Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
mirunam spune:
Gabriella, despre TT nu stiu prea multe dar rezultatele nu sunt tot corelatii intre analiza de sange si varsta? Oricum atata timp cat la eco este bine eu zic sa stai linistita si sa nu stresezi ratoiul degeaba. Cat despre recomandarea de amnio, eu cred ca spune tot.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
gabriella1 spune:
cu voi,m-am mai linistit.Multumesc !

Gabriela
16+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
diana.b spune:
am sa-l intreb miercuri pe dr. meu ce vitamine imi recomanda si ce analize trebuie sa refac 
ori nu e de gluma, ori m-am panicat eu rau de tot 

18+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Gabriella, despre TT nu stiu prea multe dar rezultatele nu sunt tot corelatii intre analiza de sange si varsta? Oricum atata timp cat la eco este bine eu zic sa stai linistita si sa nu stresezi ratoiul degeaba. Cat despre recomandarea de amnio, eu cred ca spune tot. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |
ratzoiul s-a transformat intr-un vajnic flacau incadrat in standarde. Dr de la echo mi-a zis ca-i ca dupa carte
Da, CRL cu varsta ,sange si fumatul meu

Gabriela
16+"Stelele care cad nu pier,
diana.b spune:
eu v-am spus ca nu sunt intr-ale mele deloc
, dar speram ca macar capul sa-mi mai ramana intact
... insa dupa cum vedeti, ma repet ca o baba senila 

incredibil...
18+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b eu v-am spus ca nu sunt intr-ale mele deloc , dar speram ca macar capul sa-mi mai ramana intact ... insa dupa cum vedeti, ma repet ca o baba senila ![]() ![]() ![]() incredibil... 18+ |
pai ce, numai io?
Gabriela
16+"Stelele care cad nu pier,
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
ratzoiul s-a transformat intr-un vajnic flacau incadrat in standarde. Dr de la echo mi-a zis ca-i ca dupa carte Da, CRL cu varsta ,sange si fumatul meu ![]() ![]() Gabriela 16+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Deci ai o statistica nu o analiza. Eu am fost oripilata de riscul de varsta si la doublul test unde daca ai trecut de 35 mai bine de abtii... prostii. Stai cuminte si linistita.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
Vasari spune:
Gabriella, nu doar laborantii, ci mi se pare ca e un intreg complot.:) Eu am si schimbat dr de familie atunci pentru ca m-a mintit intentionat si i se parea ca exagerez cu analizele (desi nici nu am facut toate analizele de sarcina, de ex HIV, hepatita si altele pt ca aveam carnet de donator).
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
gabriella1 spune:
daca vor,le dau bani asa ,dar sa nu ma mai bage in toti sperietii.Ca flacaul meu nu trebuie sa treaca prin asa ceva 
Gabriela
16+
"Stelele care cad nu pier,