Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jorom spune:

Buna,

astept si eu cartile, daca poate cineva sa le trimita pe adresa ioanasm@yahoo.com.

Va multumesc,
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina si Jorom trimis cartile.

Succes.

Eu nu stiu ce sa mananc maine la carbohidrati.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Am primit cartile.Multumesc.Am inceput studiul lor .Din ce am vazut retetele sunt de gatit in toata regula.Sper sa gasesc la voi alternative mai multe.
O sa incep maine cu branza si rosii .Branza e ok sa fie normala adica cu grasimi?E voie o felie de paine la pranz,nu?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Luna, pentru ziua de carbohidrati ai putea incerca pasta con pesto. Eu mi-am facut saptamana trecuta asa...paste cu courgettes, ciuperci si pesto - sotul a pus si parmezan pe ele - si a fost bun. Daca iti vin alte idei spune-mi si mie, m-ar tenta niste vegetable lasagna dar ce ma fac cu sosul "alb" de deasupra ca fara el nu se poate

Maine am zi de "amidoane" si probabil o sa fac si eu un cartof la cuptor cu baked beans la pranz... iar pentru cina am o portie de mushroom risotto. Sau alta varianta ar fi niste carnaciori veggie cu piure.

Azi am avut zi de proteine..fructe la mic dejun, la pranz am papat o amestecatura de branza, rosii si sunca... plus niste smantana (din aia super-light) si iaurt ca desert, iar la cina 2 burgeri de la Sainsbury cu legume. Ce mi se pare fantastic e ca ma abtin si de la paine si de la biscuiti/cookies si alte daraveli de-astea... si de la dulciuri. Hai ca ceva-ceva sigur dau jos in ritmul asta

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinutaS spune:

Buna dimineata! Ieri am avut zi de carbohidrati (una din zilele mele preferate, pentru ca pot manca dulciuri ) si dimineata am mancat 2 piersici, la pranz mi-am facut un fel de salata din cuc-cus (chiar nu mancasem pana acum cus-cus si am vrut sa vad cum e), broccoli, conopida, ciuperci un pic fierte si o rosie, peste care am adaugat un pic de mujdei de usturoi, iar seara m-am cam lafait in dulciuri: o bucatica de placinta cu branza si stafide, 3 piscotele cu stafide, o inghetata pe bat si un pic de ciocolata cu 86% cacao . Poate avem voie dulciuri, dar nu in cantitate exagerata...asa ca mine . Cu toate astea am vazut la cantar minus 200g azi dimineata .
Azi la ziua de vitamine am mancat dimineata un mango mare, iar mai tarziu as vrea sa mananc pepene si cirese.Mie imi plac foarte mult fructele, asa ca nu am probleme cu zilele de vitamine.
Si eu incerc sa beau multa apa, dar mai mult de 1-1,5 l nu cred ca reusesc.
Sper sa am rezultate mai bune saptamana viitoare, pentru ca luni am zi de apa, dar tare mi-e frica ca nu pot sa o tin ca la carte.
O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt tare bucuroasa.

Aseara sotul meu m-a invitat in oras la masa. Si cum imi era pofta de niste pui cu cascaval topit si cartofi prajiti i-am zis ok dar ma cantaresc intai. Si dupa doua zile de dieta aveam un kg mai putin.

Asa ca am refuzat politicos oferta de a manca in oras (fiind zi de amidon nu cred ca as fi gasit ceva sa mananc in oras) si am ramas cu fasolea mea.

Carstea branza e ok sa fie normala insa cu cat mai putine grasim cu atat mai bine. Eu aveam din aia la cutie de la turci cu 55% grasime si tot vad ca am scazut.

DarkBendis mi-am fiert pana la urma azi dimineata niste paste si mi-am luat un sos deja facut la borcan de la Sacla (Sainsburys) care are numai legume. O sa-l torn pe ala peste paste. Pesto nu-mi place. E aiurea ca sunt la servici si cand ma desfasor aici lanca cuptorul cu microunde se holbeaza astia la mine ca la masini straine.

Alinuta si eu abia astept seara ca azi am zi de carbo. Deja numai prajituri visez. Insa azi m-am hotarat sa imi iau biscuiti. Sper sa pot rezista tentatiei si sa nu ma infig in vreo prajitura cu cioco.

Eu am reusit sa beau ieri 2 l de apa, daca tin sticla de 2 l pe birou langa mine tot imi amintesc si beau. Pana la 7 seara dadusem gata 2 l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Neata

Prima mea zi de cura.Cu greu nu am terminat toast-ul lui Rares cu gem de visine facut de mama.

Fructe dimineta.
Omleta cu rosii la pranz.
Salata de rosii cu branza seara.
E ok daca nu mananci acelasi lucru si seara?

Datele mele : 84kg si 158 cm
Obiectiv:70kg

Mergi la inceput

Carstea normal trebuie sa mananci la fel si seara dar pe jumatate. Si sa nu le amesteci. Adica la pranz poti sa-ti faci o omleta din trei oua si seara din 2 de ex. Cu rosii sau salata insa sa nu le amesteci cu branza sau mai stiu eu ce.

Incearca asa pt inceput sa vezi daca slabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucu-pucu spune:

Buna seara! Am ajuns la 65 kg, nu-mi vine sa cred. Tin regimul de pe 30 iunie, am avut si scapari, mai ales in ultima saptamana, si totusi slabesc!! Cred ca imi voi schimba targetul la 55 kg...
Sa va spun cum beau eu 2 l apa pe zi: am o sticla de 2 l, de la nu's ce suc, cu gatul mai mare. O umplu cu apa, si storc o jumatate de lamaie si o portocala in apa aia. Ii schimba gustul si e chiar fff buna. Beau direct din sticla, nu ma mai complic cu paharele. Sport nu am facut deloc, in schimb mananc acelasi fel si la pranz, si la cina.
Maine am amidon, imi fac "Orez de primavara", super bun, daca vrea cineva reteta, o dau imediat.
Va pup si spor la slabit!

Mergi la inceput

Pucu felicitari, ce ma bucur pentru tine dar si pentru mine ca asta imi da sperante ca va functiona si voi ajunge unde doresc.

Eu cum ziceam apa o beau tot direct din sticla si tin sticla langa mine mereu sa-mi aduc aminte.

Azi am zi de vitamine, sa vedem cum merge, voi manca acum o banana (la mine e doar 9) si la pranz o salatica.

Aseara la carbohidrati am ales sa mananc doua felii cu paine si gem in loc de prajitura, zic eu ca e ok decat vreo felie de tort. Si am mancat ciocolata neagra (pe care de obicei nu o suport) insa aseara parca era cel mai delicios desert.

Va pup

Mergi la inceput