Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Mai eu am avut depresie post partum dar nu mult timp, cateva zile asa imediat ce am venit acasa. Eram dupa cezariana, eram chioara de somn si simteam ca nu pot sa fac ceea ce am de facut, ca nu am energie. Eu zic ca nu e rau sa stea sotul macar o sapt pe langa casa omului ca ajutor. La mine a mai venit si mama din cand in cand dar dupa vreo saptamana, pentru ca atunci cand am venit acasa cu bb ea era racita si nu am primit-o. E de ajutor o mama (de preferinta a ta:-)) ca mai face o mancare, mai poti iesi o ora din casa etc.

18+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

MSymo si eu il mai exmatriculez cand sforaiaza. Asa bine e cand ma intind in tooot patucinu..Imi e mila de el cateodata.

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

beatrice75 pai sa faci politie cu ei mama! Tu esti cu bb si ceilalti la spalat vase, facut prin casa..calcat, spalat rufe..(io una cu doi asa ma gandesc sa fac). Sa fii sefa, da? Noi tre sa decidem cine ce face..

sugubina +16

Dar eu nu vroiam nici macar asta cu stat cu saptamanile la noi! Nici nu stiu cum sa le zic sa nu se supere!hai acolo, dupa sarcina, o sapt-doua, dar apoi, gata!

20+

Mergi la inceput

Stiu, dar ai nostri nu-s din Bucuresti si ar insemna sa doarma la noi cu saptamanile si nici spatiu mare nu prea avem!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

pai cand te saturi si nu mai ai nevoie - gata carelu!

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

nu face nimeni capitol nou?am depasit deja de mult cele 20 pagini permise

20+

Mergi la inceput

de ce doar 20 de pag sunt permise?Intreb si eu....
Ca am observat forumuri cu cate 30 de pag +

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

beatrice75 pai sa faci politie cu ei mama! Tu esti cu bb si ceilalti la spalat vase, facut prin casa..calcat, spalat rufe..(io una cu doi asa ma gandesc sa fac). Sa fii sefa, da? Noi tre sa decidem cine ce face..

sugubina +16

Dar eu nu vroiam nici macar asta cu stat cu saptamanile la noi! Nici nu stiu cum sa le zic sa nu se supere!hai acolo, dupa sarcina, o sapt-doua, dar apoi, gata!

20+

La mine nu cred ca se vor imbulzi sa stea cu noi. Pe soacra-mea as invita-o fara menajamente sa se duca acasica la ea - dar nu cred ca s-ar oferi oricum ... Si maica-mea sta aproape de noi, tot in Bucuresti, deci la nevoie ne consultam pe moment, si atat

s21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Salutare fetelor!
Produc eu acum capitol nou

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU 60

21+

Mergi la inceput