Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Hmmm... jacked potatoes and baked beans suna bine de tot... pentru saptamana viitoare ca azi am papat chilli con carne fara carne - conserva de la Tesco - cu orez iar maine, zi de carbohidrati, am cus-cus cu zarzavele.

Din cat am inteles din carte, semintele ar intra la ziua de vitamine

Eu cantar nu am -adica am unul dar e dereglat total asa ca nu ma bazez pe el - la mine se "vede" pe haine daca slabesc sau ma ingras... ce e clar ca inelele imi sunt mai lejere pe degete si pantalonii in talie sunt si ei mai larguti. Astia sunt marimea 12 - vreau sa vad daca la sfarsitul lunii intru cat de cat in cei marimea 10

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sa va dau si detaliile mele:

am 1,58 si am ajuns la 59 kg, mi-e rusine zau asa. Dupa nastere imediat am avut 53 kg, insa am contiunat sa mananc ca... si jos nu s-au mai dat, cantarul doar urca. Am incercat un weight watchers dar m-am plictisit.

Sper sa fiu mai motivata acum, in august cand ma intorc din concediu ma bag si la sala.

Acum urgent: daca sunt in ziua de proteine am voie sa imi pun lapte in cafea?

Incep de maine, o sa ma cantaresc iar dimineata sa zic exact cat am si ma voi cantari in fiecare luni.

Maine am de gand sa mananc branza cu rosii la pranz. Supa voi o beti? Eu nu cred ca o voi face.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinutaS spune:

Buna dimineata! De astazi intru si eu in cursa impotriva kilogramelor alaturi de voi. Eu am 1,62 m si am inceput dieta cu 56,1 kg acum 3 saptamani (28.06), iar azi, ziua 22 de dieta, am 54,4 kg. Din pacate la mine nu are efecte asa de miraculoase ca la alte fete, din cate am vazut pe acest forum . Cred ca nu am rezultate prea bune si din cauza ca nu fac sport deloc... , dar o tin in continuare pana cand o sa ajung la target-ul propus, adica 50 kg.
Ieri am avut zi de proteine si am mancat 2 aripioare si o pulpita dintr-un amarat de pui la rotisor cu salata (salata verde, rosii, castraveti, ridichi) si o cana de supa de pui.Din pacate pranzul a fost la ora 17, asa ca nu am mai mancat la cina, dar am fost la niste prieteni care aveau pe masa chec, baclava, paine proaspat scoasa din cuptor si nu am putut rezista, asa ca am gustat si eu un pic....
Azi, la amidonuri, dimineata am mancat 2 prune, iar la pranz si cina cred ca o sa imi fac niste cartofi fierti cu ciuperci un pic trase la tigaie si cu salata.
Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul asta lung, dar chiar nu prea am cu cine sa vorbesc despre asa ceva .
O saptamana frumoasa si cu rezultate bune sa aveti!

Mergi la inceput

M-am cantarit azi dimineata si am 58 kg se pare ca am slabit un kg doar gandindu-ma la dieta.

Targetul meu e 50 kg (49 ideal).

AlinutaS ma bucur ca te-ai alaturat, eu chiar cred in grupurile dee suport.

Eu am azi prima zi de proteine asa ca acum mananc 2 piersici.

La pranz branza cu rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor :)
Eu aveam azi dimineata 56 kg, deci incet incet slabesc. Azi am zi de fructe, asa ca lebenita, caise si migdale scrie pe mine :)

Luna1, eu nu imi fac supa, nu prea sunt fan supa in general.

AlinutaS, sa stii ca si eu am inceput dieta si am slabit 4 kg in doua saptamini iar apoi am avut o perioada de stagnare, am renuntat si acum cind am reluat slabesc cam 500gr-1kg pe saptamina. Nici eu nu fac sport, in afara de 20 de abdomene pe care mi le-am impus.

Va pup si spor mult.

Cami unde esti??

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Pufulet nici eu n-am sa beau supa. Sper sa mearga.

Voi reusiti sa beti cei 2 litri de apa?

Eu recunosc ca beau putina apa in general, iar astazi am baut cam 300 ml si ma duc la wc din 30 in 30 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
bun venit fetelor spor la treaba. nu aveti asa mult de slabit
eu nu am tinut dieta deloc si nici nu cred ca o voi tine decat dupa ce ne intoarcem de la mare. adica prin august.
chiar daca nu am tinut dieta tot am slabit. am 65.4 ma tot invart in jurul acestui 65 as prefera sa ma invart in jurul lui 60
nu dau bir cu fugitii nu scapati de mine
spor

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 05.07.2010-65 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Slaba activitate pe aici, nu va mai arde de slabit?

Alinabojuc imi pare bine sa aud ca totusi nu te ingrasi daca renunti o perioada. Te asteptam in forta la intaorcerea din concediu.

Eu am azi zi de amidonuri si voi manca fasole uscata si paine la pranz si seara la fel fara paine si mai putin.

Eu am prostul obicei sa mananc la tv seara dupa ce se culca copiii si aseara mi-a fost o foame...

Le-am facut la familion pui la cuptor cu cartofi prajiti (din aia de se fac tot in cuptor) iar eu am mancat branza mea cu rosii salivand la ce au ei in farfurie.

Apoi am facut foamea pana m-am culcat.

A tinut cineva toata dieta si a ajuns la sustinere? Sunt curioasa cum merge ca daca aud ca se aseaza totul la loc...

Va pup si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna

Am aflat de dieta Rina de la Luna si vreau sa tin si eu cu voi.Cand va aud ca voi sunteti la 50-60 de kg va invidiez ca v-ati desteptat mai repede ca mine si nu le-ati lasat sa ajunga la 84 kg ca mine.
Dar zic eu ca niciodata nu e prea tarziu.....m-am apucat de aqua fitnes de 2 saptamani ....mai trebuie sa ma las de mancat

Deci se reiau cele 4 zile ....si cand e temuta zi de apa?
Incep si eu ca gaina de maine ,ca sa nu mai pierd timpul.

Luna(Alina) trimie-mi si mie cartile , te rog.

Intru diseara sa va intreb de idei pt ziua de proteine.

Va pup

Mergi la inceput

Iti trimit cartile diseara.

Ziua de apa e in ziua 29. Daca vrei sa ai aceleasi zile ca mine (adica cand am eu proteine sa ai si tu etc) ar fi bine sa incepi de vineri. Daca nu iti pot spune ce mananc eu in zilele mele.

Ieri m-am apucat, la proteine am mancat rosi cu branza la pranz, si seara... branza cu rosii. Seara trebuie sa mananci jumate din cat ai mancat la pranz.

Iti trimit cartea oricum si te inspiri tu.

Mergi la inceput