Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

heidy din ce am citit si din experienta personala a unei prietene nenea niculescu este sigur intre cei mai tari medici din bucuresti la ora actuala iar prin anumite lucruri este sigur chiar cel mai tare. daca nu este totusi un dezechilibru bugetar (ca tot se pomeneste intens de asta mai nou) imens pentru voi ramai cu el cu incredere. greu sa gasesti ceva mai bun si mai de incredere. parerea mea

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele se pufeaza Puficele la greeeu! Ce senzatie frumoasa, cat de tare! Zici ca am mormoloci in burta e genial.

sugubina +16

Ce frumos !!!

Sashenka, vacanta placuta si timp frumos sa aveti!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

O fi bine sa-mi dau cu spirt pe mijloc?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75

da ce-ai de iti dai cu spirt la mijloc?

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ok, atunci nu-mi dau daca ziceti voi. Stiu ca atunci cand imi venea CM si ma durea mijlocul si-mi dadeam cu spirt, durerea trecea.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dragele mele burticute,

Am citit si eu din urma si sunt la curent cu tot ce s-a scris in ultimele zile.

Doura bafta multa la eco. bafta si celorlate fete care au ecograf astazi.

beatrice imi pare foarte rau ca treci prin asemenea incercari. dar asa cum ai trecut print-atatea si ai ajuns cu bine pana acum asa iti va da Doamne doamne putere sa mergi mai departe. important este sa nu te panichezi ci sa facice ti-a zis doctorul si sa stai cumintica. Sigur va fi bine!

Sashenka distractie placuta la mare!!! sa va relexati si sa te inotrci plina de energie poziltiva.

Sugubina ma bucur mult ca le-ai simtit pe pufici. Si eu simt ceva fluturasi si cred ca e bebe.

Apropos... i-am gasit nume la bebele nostru scump: Luca Stefan. Ce ziceti? va place?

16+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

TT -rezultate:

Trisomia 18
1/90
Trisomia 21
1/95
tub neural
1/8950

echo si masuratori la bebe:PERFECT TOTUL

Gabriela
16+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Gabriella1,
E prea de tot sa iasa si risc de trisomia 18 si risc de trisomia 21. Daca la eco e totul bine parerea mea e sa fii relaxata. DT cum a iesit?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Gabriella, cum se poate asa? Sigur e ceva in neregula, nu se poate sa fie masuratorile perfecte si sa-ti dea asemenea rezultate TT, zic eu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gabriella, mai ai timp sa refaci TT. Mie mi se pare ceva ciudat. La ce distanta sunt facute eco si analiza de sange? Si afla unde dureaza mai putin, imi inchipui ca iti va fi tare greu pana vine rezultatul. Incearca sa fii tare. Sper din suflet sa fie totul bine!

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput