Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jorom spune:

Buna,

ma gandesc si eu serios sa ma apuc de aceasta dieta. Daca va rog imi trimiteti si mie cartile: ioanasm@yahoo.com

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinutaS spune:

Buna dimineata! Va multumesc mult pentru cartile trimise pe e-mail. De luni as dori si eu sa ma alatur voua la raport, sper cu rezultate bune.... Sa aveti un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Am intrebat si eu ceva dar vad ca nimeni nu se sinchiseste sa-mi raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata :)
Karis, ai intrebat specific pe Pucu si de aceea probabil :)
Eu am slabit 4 kg in 2 saptamani :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Continuare pt Karis :)
Dupa cele 4 kg slabite nu am mai slabit asa de mult, cam un 1kg, o jumatate de kg pe saptamina, au fost si perioade in care am stagnat, dar e ok.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucu-pucu spune:

Karis, eu am slabit 5 kg in 2 saptamani, cu mici abateri de la cura. Daca te tii de ea cum trebuie, si urmezi ce scrie in carte cuvant cu cuvant, cred ca poti da jos si mai mult. Repet, eu nu am facut rabat de la cantitate, am mancat pana am pocnit, de frica sa nu mi se faca foame intre mese, cina nu a fost chiar jumatate din prinz, ci cam la fel ca pranzul, am exagerat cu ciocolata neagra, nu am baut 2 litri de apa pe zi etc...si totusi slabesc.
E usor de tinut, asa ca...te bagi si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Vroiam sa stiu daca dupa doua saptamani se vede ceva . De luni incep dieta aceasta pentru ca mi se pare rezonabila. Asociez si cu apa multa si o capsula de ceai verde dimineata. Sper sa scap de kg in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna fetelor.

Am citit si eu subiectul vostru si sunt tentata sa ma apuc si eu de aceasta dieta.

Imi trimite si mie cineva cartile la alinafisher@gmail.com va rog?

Inca ceva, Dark Bendis ca te vad ca esti din UK se poate manca baked beans in ziua de amidonuri sau nu pentru ca are zahar?

Multumesc mult, ma voi apuca de luni daca imi trmite cineva cartile.

Va pup si succes.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Luna, zau ca nu stiu... eu am papat red kidney beans la conserva (am vazut ca nu au zahar) dar depinde cat zahar e in conserva de baked beans. Daca e doar putin de tot... ma gandesc ca o fi OK. Depinde cat de strict vrei sa tii dieta... Eu de exemplu nu tin ziua de "aqua chioara" ca inca mai alaptez, si in plus nu renunt la ceaiul cu lapte (fara zahar totusi). Sau alta varianta ar fi fasolea boabe din conserva si pui tu sosul facut de tine ( nu e instant din cutie dar macar stii exact ce e acolo). Multa bafta sa mearga toate bine!
Ti-am trimis si cartile

Azi am avut zi de proteine:

dimineata fructe
amiaza: 2 oua, niste sunca, niste branza si rosii
cina: pui la cuptor cu castraveciori

Maine e zi de amidoane... si de mers la supermarket. Ma gandesc ca "masa principala" sa fie chilli con carne fara carne... adica cu soia. Luna, daca nu ma insel la ASDA se gaseste asa ceva gata facut(adica la sfanta conserva). Cu niste orez pe langa ... merge!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dark am sa incerc prima saptamana cu baked beans ca am gasit ca idee jacked potatoes cu baked beans la ziua de amidonuri altfel nu vad cum as supravietui ca nu-mi place nimic de pe acolo. Imi pare bine ca esti si tu la dieta asta ca pot sa mai gasesc ideei, altfel e greu de tinut cu ideeile din Romania de mancare ca nu intodeauna gasesc aici echivalentul. Ai slabit ceva?

Inca o intrebare (pana citesc cartile), eu sunt amatoare de seminte prajite in ce zi le-as putea manca? Imi plac la nebunie, as putea trai numai cu seminte.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput