Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Medicul de familie procedeaza asa pt ca este o noua lege PROASTA care zice ca au derptul s adea gratuit doar 20 de consultatii/trimiteri pe zi. Asa ca cei cu multi clineti sunt obligati sa le programeze astfel incat sa nu depaseasca cifra asta, altfel trebuei s apuna clientul s aplateasca. Si presupun deci ca cele mai urgente cazuri le pun cu prioritate, restul le amana pana la o zi mai libera ca sa nu depaseasca cele 20 gratuite

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 28 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Gata ne-am facut si programare la eco ,pentru saptamana viitoare la sanador la dr cosmin mihailescu (asa ne-a recomandat dr . ) , a mai fost cineva la el ?

Burtica de 30 +

Alexuza, eu am fost la dr Mihailescu, tot la Sanador. Mi s-a parut f ok, are rabdare, explica tot. Mie mi-a placut.

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Eu nu am cumparat nimic absolut! De fiecare data intind de hainute cind sunt in magazine (si nush de ce dar tot spre cele de fetita am atractie), dar parca nu indraznesc. Nu din vreo superstitie... pur si simplu nu stiu.

Singurul lucru legat de bebe pe care l-am primit e o gentuta izolata termic pt biberon. Mi l-a cumparat o colega

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Fistiq, te inteleg perfect. Exact aceeasi senzatie o am si eu, parca nu indraznesc, bine spus!!!!

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 28 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

trebuie sa ma duc la dr cu mana!la chirurgie plastica.s-a umflat rau si e tare.
nu imi plac dr!
i-am spus dr meu,care e absolut fantastic(sunt graviduta care nu a dat niciun leut spaga dr,pt ca dl dr nu vrea sa ia nimic),ca nasc in sura, in prima capita de fan!

28 sapt
nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Gata am papat si noi, dar tot vreau Fornetti! Nu puteati vorbi si voi de un mar, sau vreun alt fruct ceva?

Chichi, si mie mi se pare Bb copia ta fidela! Asa ca iti acord dreptul oficial de a avea cel mai important cuvint in alegerea numelui

ba da uite o sa vorbim de poame acre! :)))) Eu tot pe sot il vad, ma tot uit, ce haiosenie, nu pot sa cred ce minune!!!

Alynta sanatosi sa fie!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Nike, frumoasa semnatura ti-ai pus! Nici mie nu-mi place la doctor, dar daca trebuie...
Si eu mai sunt si genul care nu le iesie din cuvint, care isi pune alarma sa ia totae pastile la ore fixe, bla, bla, "clientul" perfect
Pina acum am dat de una carea profitat de kestia asta. Asa ca macar din punctul asta e vedere esti norocoasa, ca ai un doctor bun si care e om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fistiq asta cu numele e subiect sensibil. Ne-am gandit ca e cazul sa ne cam hotaram, pentru ca nu putem sa-i zicem la nesfarsit bebe, neghinita, ziggy, cucuts si alte de-astea. O sa ne obisnuim asa si-l poreclim si dupa ce se naste! Ziggy imi place!

Anna mie-mi zici?!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Chichi, pai ia fa un forum aici, cu vot si de-astea, ca te sfatuim noi imediat!

La noi ramine Tudor Stefan. De Stefan stiu numai eu deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Gata, am pus cateva poze in album.
Si noi suntem inca in pom cu numele si pt ca ultima data era sa se lase cu sange (din partea mea ), am lasat-o pe mai tarziu. Sunt inca in cautari

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fistiq e un inceput! La mai multe!
Chichi si mie mi s-a parut ca e nasucul tau! Eu am avut un 4d cu Matei unde se vedea foarte clar ca imi seamana! Toata lumea imi spunea asta, mai putin... Se uita si socrela cu cumnata si intreaba mirate cu cine seamana! Ca sa nu le zic ce aveam in gand am zis ca nu stiu cu cine, vom vedea! In gand am zis ca cu vecinul seamana!

Eu mi-am lasat o ora si un pic copii la vecina si am mers sa cumpar de papa! Acum am un fel la cuptor! Mi-am luat lactate, branzeturi,carne, legume si fructe! de fiecare cate un pic si s-a adunat.... Vad ca sunt "intreaga! Cel mic vrea nani! Sa vad cum il pacalesc!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput