Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora si eu am mai papat fornetti! Cele cu telemea sunt super bune! Nu strica de 2-3 ori pe an, ca si MD! Sa-ti fie de bine!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Chichiutza, ce falcos e bebe

Daca gasesti, poti sa pui o poza cu patutul?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Chichi imi place tare mult poza cu bebe. Vrei sa-ti spun un secret? cred ca seamana cu tine. Am dat clic pe poza dinainte in care esti tu si mi se pare izbitoare asemanarea. Si e tare haios si o sa aiba niste falcute , sunt topita.
Trebuie sa ma duc si eu la un eco 3/4D sa am o pozica cu bebelusa din burtica, ca am eu multe dar de la eco 2D, cu masuratori, cand era ca un graunte .Te

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lora si eu am mai papat fornetti! Cele cu telemea sunt super bune! Nu strica de 2-3 ori pe an, ca si MD! Sa-ti fie de bine!

Cristina 25+

Exact din alea am luat! Tare bune au mai fost...

Ce falcute are "haioseniaaaaa"!!! Tare bune de pupacit or sa fie cand o iesi la interval!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Gata ne-am facut si programare la eco ,pentru saptamana viitoare la sanador la dr cosmin mihailescu (asa ne-a recomandat dr . ) , a mai fost cineva la el ?

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Fetelor asa haiosel era, dadea din manute si din picioruse si papa lichid! E falcos, dr zicea ca nu poate sa-l prinda foarte clar din cauza ca placenta e in fata lui ca o pleasca si a trebui sa se uite prin vezica ( a trebuie sa ies s-o umplu si sa ma intorc). Eu zic ca seamana cu sotul, el e mai botos si are nasul carn, al meu e borcanat! Abia astept sa-l vad sa-l morfolesc! Ce ziceam eu ca vreau fetita?

Cristina 25+

Mergi la inceput

Alexuza eu n-am fost dar am auzit ca e ok! E foarte atent si tacticos!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu am o foarte mare contributie la bebe!
ochii sunt ai sotului, nasul al surorii mari, iar gura e a surorii gemene, picioarele lungi ca ale sotului.
vom avea in comun numele de familie si adresa din buletin.
28 sapt

Mergi la inceput

Ionela uite asta e patutul! Ca lungime cu tot cu comoda are 160cm.
http://idealbebe.ro/bertoni-mobilier-lemn-transform-cearceaf-de-pat-cadou-p-4278.html
L-am vazut la baby expo si mi-a placut si cum arata si cum e finisat! Doar ca e foarte scump pt noi la 11-12 mil si atunci il aveau la 7.5 mil. Era cam devreme de cumparat, dar nenea ne-a zis ca vor avea reduceri si-n septembrie!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

eu am o foarte mare contributie la bebe!
ochii sunt ai sotului, nasul al surorii mari, iar gura e a surorii gemene, picioarele lungi ca ale sotului.
vom avea in comun numele de familie si adresa din buletin.
28 sapt

:)) cine stie pana la urma cu cine va semana! Se schimba atat de repede din cate am vazut! Super c-a primit atatea lucruri! Eu am mai primit cateva hainute de graviduta, mi s-a promis o scoica, o cadita si-o masuta de infasat! Probabil ca vom cumpara noi caruciorul, si mai departe vom vedea.

Cristina 25+

Mergi la inceput