Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
diana.b spune:
ce vitamine iei?!?!
mie doctorul mi-a spus sa-mi iau vitaminele din alimentatie... asa ca nu mi-a prescris niciun fel de vitamine!
intr-adevar, am la mine in permanenta ceva dulce in caz ca mi se face rau!
dar, sincer, sunt foarte ingrijorata 
18+
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b ce vitamine iei?!?! mie doctorul mi-a spus sa-mi iau vitaminele din alimentatie... asa ca nu mi-a prescris niciun fel de vitamine! intr-adevar, am la mine in permanenta ceva dulce in caz ca mi se face rau! dar, sincer, sunt foarte ingrijorata ![]() 18+ |
Sunt multe marci de vitamine pentru gravide: Elevit, Centrum Materna, etc. De exemplu eu iau Centrum Materna (desi doctorul a spus ca as putea sa nu mai iau) pentru ca oricum nu pot manca de toate ca multe nu imi mai plac. Pentru orice eventualitate, pastiluta zilnica de vitamine este utila. Oricum bebe isi ia de la tine tot ce ii trebuie, ideea este sa nu ramai tu fara resurse!

14+
heidy spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult, diverse probleme, dar, se rezolva toate cu putina vointa si cu ceva stres
. In weekend am "muncit" sa recuperez tot ce nu am citit din urma si acum sunt la zi.
Beatrice sper sa iti revii si sa te simti mai bine. Suntem toate alaturi de tine.
Saptamana trecuta am fost si noi la eco si am aflat ca vom avea un baietel. Sa speram ca asa va ramane si nu se va schimba culoarea caruciorului.
Eu inca sunt nehotarata unde sa nasc, daca sa nasc la privat sau la stat. La stat este mai ieftin si maternitatile sunt pregatite pentru eventuale complicatii care pot aparea in timpul nasterii. La particular, ai avantajul curateniei, bebe care sta cu tine in camera, sotul poate participa la nastere (dc vrea) si nu trebuie sa stai sa bagi in buzunar fiecaruia pentru cea mai mica nevoie pe care o ai; pe de alta parte, eu as vrea sa nasc natural si imi este teama (un fel de fobie a mea) ca in mediul privat vor incerca in ultimul moment sa ma faca sa accept cezariana invocand cine stie ce motiv poate nejustificat.
Sunt avantaje si dezavantaje si intr-o directie si in cealalta. Chiar nu stiu ce decizie sa iau, mai ales acum cu aceasta criza ne va fi destul de greu.
Ca se vorbea de CMU, mie in acest moment imi urmareste sarcina dl dr. Niculescu Iosif de la CMU. Am gasit comentarii bune despre dansul, dar, nu stiu exact la ce sa ma astept. A zis ca este absolut "pentru" nastere naturala dar m-a chemat de cateva ori la cabinet si am mers practic degeaba. A fost o conversatie de genul, cum este, bine.. bine .. Ceva probleme.. nu .. in regula.. atunci ne vedem pe x data. Aveam programata eco dar mi-a reprogramat-o pentru alta zi (nu stiu exact de ce) si eu chiar aveam sperante ca o sa il vad pe bebe in acea zi. In rest, a fost atent cand am expus eventuale probleme si mi-a dat investigatii sau tratament dupa caz, dar de ex. mie nu mi-a dat nr dansului de telefon, deci nu il pot suna in caz de urgenta (tb sa sun la maternitate).
Ieri am facut si noi 17 sapt .. asa ca dam de baut:) ...
Toate cele bune ... am scris cat pentru 2 saptamani :).
17+ 
geniusamb spune:
burtici
Cate o limonada la fiecare burtica, azi am schimbat semnatura 
Maine avem intalnire cu BB , morfologia de trim II
sa speram ca totul este in regula..
Am primit analizele de la Medlife, din cate inteleg eu, ambele infectii (atat urinara cat si vaginala) continua sa fie prezente 

