Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ioanast, multumesc de raspunsul cu amnio. O sa vad cum decurg treburile si daca e necesar probabil ca vom face si asta.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE
PMN. RARI BACILI DODERLEIN. FRECVENTI COCOBACILI GRAM
NEGATIV.
ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS

Asta imi apare pe rezultat, este identic cu ceea ce am primit data trecuta cand medicul mi a confirmat infectia, nespecificand insa exact despre ce e vb..

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ups! uitasem sa schimb semnatura. am implinit 18 sapt si io nu stiu unde sa fac morfofetala :(
geniusamb tu ce infectie vaginala ai?

18+

21+

candida sau alta ciuperca nu ai...trichomonas nu..
si bacilii sau cocobacilii aia nu sunt sigura :cred ac fac parte din flora microbiana..ma uit pe net sa vad daca scrie ceva

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

ce vitamine iei?!?!
mie doctorul mi-a spus sa-mi iau vitaminele din alimentatie... asa ca nu mi-a prescris niciun fel de vitamine!
intr-adevar, am la mine in permanenta ceva dulce in caz ca mi se face rau!
dar, sincer, sunt foarte ingrijorata
18+

Iau Elevit

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Citat:

ups! uitasem sa schimb semnatura. am implinit 18 sapt si io nu stiu unde sa fac morfofetala :(

18+

Nu ti-a recomandat medicul un ecografist pentru morfofetala? Eu sutn pacienta dr. Hiaduc si mi-a recomandat sa merg fie la Mihaela Steriu (Medlife) fie la Alina Veduta (Filantropia). Cum despre dr. Steriu nu am auzit lucruri asa bune, voi merge la Filantropia (nu am facut programarea inca, dar mai am timp; trebuie sa o fac intre 10-20 august)

14+

doctorul meu mi-a recomandat un doctor de la sanador Meclea (in care nu am incredere) sau orice alt medic de la Medlife pt ca "au aparate bune si dc fac morfofetala se presupune ca au si experienta si nu lasa pe oricine"; logica asta pe mine nu m-a convins...si acum nu stiu incotro sa o iau
la Alina Veduta se poate merge si dc nu ai doctor de la Filantropia?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele se pufeaza Puficele la greeeu! Ce senzatie frumoasa, cat de tare! Zici ca am mormoloci in burta e genial.

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

geniusamb eu am ureaplasma si fac tratament cu antibiotice , dar ce imi spui tu acolo nu mi se pare deloc cunoscut. poate descopera doura ceva pe net

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

doderlein sunt ok(aia sunt lactobacili )..din astia ar trebi sa ai mai multi
am gasit undeva ca cica pt cocobacili sa faci test pt chlamydia..anyway cel mai bine intreaba medicul..dar din cate vad cocobacilii aia cred ac sunt problema

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:

18+

Daca te hotarasti, pe 1 sau 5 iulie, eu si Alexa cedam la Gherasie la Anais. Eu din motiv ca nu am fost niciodata la el si 2 pt ca dr ginecolog mi-a zis sa fac morfofetala la Medlife in a 21 sapt.

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE
PMN. RARI BACILI DODERLEIN. FRECVENTI COCOBACILI GRAM
NEGATIV.
ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS

Asta imi apare pe rezultat, este identic cu ceea ce am primit data trecuta cand medicul mi a confirmat infectia, nespecificand insa exact despre ce e vb..

Citat:

18+

21+

Da, curios, cine poate desface misterul?Si mie mi se pare totul ok la prima vedere

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu plec in vacantaaa la mare 10 zile asa ca va pupp pe toate si sa ne vedem cu bine, iar daca ajung pe la un net promit sa intru sa va mai vad .
va pup, ma asteapta baietii in masina

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput