le prefera pe cele cu ciocolata si daca mergem in parc, trebuie ia sa-si cumpere macar 2 de la chioscul ala dinspre Billa.Si nu pot sa o refuz, ca vede multi alti copii cum mananca .Asa ca sa-ti fie de bine, din cand in cand sunt binevenite si el

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Fornetti? Ce mai nimerit Lora . Azi am o stare cam naspa , dar de dimineata, asa mai pe la 10 m-am dus si mi-am cumparat niste saratele de la fornetti, astea sunt preferatele mele, daca nu-s imi iau cu telemea. Si mi-am luat vreo doua, de 3 lei. Si de banii astia, numai pentru mine au fost destule. Mariuca le prefera pe cele cu ciocolata si daca mergem in parc, trebuie ia sa-si cumpere macar 2 de la chioscul ala dinspre Billa.Si nu pot sa o refuz, ca vede multi alti copii cum mananca .Asa ca sa-ti fie de bine, din cand in cand sunt binevenite si ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

alynta,
nu e asa.
am fost io.cel putin nu e asa la medicul meu sau pt babele alea d ela medicul meu.

nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

eu am o foarte mare contributie la bebe!
ochii sunt ai sotului, nasul al surorii mari, iar gura e a surorii gemene, picioarele lungi ca ale sotului.
vom avea in comun numele de familie si adresa din buletin.
28 sapt
]

Asa a fost la mine cu David: copiuta sotului! Radeam cand iesem cu el ca va zice lumea ca a iesit cu bona! Acum a inceput sa-mi semene!
Fain ca ati primit lucrusoare! prind tare bine! Si noi am primit multe inca de la cel mare... Asa se practica si e foarte frumos si util!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Ce mai, neuron gravid, am vrut sa editez mesajul ca ii lipsea un " e" si l-am copiat . Noi nu am primit nimic, acum daca era baietel, cred ca-mi dadea sormea multe hainute de la nepotul meu, ca o parte insemnata din ele tot de mine au fost cumparate. Dar cum e fetita avem de la Mariuca . Si mai avem si patutul si scaunul de masina, in rest trebuie sa cumparam.
Alynta, eu cand m-am dus la MF m-a intrebat de ce nu am facut progamare si daca mai vin fara o sa platesc consultatia. La noi nu era cu programare , asa ca nici nu stiam ca as avea nevoie, dar m-am enervat pt ca oricum nu era nimeni la rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Gata am papat si noi, dar tot vreau Fornetti! Nu puteati vorbi si voi de un mar, sau vreun alt fruct ceva?

Chichi, si mie mi se pare Bb copia ta fidela! Asa ca iti acord dreptul oficial de a avea cel mai important cuvint in alegerea numelui

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Azi am primit primele lucrusoare

O prietena care a fost plecata din oras, mi-a adus un set de 6 body-uri pt fetita. Toate din bumbac si cu roz-rozu-alb . Sunt de vis, abia astept sa ajung acasa sa le arat si sotului

Si am mai primit un fel de album (pt poze si alte descrieri din viata bebelului) si o carte despre bebe

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna burtici
bun venit kitti
chiciutza e super scumpa poza iti vine sa-ltragi de falcute
oramnona mie mi-a zis MF ca gravidelor nu le trebuie programare si nici nu platesc

23+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Eu nu am cumparat nimic absolut! De fiecare data intind de hainute cind sunt in magazine (si nush de ce dar tot spre cele de fetita am atractie), dar parca nu indraznesc. Nu din vreo superstitie... pur si simplu nu stiu.

Singurul lucru legat de bebe pe care l-am primit e o gentuta izolata termic pt biberon. Mi l-a cumparat o colega

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput