Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
syl spune:
Beatrice - poate durerile tale nu au legatura cu sarcina. Poate te doare altceva si durerea se propaga. Eu am patit-o la una din cezariene, ma durea spatele pe coloana in sus de urlam de durere, am chemat infirmiera sa-mi schimbe salteaua de 2 ori si cand colo ma durea de fapt operatia. Cu rinichii cum stai ca si de la ei poti simti durerea mai spre burtica?
13+ 
syl spune:
Ma gandesc ca poate nu va lasa sa va logati pt ca poate este cineva in moemntul respectiv logat. Sau incercati mai multe in acelasi timp sa va logati
13+ 
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madanic Am fost azi la control la doctor. Saptamana trecuta au inceput si la mine contractiile. Nu sunt dureroase, insa nu sunt incantata de senzatie. Am intrebat doctorul de contractii si m-a pus sa-i descriu ce se intampla si cat de dese sunt. Mi-a zis: 1. Contractiile se vad la ecograf doar daca ai o contractie chiar atunci cand iti fac eco; 2. Contractiile nedureroase, gen senzatia de "bolovan in burtica" sunt de fapt BH si sunt normale dupa 16 saptamani de sarcina; 3. Daca frecventa este de 4-6 contractii pe ora e cazul sa suni un doctor, indiferent daca sunt dureroase sau nu; 4. Daca sunt 1-2 pe zi nu-i grav, chiar daca le ai zilnic. 5. Intri intr-o categorie de risc mai mare daca ai alte nasteri premature sau pierderi de sarcina din cauza deschiderii colului. Nu mi-a dat nici un fel de pastile anti-spastice. Bebelu, colul meu masura la eco fix 3,2 cm si doc a zis ca este colul foarte bun. Nici vorba de cerclaj sau alte interventii. La mine a fost la fel si sarcina trecuta si Isabella a stat pana la 41 de saptamani si 5 zile. Madalina mami de Isabella Andreea si 20+ ![]() http://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
madanaic
..multumim pt informatii..chiar bine de stiut sa nu ne speriem chiar la fiec miscare ..si eu am cateodata BH dar nu mi-a dat nimic..a zis ca e normal atata timp cat nu sunt multe ..dar eu sunt putin ingrijorata pt ca am luat deja 4 kg..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
syl spune:
Spunea cineva ca desi are pofta de mancare totusi nu mananca. Si eu sunt la fel de cateva zile si acum ca am trecut in trim. II am inceput sa vomit, pana acum nu s-a intamplat asta. Si cred ca este si de la vitamina luata, eu daca o iau pe stomacul gol si apoi manancdau tot afara. Cel mai bine ma simt cand nu o iau asa ca am inceput sa mai trisez....na, ca n-o fi foc.
Gargarita mea de acasa care are aproape 3 anisori a reusit sa ia o raceala cu rosu in gat, voma de la antibiotic si nu mananca de 2 zile. Sunt f supi ca oricum aveam probleme cu ea cu greutatea acum cred ca am scazut in loc sa ma bucur de cele 500 de grame castigate cu greeeeeeeuuuu. Offf, micuta mea, daca ati vedea ce plange cand vede antibioticul si numai cand ma vede cu lingurita speciala ca vomita instantaneu. Sper sa nu trebuiasca s-o duc la perfuzii si antibiotic injectabil.
13+ 
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui syl Ma gandesc ca poate nu va lasa sa va logati pt ca poate este cineva in moemntul respectiv logat. Sau incercati mai multe in acelasi timp sa va logati 13+ ![]() |
pai spune wrong password deci nu e vb de cate suntem logate..si la ora asta nu cerd ca suntem f multe..eu pana acum intram in fiec zi si nu am avut probleme..chiar nu inteleg..si bebelu a zis ca a atit la fel..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
syl spune:
Off, am uitat si de semnatura. Am intrat in 15 si nu in 14 cum spuneam parca sambata. Doamne ma lasa memoria
14+ 
matiz spune:
| citat din mesajul lui syl Spunea cineva ca desi are pofta de mancare totusi nu mananca. Si eu sunt la fel de cateva zile si acum ca am trecut in trim. II am inceput sa vomit, pana acum nu s-a intamplat asta. Si cred ca este si de la vitamina luata, eu daca o iau pe stomacul gol si apoi manancdau tot afara. Cel mai bine ma simt cand nu o iau asa ca am inceput sa mai trisez....na, ca n-o fi foc. Gargarita mea de acasa care are aproape 3 anisori a reusit sa ia o raceala cu rosu in gat, voma de la antibiotic si nu mananca de 2 zile. Sunt f supi ca oricum aveam probleme cu ea cu greutatea acum cred ca am scazut in loc sa ma bucur de cele 500 de grame castigate cu greeeeeeeuuuu. Offf, micuta mea, daca ati vedea ce plange cand vede antibioticul si numai cand ma vede cu lingurita speciala ca vomita instantaneu. Sper sa nu trebuiasca s-o duc la perfuzii si antibiotic injectabil. 13+ ![]() |
Syl decat sa nu iei vitaminele din cauza asta mai bine manaci mai intai si lasi un pic de timp apoi le iei.Recunosc ca si eu mai fac asta dar nu e bine.daca le iau pe stomacul gol vomit in 2 secunde.
si eu am patit asa cu asta mic.nu a manac nimic aproape 2 zile.ii era frica sa maance ca il durea tare cand inghitea si tot la fel vomita dar nu de la antibiotic.
de data asta chiar ma culc.pa!

Iza mami lui Mati
(21.09.2004) si
cu
in 21+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
syl spune:
Bine...se vede ca n-am somn ca am chef de vorba si eu am ramas singurica si tot familionul doarme.
Dar tre sa spun ca astazi m-am vopsit la par, aranjat par,pedichiura, pensat la coafor deci am fost o rasfatata. Va spuneam ca eu de cand am ramas gravi nu m-am mai vopsit, am avut eu un fix care s-a terminat taman acum dar tot cu vopsea fara amoniac m-am facut.
Cred ca de aia nu ma duc la somn sa nu stric coafura.
15+ 
syl spune:
Matiz - numai la antibiotic vomita pt ca nu-i place gustul. Panadolul il ia si de regula nu am avut probleme cu luatul medicamentelor dar cred ca Zinnat-ul asta nu-i place la gust. Numai cand vede sticluta si e verde la fata. Si de asta seara am trecut si pe lapte HN special pt diaree ca a facut cat5eva scaune ca apa si miros ingrozitor. Spre seara a mancat ceva mai mult si n-a mai facut scaune, semn ca poate maine e mai bine.
15+ 

Isabella Andreea si