Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

pana aici sarcina a decurs fff bine, n-am avut nicio problema ! nu inteleg ,dar astea sunt rezultatele.Inainte de a face TT ,dr mi-a spus ca e posibil sa dea eroare. si a dat! iar eu sunt neom !numai Adi nu crede in rezultate si linistit.

Gabriela
16+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Gabriella, mai ai timp sa refaci TT. Mie mi se pare ceva ciudat. La ce distanta sunt facute eco si analiza de sange? Si afla unde dureaza mai putin, imi inchipui ca iti va fi tare greu pana vine rezultatul. Incearca sa fii tare. Sper din suflet sa fie totul bine!

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

pai si echo si TT sunt facute la distanta de 500 m ...scuze,ma relaxam.Deci am facut TT ,am trecut strada si am intrat la Echo....

Gabriela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eu sincer cred ca e o mare eroare. Mai ai timp 2 saptamani pt TT. Personal as opta pt refacerea analizei. In trim 3 de sarcina am avut o experienta asemanatoare cu niste analize gresite. Bineinteles, era prea tarziu, deja primul set se pierduse la laborator, dupa vreo 3 sapt de asteptare am refacut analizele, au iesit f rau, iar apoi le-am refacut de urgenta la Medlife cred. Na, am plans cateva zile pana au iesit rezultatele.
Sigur sunt gresite.
Edit: bitestul cred ca a iesit bine, nu?

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

heidy din ce am citit si din experienta personala a unei prietene nenea niculescu este sigur intre cei mai tari medici din bucuresti la ora actuala iar prin anumite lucruri este sigur chiar cel mai tare. daca nu este totusi un dezechilibru bugetar (ca tot se pomeneste intens de asta mai nou) imens pentru voi ramai cu el cu incredere. greu sa gasesti ceva mai bun si mai de incredere. parerea mea

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

alinushca Multumesc mult pentru raspuns. Vorbele tale mi-au dat incredere.

gabriella Nu te speria. Repeta TT.

Eu cred ca il simt des pe bebe, dar nu sunt sigura ca e el. Simt ca si cum s-ar intinde ceva in interior, parca impinge cineva... nu sunt doar fluturasi .. si ma intreb oare ce face baietelul meu de il simt asa???

17+

Mergi la inceput

repet:totul a fost ok pana la amaratul asta de TT.Miercuri repet analiza,am facut deja programarea.
Am uitat sa spun:am un flacau Gabriela
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Eu sincer cred ca e o mare eroare. Mai ai timp 2 saptamani pt TT. Personal as opta pt refacerea analizei. In trim 3 de sarcina am avut o experienta asemanatoare cu niste analize gresite. Bineinteles, era prea tarziu, deja primul set se pierduse la laborator, dupa vreo 3 sapt de asteptare am refacut analizele, au iesit f rau, iar apoi le-am refacut de urgenta la Medlife cred. Na, am plans cateva zile pana au iesit rezultatele.
Sigur sunt gresite.
Edit: bitestul cred ca a iesit bine, nu?

Primul orice

ma bucur ca totul e ok si la tine.
Dar cum poti sa dai niste rezultate ,asa, din burta? nu voiam sa se gandeasca nimeni la mine,dar tot ce simt eu simte si bebe. Doamne, tare as strange un laborant de gat

Gabriela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

De vreo 10 minute stau si zambesc de una singura in birou :) bebe mic ma impinge cu insistenta, undeva sub buric

Gabriella, eu stiu de la dra mea ca triplu test da erori mari - fals pozitive - pt down si edwards, fiind relevant mai mult pt defecte de tub neural, unde ti-a iesit f bine. Intreaba-i si pe cei de la laboratorul unde ai facut testul de ce cred ei ca a iesit asa rezultat prost. Si refa-l in alta parte, pt linistea ta! DT cum ti-a iesit?

s21

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

De vreo 10 minute stau si zambesc de una singura in birou :) bebe mic ma impinge cu insistenta, undeva sub buric

Gabriella, eu stiu de la dra mea ca triplu test da erori mari - fals pozitive - pt down si edwards, fiind relevant mai mult pt defecte de tub neural, unde ti-a iesit f bine. Intreaba-i si pe cei de la laboratorul unde ai facut testul de ce cred ei ca a iesit asa rezultat prost. Si refa-l in alta parte, pt linistea ta! DT cum ti-a iesit?

s21

pai aia mi-au zis scurt:"dummna ,va recomandam amnio tot AICI si va costa 2000 lei".
concluzia ........

Gabriela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Diana, ai observat daca au legatura cu frigul?
in sensul ca te doare cand iti eset rece sau este indiferent?
ti se intareste burtiK?
ai refacut analizele serologice?
pentru ca poate fi semnul unui caderi de calciu.
verifica si asta.
e posibil sa fie si o usoara colica renala asociata sarcinii.
de asemenea, si glicemia trebuie verificata, pentru ca poater fi vvorba si de acel asa numit diabet asociat sarcinii (care este o complicatie a sarciniii - nu e neaparat ceva grav si se termina odata cu sarcina)
sau paote fi vb, pur si simplu de marirea uterului si de distensia ligamentelor uterinte

Moshulik +22

dupa cate mi-am dat eu seama, nu au legatura nici cu frigul si nici cu caldura... starile astea apar pur si simplu... dar cum nu sunt doctor, nu pot baga mana in foc
s-a intamplat sa ma doara burta, dar parca nu se intareste, cand mi-a fost frig la picioare, insa nu este legata numai de frig... apare si cand imi e cald
sincera sa fiu nu am mai refacut analizele... trebuia? o data la cat timp se refac? si ce anume analize sunt importante?
ce inseamna colica renala?
durerile care le am nu sunt datorate maririi uterului, de astea imi dau seama... de aceea nici nu le-am mai luat in calcul!
ideea e ca de dimineata si pana acum nu m-au mai lasat, numai in bufeuri cu transpiratie rece stau off....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

am sa-l intreb miercuri pe dr meu ce vitamine imi recomanda... in cazul in care continua sa-mi fie rau
mersi frumos tuturor pentru sfaturi!

18+

Mergi la inceput