Deci antibioticele le am bagat DEGEABA.. 
I le-am trimis pe mail medicului care pana maine este "out of office" si nu e atat de urgent sa l deranjez in vacanta .. 
parca am o durere inofensiva de burtica, in partea de jos.. pana acum n am mai avut astfel de probleme insa ma gandesc ca poate fi de la infectia urinara.. Voi ce spuneti??
pe toate,
21+ 
moshulik spune:
| citat din mesajul lui diana.b chiar daca nu scriu prea des... va asigur sa exist in umbra si va urmaresc mereu!!!de data asta am nevoie de staful vostru!!! asadar, sunt una din fericitele gravidutze care nu a avut greturi in prima parte a sarcini si nicio alta stare de disconfort... dar incepand de mai bine de o saptamana traiesc niste simptone destul de neobisnuite: 1. stari de greata; 2. dureri de burta in partea de jos, care trec intr-adevar cu no-spa, dar sunt destul de dese... daca nu in fiecare zi, macar la doua zile tot trebuie sa iau un no-spa; 3. dureri de spate, mai ales dimineata; 4. asa-numitele "bufeuri": stare de rau insotita de o sufocare cu transpiratie rece instantanee 5. stari de moleseala insotite de ameteli cam astea ar fi simptomele pe care le am, idea e ca nu stiu care din aceste stari sunt normale si care sunt ingrijoratoare... motiv pentru care va solicit din tot sufletul parerea voastra ![]() astept cu nerabdare sa vad ce imi spuneti... deja incep sa fiu panicata, deoarece, dupa cum mentionam la inceput, pana acum nu am avut nicio stare de disconfort! 18+ |
Diana, ai observat daca au legatura cu frigul?
in sensul ca te doare cand iti eset rece sau este indiferent?
ti se intareste burtiK?
ai refacut analizele serologice?
pentru ca poate fi semnul unui caderi de calciu.
verifica si asta.
e posibil sa fie si o usoara colica renala asociata sarcinii.
de asemenea, si glicemia trebuie verificata, pentru ca poater fi vvorba si de acel asa numit diabet asociat sarcinii (care este o complicatie a sarciniii - nu e neaparat ceva grav si se termina odata cu sarcina)
sau paote fi vb, pur si simplu de marirea uterului si de distensia ligamentelor uterinte
Moshulik
+22
ral_eli spune:
ups! uitasem sa schimb semnatura. am implinit 18 sapt si io nu stiu unde sa fac morfofetala :(
geniusamb tu ce infectie vaginala ai?
18+
geniusamb spune:
FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE
PMN. RARI BACILI DODERLEIN. FRECVENTI COCOBACILI GRAM
NEGATIV.
ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS
Asta imi apare pe rezultat, este identic cu ceea ce am primit data trecuta cand medicul mi a confirmat infectia, nespecificand insa exact despre ce e vb..
| citat din mesajul lui ral_eli ups! uitasem sa schimb semnatura. am implinit 18 sapt si io nu stiu unde sa fac morfofetala :( geniusamb tu ce infectie vaginala ai? 18+ |
21+
ratusca83 spune:
heiii..buna burtici...hop si eu pe aici...pana acum am fost la bucatrie si am papat![]()
..as manca tot ce prind..
beatrice imi pare rau pt tine..stai linistita si gandeste pozitiv.....ia pastilutele cum a spus dr...de cerclaj iti pot spune eu care sunt posesoarea la o bucata![]()
![]()
..azi am 2 sapt de cand l-am facut..sunt bine, nu m-a mai durut nimic...singurul lucru nasol este ca trebuie sa stau mai mult in pat si nu fac deloc efort.....
mirunam cum te mai simti?? te pupic tareeeee

sugubina pupici si tie
si eu am inceput sa am ameteli doar atunci cand ma ridic din pat sau brusc...cand fac baie imi este frica sa merg singura ca ametesc asa ca ma insdoteste in fiecare seara sotul...

18+ si ingeras in ceruri
Lore1983 spune:
| citat din mesajul lui ral_eli ups! uitasem sa schimb semnatura. am implinit 18 sapt si io nu stiu unde sa fac morfofetala :( 18+ |
Nu ti-a recomandat medicul un ecografist pentru morfofetala? Eu sutn pacienta dr. Hiaduc si mi-a recomandat sa merg fie la Mihaela Steriu (Medlife) fie la Alina Veduta (Filantropia). Cum despre dr. Steriu nu am auzit lucruri asa bune, voi merge la Filantropia (nu am facut programarea inca, dar mai am timp; trebuie sa o fac intre 10-20 august)

14+
ratusca83 spune:
geniusamb...si mie mi-a iesit la secretie coci....durerea de burtica s-ar putea sa fie de la infectia urinara...
18+ si ingeras in ceruri