Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 21
geniusamb spune:
neatzaaa
venim de la morfologie
avem 407 grame si cascam de zor
ca era abia ora 10 domne'
ne a trezit doamna doctor si nu voiam sub nici o forma sa ne intoarcem pe burtica
toate sunt la locul lor, de dimensiuni normale 
mi a spus ca placenta e cam jos, insa exista toate sansele sa urce pana la urmatoarea morfologie. col de 4,8cm, inchis. daca placenta nu urca suficient, exista sanse sa ne luam adio de la nasterea naturala mult visata.. ne conformam, n avem incotro.. 
astept inca vesti de la medic cu tratament pentru infectia urinara cu e coli 
felicitari danaint pentru echo buna!!!
pupici!!
ps : si eu simt uneori intepaturi in interior (pare a fi vaginul..)
21+ 
JoAnn spune:
sugubina eu sper sa nu mai stau in pat de acu...parca ma simt ceva mai bine ...zic eu...
dr. nu zice nik, fiindca nu m'a vazut cam de mult aproape 3 sapt. dar merg joi sa vad.
tratament iau scobutil 3 pe zi dar cateodata mai bag printre ele si cate un no spa, mai iau duphaston, 3 pe zi, arefam un ovul seara, si am luat o perioada si gynipral 3 pe zi. acu gynipral mai iau cate o jumatate, cand nu cedeaza contractiile.

aaa...ma inscriu si io la intepaturile in vagin ![]()
17+ viitoare mami de gemeni
JoAnn spune:
felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la eco

am uitat sa va zic....m'au bumbacit bubulinii dimineata

chiar sub buric am primit cateva![]()
![]()
17+ viitoare mami de gemeni
sugubina spune:
JoAnn muaaama felicitari! Au miscat bebei tai! Asa-i ca-i frumos sa simti fluturasi? Eu simt acum pe dreapta jos mai mult. IEri simteam la greu pe stanga sus..
sugubina
+16
Vasari spune:
Lidia, nu te impacienta, fiecare ia diferit si in perioade diferite. Am doua prietene care au luat 6, respectiv 8 kg in primul trim, iar apoi f putin pana la sfarsit. Eu in prima sarcina am slabit 3 kg in primul, iar in al doilea+al treilea am luat min 25 (si sa nu te sperii de tot, am slabit 30 dupa). Pana acum am luat 2-3 kg, deci total diferit fata de prima sarcina si vad ca merge f lin. Cel mai important e sa mananci echilibrat, bb are nevoie din toate cate putin.
Lilielena, bine ai venit ! Sarcina usoara!
Beatrice, ce postare diferita.
Sper sa fie bine de-acum.
Danaint, felicitari ! Ma bucur si eu de bucuria ta.:))
JoAnn, iti tin pumnii pentru joi.
E greu, dar merita orice efort.
Fetelor, sunt foarte fericita, am program de lucru de 6 ore incepand de azi.
La HR deja am rezolvat, mai trebuie sa-l anunt pe managerul direct (e intr-o sedinta).
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
MSymo spune:
Syl, sper ca nu ti-ai stricat coafura 
Sunset, exact asa am simtit eu o zi intreaga pana am ajuns la dr sa-mi spuna de col, ca s-a scurtat. Dar....mi-a spus ca poate fi si din cauza ca am uter retrovers si atunci inclinatia cervixului este spre rect si simti usoare intepaturi. Ai grija de tine!
Aseara am visat un cal superb, bland, mergeam calare spre birou.
Symo
22+
Diana
sugubina spune:
Vasari uraa felicitari pt 6h ! Ai sa vezi ca e super diferenta, mai ai si tu timp pt tine, ai sa poti dormi..Eu sunt ca aia mici, acas ajung si ma patucinizez direct!
sugubina
+16
MSymo spune:
Sugubina, lasa glumele ca sunt varza.....am absent nemotivat de o luna cred ![]()
Symo
22+
Diana