Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset, felicitari pentru semnatura!!! Sa o tineti tot asa pana la termen! Candida nu da intepaturi. Initial este asimptomatica, apoi creste nivelul de secretie si apar mancarimile si usturimile, dar nu intepaturi. Oricum candida se trateaza fara probleme in sarcina, cu ovule si nu are efect asupra locatarului.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilielena spune:

Buna ,
Sunt o graviduta de 20 saptamani , noua pe forum, DN 11.09.1981 / UM 02.022010 / DPN 09.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl eu eram aia cu "am pofta de mancare, dar nu prea mananc"Adica as manca fructe, biscuitei, inghetata si cam atat!

Ufff, asa as dori sa-mi permita doctorul sa ma lase sa ma dau jos din pat! Ok:mi-am invatat lectia, fara stres, fara efort, somnic/odihna mult(a), dar sa nu stau numai si numai in pat.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

le urez binea au veit la toate fetele noi

eu am luat 8 kg si vad ca ma indrept cu pasi repezi catre 9kg, nu stiu ce o sa ma fac pana la sfarsitul sarcini cared ca iau peste 20kg....o sa fiu un dezastru mai ales ca eu eram si inainte foarte grasa

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, felicitari pentru semnatura!!! Sa o tineti tot asa pana la termen! Candida nu da intepaturi. Initial este asimptomatica, apoi creste nivelul de secretie si apar mancarimile si usturimile, dar nu intepaturi. Oricum candida se trateaza fara probleme in sarcina, cu ovule si nu are efect asupra locatarului.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

saru mana...stii cumva daca exista alta infectie care sa dea intepaturi?...sa-mi fac o secretie din nou? ultima am facut-o la 12 sapt

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sunset felicitari pentru schimbarea de semnatura! Si eu simt asa cateodata intepaturi. Dar nu puternice..si nici tot timpul. De la ce sa fie oare? Nu cre sa fie ciuperca ceva, ca analizele is ok si scurgeri mancarimi nu am..

Feteleee da asa de dimi ati luat-o aaazi?!

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si eu am simtit intepaturi in vagin.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata!

Acum am ajuns la birou de la doctor
Bebe e fff bine, in grafic si miscacios tare pe acolo. Se scarpina de zor la un genunchi. Apoi a inceput sa se joace cu cordonul. Avea treaba, si nu prea a vrut sa stea la masurat , cu greu l-a prins.

Brida cea uracioasa aparent NU MAI ESTE!!! Sangerarea de saptamana trecuta nu pare sa fi avut cauza din uter, a zis dra mea ca poate fi de la secretie, sa fi iritat colul sau vaginul, asa ca mi-a recoltat sa vedem ce e cu ea, parea cam consistenta cica

Asa ca azi sunt in dispozitie foarte buna Ieri l-am si simtit insistent toata seara, ma simt linistita si bine dispusa Sa vedem cat ma tine pana da din nou paranoia in mine

s21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Vai, e groaznic sa stai numai in casa, innebunesti, o iei razna. JoAnn, tu chiar nu esti din casa?

beatrice am iesit din casa pt a merge la medic, sau am mai mers la sf anului scolar si mi'am dat testele finale. am mai mers de 2 ori la tara la bunici, dar acolo tot in pat stateam, macar se chema ca schimb locul
in rest doar in pat stau, merg doar la baie sau pana la balcon. de mancat mananc in pat. cateodata imi vine sa plang de atata stat in pat...

matiz si eu mai am din simptomele ce le descrii tu...
si medicatia coincide oarecum...

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

danaint feelicitari ! Ai vazut ca afost bine pan la urma?

JoAnn da tot timpu vei sta in pat? Dr ce mai zice? ti-a dat repaos pentru contractii si decolare de placenta? Cine stie poate se rezolva se lipeste la loc si scapi de pedeapsa..Ce medicamente iei?

sugubina +16

Mergi la inceput