Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
douradoudou spune:
bebelu felicitari..in legatura cu colul nu stiu..daca asa a fost de la inceput inseaman ca atat e colul tau ..oricum nu mi se pare mic..doar sa nu se scurteze ..la mine de ex de la inceput a fost 4.5 si asa a ramas
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
sugubina spune:
bebelu86 felicitari pentru rezultatele bune de la eco! Sa iti traiasca baietelu!
sugubina
+16
bebelu86 spune:
inainte sa raman gravida am facut o eco pe care vad k era scris lungime col 2.68.
se poate lungi in sarcina?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
douradoudou spune:
bebelu chiar n-am azuit de col lungit in sarcina..ai facut echo in acelasi loc?? mi se pare cam ciudat totusi..

si
19+ cu
douradoudou spune:
ah fetelor am uitat si alta veste buna de la echo: placenta a urcat
..la ultima echo era putin speriata pt ac era f f aproape de col o mica parte din placenta..dar mi-a zis doc. ca in 80% din cazuri urca in cateva saptamani..si asa a fost 

si
19+ cu
bebelu86 spune:
nu...am facut la alta clinica, la o alta doctorita
mda..nu ma mira dc a masurat gresit
k ieri tocmai am aflat k atunci cand am facut analizele hormonale pt z14 si 21 sa vada dc totu e ok (pana sa raman gravida) ea a zis k totu e bine. si k ma preg sa ovulez, etc..
si de fapt ovulasem de mult..dar. 
ma rog..si nu sunt singurele chestii care le-a facut prost.
dc ajungei vreodata la polizu pe mana Dr, Radulescu CArmen, incercati sa va feriti cat puteti de ea. despre ea este vb.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
beatrice75 spune:
Vai, e groaznic sa stai numai in casa, innebunesti, o iei razna. JoAnn, tu chiar nu esti din casa?
20+

douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Vai, e groaznic sa stai numai in casa, innebunesti, o iei razna. JoAnn, tu chiar nu esti din casa? 20+ ![]() |
eu zic ca bb merita orice sacrificiu..gandeste-te ca tot ce faci , faci pt binele lui bb..

si
19+ cu

!