Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Am fost azi la control la doctor. Saptamana trecuta au inceput si la mine contractiile. Nu sunt dureroase, insa nu sunt incantata de senzatie. Am intrebat doctorul de contractii si m-a pus sa-i descriu ce se intampla si cat de dese sunt. Mi-a zis:
1. Contractiile se vad la ecograf doar daca ai o contractie chiar atunci cand iti fac eco;
2. Contractiile nedureroase, gen senzatia de "bolovan in burtica" sunt de fapt BH si sunt normale dupa 16 saptamani de sarcina;
3. Daca frecventa este de 4-6 contractii pe ora e cazul sa suni un doctor, indiferent daca sunt dureroase sau nu;
4. Daca sunt 1-2 pe zi nu-i grav, chiar daca le ai zilnic.
5. Intri intr-o categorie de risc mai mare daca ai alte nasteri premature sau pierderi de sarcina din cauza deschiderii colului.
Nu mi-a dat nici un fel de pastile anti-spastice.

Bebelu, colul meu masura la eco fix 3,2 cm si doc a zis ca este colul foarte bun. Nici vorba de cerclaj sau alte interventii. La mine a fost la fel si sarcina trecuta si Isabella a stat pana la 41 de saptamani si 5 zile.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

madanaic ..multumim pt informatii..chiar bine de stiut sa nu ne speriem chiar la fiec miscare ..si eu am cateodata BH dar nu mi-a dat nimic..a zis ca e normal atata timp cat nu sunt multe ..dar eu sunt putin ingrijorata pt ca am luat deja 4 kg..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Pai si de ce te sperii? Eu am luat 6 din care 4 numai in ultima luna. Am vorbit cu doc si mi-a zis ca sunt in grafic, pe bune are un grafic ca la mate facut si il are si pe cel de la sarcina trecuta si compara. Relax, pana la 20 mai ai .

PS: Cresterea in greutate nu-i constanta, acu iei mai mult luna viitoare poate de loc.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Sunt prima pe ziua de azi si mai sunt si la birou de 30 de min . Azi nu am avut sofer asa ca am stat la mana tatalui meu care e matinal rau...se vede.

Syl, fara legatura, de ce ii dai antibiotic fetitei? Mai are si altceva in afara de rosu in gat? Zinatul este ingrozitor si al meu varsa de la el.

Fug la munca... daca am sosit la 8, plec la 13

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza'
Cred ca in viata mea nu am scris eu atat de devreme pe forum. Dar azi sunt matinala. De fapt de aseara n-am somn ca nu prea am dormit deloc azi noapte. La 5.30 s-a trezit iubitul meu si a plecat si eu m-am tot chinuit sa adorm. La 8 a venit curierul sa aduca un colet si asa am renuntat la somn de tot. O las pe diseara sau dupa amiaza, poate merge mai bine.

Cris mami de Teodora si 21+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata azi dam de baut ca schimbam semnatura si am intrat in luna a cincea de sarcinaaaa Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la 40 sapt
Intrebare: de cand m-am trezit simt ca niste intepaturi in vagin...asa ca o durere ascutita ..ce o fi oare?

Ieri nu prea am putut intra ca am fost ocupata dar azi recuperez...ma duc sa citesc din urma

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Syl, sanatate multa micutei. Mai era o mamica cu puiutul bolnavior, sanatate multa si voua (am uitat, desi acum de dimineata am citit )!

Madanic, multumesc pentru info cu contractiile. Macar sa stiu sa nu ma panichez daca o fi cazul...

Si eu am ajuns la serviciu la 7.30, ca de obicei, dar pana la ora 16 n-am cum sa plec, asta e programul. Bine ca n-am probleme de alta natura, la fiecare ora ma plimb cate 10 minute, urc / cobor scarile, ma relaxez, mai mananc ceva... si intre timp imi rezolv treburile zilnice.

Sa aveti o zi superba!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata azi dam de baut ca schimbam semnatura si am intrat in luna a cincea de sarcinaaaa Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la 40 sapt
Intrebare: de cand m-am trezit simt ca niste intepaturi in vagin...asa ca o durere ascutita ..ce o fi oare?

Ieri nu prea am putut intra ca am fost ocupata dar azi recuperez...ma duc sa citesc din urma

de acum incolo mai apar intepeturi de genul asta ,organismul se pregateste de nastere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

[quote]citat din mesajul lui syl

Bine...se vede ca n-am somn ca am chef de vorba si eu am ramas singurica si tot familionul doarme.
Dar tre sa spun ca astazi m-am vopsit la par, aranjat par,pedichiura, pensat la coafor deci am fost o rasfatata. Va spuneam ca eu de cand am ramas gravi nu m-am mai vopsit, am avut eu un fix care s-a terminat taman acum dar tot cu vopsea fara amoniac m-am facut.
Cred ca de aia nu ma duc la somn sa nu stric coafura.

Vai, si eu m-am vopsit si m-am tuns. Este super senzatia, ca nu ma mai suportam. Asa ca iti inteleg bucuria.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

anca eu m gandeam sa nu fie vreo infectie gen candida etc...desi secretia veginala este normala, nu e abundenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

asta nu stiu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu nu prea mai am dureri de niciun fel, sper sa nu vorbesc aiurea. Azi merg la medic. Indometacinul mi-a facut cel mai bine!

Matiz, sper sa ti se permita cat mai curand de catre medic sa te dai jos din pat!

20+

Mergi la inceput