Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 2
beatrice75 spune:
Da sugubina, asta ma sperie tare rau. Dar eu nu le simt ca pe niste contractii, am o durere permanenta.Am fost tratata ok la urgenta.Chilotelul vad ca nu l-am murdarit in niciun fel pan acum.
20+

JoAnn spune:
voi folositi vreo pasta de dinti mai speciala
???
imi sangereaza rau gingiile si sunt inflamate
ma dor dintii de imi vine sa ii scot pe toti

sugubina cu privire la miscarile bb'ilor.....asa niste balonase parca simteam si eu cateodata...dar daca era...altceva
????
sotul meu zice ca sunt inca firavi si de asta nu simt...
17+ viitoare mami de gemeni
amelia_ilie spune:
Alinushca, Syl, multumesc mult de raspunsuri
. Tocmai ca ambele variante imi stau in cap, acum sa vedem ce zice doctora si TT. Oricum probleme anterioare (fumat / alcool) nu avem, este primul bebe, deci n-ar trebui sa fie probleme, zic eu acum. Nici cazuri de copii cu probleme in familii. O sa vedem.
JoAnn, nici eu n-am simiti inca nimic, dar astept cu nerabdare. La primul bebe se simt mai tarziu miscarile, asa citeam.
Vasari, nici eu nu stiu culoarea caruciorului. Abia astept sa vad daca la urmatoarea ecografie se vede ceva.
Beatrice, stai cumintica in pat, nu te obosi si ia medicamentele prescrise.
Bafta multa fetelor care au astazi eco! Va asteptam cu vesti bune!
15+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 mi-e atat de frica!credeti ca daca fac cerclaj, voi putea pastra bebica? 20+ ![]() |
Cerclajul pt asta este, sa stea colul inchis, fortat si bebele inauntru. Cel mai probabil nu o sa ajungi la cerclaj, daca stai cuminte
Am uitat sa iti spun, de ce nu ii ceri lui Badea sa iti dea un medical sa te odihnesti. Tu cu tiroida, palpitatii, lesin, dureri si toate cele mergi la program normal...el e foarte flexibil. Eu nu am cerut dar mi-a redus drastic pe ideea ca bebe e cel mai important.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
ioanast spune:
amelia_ilie eu am facut amniocenteza la 17 saptamani. Acum am aproape 19 - miercuri implinesc. A fost totul ok. E drept ca m-am framantat foarte mult inainte, de acord ca e o decizie foarte discutabila. Riscul de avort este de 1 la 200, insa medicul la care am facut - dr Albu de la spitalul Panait Sarbu a zis ca la noi in tara riscul e de 1 la 400. Eu am facut doar din cauza varstei, la teste iesise riscul de Don de 1/700. E adevarat ca nu aveam alte probleme colaterale care sa fi marit in vreun fel riscul de avort. Medicii - atat cea care imi urmareste sarcina cat si cel cu ecografiile - dublu si triplu m-au lasat pe mine sa decid ce sa fac, de aia mi-a fost si asa greu. Ma rog, eu mai am o fetita acasa, poate si asta a contat in decizie...
18+
si mami de Irina (10.02.2007)
sugubina spune:
JoAnn s-ar putea ca balonasele sa fie chiar bebeii tai! Las ca cresc ei si creste si burta si nu o sa ne mai plangem ca nu ii simtim![]()
Pt pasta dinti vezi sensodine..
sugubina
+16
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui JoAnn voi folositi vreo pasta de dinti mai speciala ![]() ???imi sangereaza rau gingiile si sunt inflamate ma dor dintii de imi vine sa ii scot pe toti ![]() ![]() sugubina cu privire la miscarile bb'ilor.....asa niste balonase parca simteam si eu cateodata...dar daca era...altceva sotul meu zice ca sunt inca firavi si de asta nu simt... 17+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu gingiile,am mers la detartraj si mi-a zis ca a fost f. bn ca am facut acest lucru, ca in sarcina se intampla acest lucru. gingivita gravidorum se numeste. Mi-a zis sa iau de la farmacie un gel cu care sa mai imi masez gingiile, scriu pe forum de indata ce imi voi aminti numele.
20+

beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui ral_eli beatrice dar mai ai dureri, chiar si acum dupa medicamente? 17+ |
DA

20+