Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna fetelor!
Raportam si noi inca o zi petrecuta acasa, iar pana miercuri la eco morfologica, mai e putin. Abia astept sa vad fetita! Care.....cred ca are ea o telepatie cu tati, cand se trezeste el, hop si ea incepe distractia.
Dureri de burta nu am avut, dar ceva mai devreme tineam mana fixa pe burtica si am simtit deodata cum s-a facut un ghemotoc tare intr-o parte, banuiesc ca astea sunt contractii, Asa de tare m-am necajit ca am tinut mana si am suparat fetita...., dar mi=era draga cum facea hopuri pe acolo. Gata, ma potolesc!
Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la eco...
Eu sunt tare nedumerita cu lungimea colului si daca chiar este cazul sa fac cerclaj la 3 cm (apropo, la Euroclinic ma costa 2700 lei, din care scad doar 15% ca sunt asigurat
Ideea este ca cerclaj se face pana in sapt 26 si daca Doamne fereste in sapt 27 scade rau .....atunci ce fac????? Nici nu am curaj sa va marturisesc ce ganduri negre am!!!

Symo 22+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

deci la orele 19 era infiintata la spital sa vb cu dr,ca tot era de garda si avea timp de mine.asteptand mai vine o doamna ,umflata de plans, facuta varza ,parca-i picase cerul in cap. Intreb ce are si-mi arata hartia (roz ca si a mea)si....stupoare..acelasi laborator, aceleasi valori ,parca erau trase la indigo.noroc ca ne schimbasera numele si varsta.si uite asa m-am linistit di tat,di tat.Da' spaima mea n-a fost proasta

Gabriela
16+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Buna fetelor!
Raportam si noi inca o zi petrecuta acasa, iar pana miercuri la eco morfologica, mai e putin. Abia astept sa vad fetita! Care.....cred ca are ea o telepatie cu tati, cand se trezeste el, hop si ea incepe distractia.
Dureri de burta nu am avut, dar ceva mai devreme tineam mana fixa pe burtica si am simtit deodata cum s-a facut un ghemotoc tare intr-o parte, banuiesc ca astea sunt contractii, Asa de tare m-am necajit ca am tinut mana si am suparat fetita...., dar mi=era draga cum facea hopuri pe acolo. Gata, ma potolesc!
Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la eco...
Eu sunt tare nedumerita cu lungimea colului si daca chiar este cazul sa fac cerclaj la 3 cm (apropo, la Euroclinic ma costa 2700 lei, din care scad doar 15% ca sunt asigurat
Ideea este ca cerclaj se face pana in sapt 26 si daca Doamne fereste in sapt 27 scade rau .....atunci ce fac????? Nici nu am curaj sa va marturisesc ce ganduri negre am!!!

Symo 22+ Diana

symo..inca nu stiu daca e cazul de cerclaj..cred ca esti monitorizata si probabil daca se mai scurteaza atunci poate iti face..eu sper sa fie totul bine si sa nu se mai scurteze dar si daca faci cerclaj nu-i problema..o sa fie bine oricum

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Doura

Symo 22+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

salut fetele,care mai sunteti treze.v-am citi pana acu ca sa vad ce ati mai scris.Doctoritza mea mi-a ercomandat vitamine DOUBLE X dela NUTRILITE.Nu sunt speciale pt gravide dar la o consulatare amanuntita am vazut ca au aceleasi cantitati cu cele 'speciale'si diferenta consta in faptul ca asteasunt 100%din extracte naturale.Contin vitamine minerale si fitonutrienti(antioxidanti)care daca ar fisa-i iei din alimentatie ar trebui sa consumi 5kg de mere intr-o zi si multe alte cruditati,ceea ce mi se pare un pic...Si eu am avut stari de lesin inainte sa le iau si nu va mint,ca de atunci am multa energie si ma simt foarte bine cu exceptia contractiilor si a durerilor de burta si de spate care ma tin tintuita la pat de 3 saptamani.Am iesit din casa doar pt control si morfo.Am crezut si eu ca mi s-a deschis colul,ca avam senzatia ca scap copilul intre picioare si am mers de urgenta la spital dar slava DOmnului ca nu e.Doar caam iminentaasta de avort si nupot nici in fund sa stau.ma doare uterul destul de rau si am sageti in burta si uneroi se face ghemotoc tare in burta.Dar macar numai am starile de amtealasi lesin.aaa si in plus vitaminele astea nu ingrasa!SIngurul lor'defect' e ca sunt fffoarte scumpe.Dar deh ce nu fac eu pt bebela meava pup pe toate si va doresc muuulta sanatate.

Ps. nu stiu voi dar eu uneori ma simt deprimata rau...imvine sa plang si nu-mi place nimic.

Iza,mami lui Mati si cu de 21+]
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

fetelor a schimbat cineva parola de la picasa????ca pe mine nu ma mai lasa sa log in..

si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

doura sa sti k si eu am incercat azi de dim si nu am reusit
am zisk am gresit eu sau am uitat ceva
dar m-am uitat in caietel si scrisesem bine
am zis k poate umbla cineva si de aia nu merge
dar vad ca nici la tine nu merge
de ce oare???

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

offf..cred ca a schimbat cineva parola ca altfel nu-mi explic..mie imi spune wrong passowrd

si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da asa imi zice si mie

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Chestia cu gingiile care sangereaza o am si eu si chiar ma miram,pt ca laprima sarcina nu am avut astefl de probleme.sunt umflate si sangereaza rau de rau cand ma spal pe dinti.zicea cineva de un gel nu puteti sa ziceti cum se chiama?
Eu mai am o problema nasoala rau.la 2 sp]aptamani imi revine cistita.sunt satula de luat antibiotice si nici nu e asa de bine.stiti vreun alt remediu ca ma chinui INGROZITOR.Ma ustura cand urinez si chiar si cand stau in pat siapoi incep sa ma usture talpile, iar azi am vazut o mica pata usor maronie pe chilot.Am citit undeva ca ceapa este foarte buna doar ca eu am arsuri la stomac si nu o suport.cine se mai confrunta cu asa ceva?Sunt destul de ingrijorata.Oare pata aceea sa aiba legatura cu raceala?sper ca nu cu sarcina..apoi am bagat un pic hartia ma adanc si nu era colorat.Acum am ca niste umflaaturi dureroase in uter.mananc 3 nospe pe zi 3 scobutile si 2 gyniprale.iar daca durerile persiste fac injectii cu nos;pa si scobu.

mai ziceti si voi daca aveti asa ceva.

Iza,mami lui Mati si cu de 21+]
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput