Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor! O noua saptamana la birou

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

voi folositi vreo pasta de dinti mai speciala???
imi sangereaza rau gingiile si sunt inflamate
ma dor dintii de imi vine sa ii scot pe toti

Si eu am avut probleme cu gingiile, de foarte timpuri in sarcina. La recomandarea dentistului mi-am luat set de la Paradontax - periuta, pasta si apa de gura si ma spal si clatesc cu apa de gura de doua ori pe zi. Pare mult mai ok acum, inainte de a folosi astea le aveam inflamate rau!

Noi ne simtim mai bine Dupa un regim "dur" vineri, covrigi tari + banane, mi-am revenit. Am fost nasi de nunta sambata, unde a fost obositor si mi-am confirmat ca lui bb nu ii place muzica tare - am petrecut timpul mai mult pe afara, in masina, cu scaunul intins
Ieri o plimbarica in parc a fost foaaaarte relaxanta, dar azi imi e asa SOMN, tare imi e ca adorm cu ochii pe tastatura...

s21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Diana, cel mai bine vorbesti cu doctorul. Nimic nu e anormal in sarcina, dar la fel, orice poate fi un semnal de alarma. Multa sanatate !

Fetelor, astazi vreau sa merg la dr si as vrea sa discut si de reducerea programului de lucru. Are cineva la-ndemana legea in care se precizeaza asta sa ma uit inainte?

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Avea dreptate dr endocrinolog cand zicea ca chiar daca sare o bomba langa mine, nu trebuie sa ma afecteze, mai ales ca am hipertiroida si aceasta se poate declansa oricand pe fond de stres si uite ca n-am ascultat-o

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

mi-e atat de frica!credeti ca daca fac cerclaj, voi putea pastra bebica?

20+

Beatrice cred ca trebuie sa nu disperi, stiu ca-ti este teama (si eu ma sperii foarte usor). Trebuie sa speri si sa fii optimista! Poti impartasi cu medicul tau toate temerile tale (banuiesc ca este intelegator) si sa ai inceredere in el. Din cate stiu, cerclajul ajuta la pastrarea sarcinii daca este neaparat necesar. Am auzit de situatii care pareau dificile si in final mama a nascut un copil sanatos si la termen. Sa ai incredere in Dumnezeu si sa incerci sa te relaxezi si sa uiti de toate greutatile prin care ai trecut. Ai tot sprijinul nostru!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

diana.b durerile nu sunt niciodata normale! eu am vaut doar cateva contractii (mi se intarea burta pe pareta dreapta), fara dureri iar doctorrul a fost destul de ingrijorat si mi-a zis sa stau cumintica in pat si fara efort + non-spa
cat despre buferi, stari de ameteala si ameteli poate se datoreaza de la caldura. tu iei vitamine? ar trebui sa discuti cu medicul sa-ti dea vitamine mai complexe. acum si corpul nostru este solicitat f mult pentru sustinerea sarcinii si factorii externii (caldura, stres la servici, etc) ne epuiazeaza si putina energie ramasa
fugutza la medic!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

multumesc frumos...
am programare la doctor miercuri seara, dar parca nu mai am rabdare pana atunci
starile de ameteala, de lesin si bufeurile nu cred ca au legatura cu caldura... de exemplu in dimineata asta nu e cald de loc si cand am ajuns la job: gata!!! m-au trecut toate apele, muream parca de lipsa de aer si bineinteles transpiratia rece...
ideea e na nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa reactionez, imi trec prin minte zeci de intrebari...
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

beatrice dar mai ai dureri, chiar si acum dupa medicamente?

17+

DA

20+

off, prin cate treci.
poate ar trebui sa numai stai si sa-l suni pe doctor sa-l intrebi dc e normal sa cedeze asa greu durerile. poate te mai linisteste , asa nu faci decat sa te framanti. uita de orice alta problema (de care erai f suparata vineri) acum tu si bebele sunteti cei mai importanti. trebuie sa fii puternica pt bebe.

17+

Mergi la inceput

Gengigel, se gaseste sub forma lichida, spray sau gel, pt inflamarea gingiilor

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

multumesc frumos...
am programare la doctor miercuri seara, dar parca nu mai am rabdare pana atunci
starile de ameteala, de lesin si bufeurile nu cred ca au legatura cu caldura... de exemplu in dimineata asta nu e cald de loc si cand am ajuns la job: gata!!! m-au trecut toate apele, muream parca de lipsa de aer si bineinteles transpiratia rece...
ideea e na nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa reactionez, imi trec prin minte zeci de intrebari...
18+

Diana, eu ma confrunt cu starile de lesin si ameteala, printre altele, iau vitamine din cand in cand, nu am nicio lipsa de vreo vitamina, i-am spus doctorului si a zis ca-s de la sarcina, nu are ce sa-mi faca.Cand simti ca te ia lesinul, aseaza-te, bea apa, ia putin zahar la tine, mananca ceva.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

La Polisano Baneasa, dr Gherasie Cristian.

Dar este cineva care cedeaza la dr Alina Veduta la Filantropia?

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

beatrice75 of prin cate ai trecut! Nici dupa uscosin ala si scobutil nu ti-au trecut durerile? Cum s-au purtat cu tine la Municipal la urgenta?

Cu indemnizatia eram sigura ca ramane scazuta..Dar ne cresc cheltuielile.. Vorbeam cu sotu ca daca maresc astia tva-ul sa facem camera puficelor mai repede, da asa..de la 1 iul nici bani nu avem nici timp de cautat. Niste jigodii asta e.

JoAnn las ca o sa simti tu! Eu cel mai sigur ieri le-am simtit, stateam seara in pat asa pe o parte covrigita si pac fluturasi consecutivi de la pufica din stanga! Radeam singura in pat!

ALEXA1985
unde ai programarea mai exact?

sugubina +16

19+

Mergi la inceput