Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
Madanic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
madanaic ..multumim pt informatii..chiar bine de stiut sa nu ne speriem chiar la fiec miscare ..si eu am cateodata BH dar nu mi-a dat nimic..a zis ca e normal atata timp cat nu sunt multe ..dar eu sunt putin ingrijorata pt ca am luat deja 4 kg..![]() alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 20+ cu ![]() |
PS: Cresterea in greutate nu-i constanta, acu iei mai mult luna viitoare poate de loc.

Madalina
mami de
Isabella Andreea si
20+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
mirunam spune:
Neata! Sunt prima pe ziua de azi si mai sunt si la birou de 30 de min
. Azi nu am avut sofer asa ca am stat la mana tatalui meu care e matinal rau...se vede.
Syl, fara legatura, de ce ii dai antibiotic fetitei? Mai are si altceva in afara de rosu in gat? Zinatul este ingrozitor si al meu varsa de la el.
Fug la munca... daca am sosit la 8, plec la 13 
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
crisis81 spune:
Neatza'
Cred ca in viata mea nu am scris eu atat de devreme pe forum. Dar azi sunt matinala. De fapt de aseara n-am somn ca nu prea am dormit deloc azi noapte. La 5.30 s-a trezit iubitul meu si a plecat si eu m-am tot chinuit sa adorm. La 8 a venit curierul sa aduca un colet si asa am renuntat la somn de tot. O las pe diseara sau dupa amiaza, poate merge mai bine.
Cris
mami de Teodora si
21+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
sunset_zuzi spune:
neata 
azi dam de baut ca schimbam semnatura si am intrat in luna a cincea de sarcinaaaa 

Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la 40 sapt 
Intrebare: de cand m-am trezit simt ca niste intepaturi in vagin...asa ca o durere ascutita
..ce o fi oare? 
Ieri nu prea am putut intra ca am fost ocupata dar azi recuperez...ma duc sa citesc din urma 
Doamne ai grija si de noi
19 
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici!
Syl, sanatate multa micutei. Mai era o mamica cu puiutul bolnavior, sanatate multa si voua (am uitat, desi acum de dimineata am citit
)!
Madanic, multumesc pentru info cu contractiile. Macar sa stiu sa nu ma panichez daca o fi cazul...
Si eu am ajuns la serviciu la 7.30, ca de obicei, dar pana la ora 16 n-am cum sa plec, asta e programul. Bine ca n-am probleme de alta natura, la fiecare ora ma plimb cate 10 minute, urc / cobor scarile, ma relaxez, mai mananc ceva... si intre timp imi rezolv treburile zilnice.
Sa aveti o zi superba!
15+
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi neata ![]() azi dam de baut ca schimbam semnatura si am intrat in luna a cincea de sarcinaaaa ![]() ![]() Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la 40 sapt ![]() Intrebare: de cand m-am trezit simt ca niste intepaturi in vagin...asa ca o durere ascutita ..ce o fi oare? ![]() Ieri nu prea am putut intra ca am fost ocupata dar azi recuperez...ma duc sa citesc din urma ![]() Doamne ai grija si de noi 19 ![]() |
de acum incolo mai apar intepeturi de genul asta ,organismul se pregateste de nastere

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
pissi78ro spune:
[quote]citat din mesajul lui syl
Bine...se vede ca n-am somn ca am chef de vorba si eu am ramas singurica si tot familionul doarme.
Dar tre sa spun ca astazi m-am vopsit la par, aranjat par,pedichiura, pensat la coafor deci am fost o rasfatata. Va spuneam ca eu de cand am ramas gravi nu m-am mai vopsit, am avut eu un fix care s-a terminat taman acum dar tot cu vopsea fara amoniac m-am facut.
Cred ca de aia nu ma duc la somn sa nu stric coafura.
Vai, si eu m-am vopsit si m-am tuns. Este super senzatia, ca nu ma mai suportam. Asa ca iti inteleg bucuria.
14+
sunset_zuzi spune:
anca eu m gandeam sa nu fie vreo infectie gen candida etc...desi secretia veginala este normala, nu e abundenta
Doamne ai grija si de noi
19 
ancadragoman spune:
asta nu stiu 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
beatrice75 spune:
Eu nu prea mai am dureri de niciun fel, sper sa nu vorbesc aiurea. Azi merg la medic. Indometacinul mi-a facut cel mai bine!
Matiz, sper sa ti se permita cat mai curand de catre medic sa te dai jos din pat!
20+