Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Doura, felicitari pentru eco! Asa vesti bune sa avem toate!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

diana, am facut absolut toate analizele pt sarcina: hemograma, calciu, fier, magneziu, zinc, profilul Torch, urina etc + pt tiroida (tsh, t3, t4, f4 si inca doua care nu mai stiu cum se numesc) + consult neurologic si electroencefalograma. dar toate sunt foarte bune...deci tot nu am aflat cauza lesinurilor...eu nu mai ies singura din casa nici macar pana la paine. iar prin casa, dc sunt singura cu Clara sunt terorizata sa nu mi se intample sa lesin...mi-e teama sa nu marchez copilul pe viata dc ma vede ca pic jos...of, am ajuns sa evit sa mai raman singura cu copilul meu

si eu umblu cu biletel in geanta cu nr de urgenta + primul contact in tel se numeste urgenta si este nr sotului...

15+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura, felicitari pentru eco si pentru fetita sanatoasa si miscacioasa. Sa o tineti tot asa pana la termen. Atentie cu tensiunea e foarte periculoasa.

Mai voi cate cluburi faceti aici??? La tiroida nu pot sa ma inscriu, la lesinate as fi memebru de rezerva pentru ca ma ia lesinul foarte rar si numai in hipermarketuri (nu inteleg de ce) mi-a ramas clubul celor care stau la orizontala.

Si va rog, ati uitat de clubul paranoicelor cu mine si Sunset membre de onoare . Chiar Sunset???

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Doura, felicitari pentru eco! Asa vesti bune sa avem toate!

15+

acum o asteptam si pe bebelu cu vesti

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna stiu f bine care sunt rsicurile cu tensiunea..sper doar ca a fostdin cauza ca eram putin agitata inainte de echo..emotii..oricum o sa ma monitorizez ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

JoAnn sunt frumoase sarcinile cu gemeni, dar stiu ca sunt tare dificile... trebuie sa ai foarte mare grija si sa stai foarte mult la pat!
eu sincer, nu stiu de ce cand m-am dus la prima eco, asteptam sa-mi spuna dr ca e sarcina multipla... era asa un feeling pe care nu-l pot explica

19+

Hehe cam asa feeling aveam eu ca is baietei, da am fetite! Joann sanatate multa si sa ne spui ce sex au.

Ati citit cu OUG pt TVA? DEJA e publicata in monitorul oficial. Nu scapam..

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Gabriela va fi bine tu sa stai linistita! La ce nume te gandesti pentru flacau?

Ah fetele ce m-am umflat! M-a pus pufescu sa ii fac pizza! Am facut, cu ciuperci, ciapa si kaizer si blat subtire. Cu mozzarela. Excelenta daaa asa mare ma simt acumaaaaa!

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici
am revenit cu vesti proaspete
avem 7.45cm, 72g, avem niste picioruse luungi si subtirele de fotbalist.si nenea doctoru zice k momentan suntem baietel.
acu asteptam sa mergem in august la urm eco sa ne confirme.
suntem mai mari cu o sapt si ff jucaus,
ne-a prins nenea doctoru in tot felu de ipostaze. ba facand box, ba stand la soare cu mainile la ceafa, ba intinzant piciorusele, ba cascand si ducand manuta frumos la gurita.
aveti aici pozele cu buburuzu

felicitari DOura. si celor care au mai mers azi la eco.
citesc din urma si revin

aaa..ma puteti ajuta cu ceva?
colu meu are 3.95 iar medicu a zis k e ok.
nu trebuia sa fie mai mare? mi se pare cam micut

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu zic ca este ok lungimea..al meu are 3.4 si asta dupa cerclaj

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi mult Ratusca

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Mergi la inceput