Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 22
danaint spune:
Multumesc fetelor de felicitari! 
geniusamb - felicitari pt morfologie! Noi avem pe 9 iulie in Viena, sunt curioasa cum mai creste pana atunci
Mi-am luat de pe net adrese de magazine de bebici de pe acolo, si cred ca dau startul la SHOPPING
De abia astept weekendul ala - sarbatorim si o noua intalnire cu bebe, si ziua mea de nastere, si aniversarea casatoriei
, si ultimul concediu in doi ![]()
s21 
sugubina spune:
danaint uau ce de evenimente! Asta cu ultima vacanta in doi suna asa romantic si pe de alta parte trist..Si eu am fost si tare bine si frumos a iesit!! Sa va distrati bine!
sugubina
+16
ioanast spune:
Io de azi imi iau la revedere de la sare cel putin pana plec la mare pana pe 24 iulie sa vedem ce se intampla. Azi de dim cantarul arata 6.4 kg in plus asa ca e alarma de gradul 0 la mine. Asta in conditiile in care de sambata chiar mananc ok, super ponderat. Ma rog, duminica am avut 2 petreceri si am bagat si chestii mai sarate, dar oricum. Din pacate nefiind o salbutza de fel, nu pot sa spun ca nu-i nimic ca pun 30 kg ca le dau eu jos pt ca stiu cat de greu am dat dupa prima sarcina la care am pus 15 kg asa ca...nu am alta solutie ca sa evit sa ma umflu ca fat frumos:-)
18+
si mami de Irina (10.02.2007)
beatrice75 spune:
ASA E CAND STAI DEGEABA:STAI SI TE GANDDESTI SI ANLIZEZI.
FETELE CARE SUNT LA A DOUA SARCINA: ATI AVUT CRIZE POST-PARTUM?
A fost nevoita mama/soacra sa va ajute la inceput? Eu sunt terorizata ca atunci o sa-mi fie casa plina de rude, familioane care vor veni toti cu sfaturi, cu idei, care mai de care mai stupide.Si cred ca voi pica in crize post-post partum. Vreau sa fiu doar eu cu sotul si bebica. Primul pom de iarna in 3
. De Revelion vom sta noi.....singurei
20+

danaint spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina danaint uau ce de evenimente! Asta cu ultima vacanta in doi suna asa romantic si pe de alta parte trist..Si eu am fost si tare bine si frumos a iesit!! Sa va distrati bine! sugubina +16 |
Adevarul ca sunt un pic speriata de cum o sa se schimbe relatia noastra dupa venirea lui bebe. Noi suntem de 10 ani impreuna, stam impreuna de 9 ani, am facut aceeasi facultate si acelasi master, si avem o firma impreuna... Suntem obisnuiti sa fim noi doi in universul nostru destul de departat de ceilalti... Eh! Om vedea atunci, momentan vad ca suntem f ok, desi
nu am mai facut de la aflarea sarcinii
. Doctorita mea a zis ca ea nu imi recomanda explicit sa ne abtinem, dar avind in vedere vasele mele subtiri de sange, si istoricul de sangerari din sarcina.... e f bine ca NU 
s21
Vasari spune:
Sugubina, as vrea eu, dar din pacate nu ma lasa gandacelul de acasa. Bine, mai prind cate o ora in pat, dar trebuie sa desenam, sa citim, plastilina, sa ne uitam la un desen... si nici asa nu prea are stare.
Msymo, aici nu sunt penalizari. Ce vis fain !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
sugubina spune:
beatrice75 pai sa faci politie cu ei mama! Tu esti cu bb si ceilalti la spalat vase, facut prin casa..calcat, spalat rufe..(io una cu doi asa ma gandesc sa fac). Sa fii sefa, da? Noi tre sa decidem cine ce face..
sugubina
+16

Diana