Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 5
AlinutaS spune:
Buna dimineata! Am inceput si eu dieta aceasta de 2 saptamani, dar toate informatiile le-am luat doar de pe acest forum si as dori, daca se poate, sa imi trimiteti si mie va rog cartile pe e-mail, pentru a ma putea inspira si eu din retetele de acolo. Adresa mea de e-mail este balan_alyna_ro@yahoo.com. Va multumesc foarte mult si spor la slabit in continuare! Sa aveti o zi minunata!
alinabojuc spune:
helo dragi sirene
eu sunt balena din nou am 66. ma rog...am cam abuzat, tot gratare, prajituri, pizza, sarmale...nu mai zic nici nu am prea vizitat baia acu cand speram si eu sa ajung la 64 eh daca poftele sunt asa mari si eu ma ingras si daca doar privesc bunatatile
noh bine va pup si va doresc slabeala placuta si rapida
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 05.07.2010-65 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetelor :)
Eu sunt tot la 57 de kg, dar e ok pentru ca simbata am fost la o petrecere si am mincat destul de mult, de dieta nu mai zic.. :)
Asa ca sunt happy ca macar nu am pus nici un gram
Azi am zi de amidon si am zis ca maninc asa:
D: doua caise
P: cartofi la cuptor cu mustar, condimente si ulei de masline si ardei copti
S: fructe
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
pufulet74 spune:
Alina, nu e asa mult, daca te apuci iar sigur o sa dai jos :)
Stii tu, privitu ca privitu, da gura e de vina Asta mi-o zic si mie :)
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
zuzi.simona spune:
salutare
astazi vitamine
fresh, banana, piscoturi de sampanie , cafea, piersici
si mai am pepene galben, capsuni si ananas
pe seara poate o salata
nu ma laud cu nimic, ba din contra, am cam un kg in plus si doar nu am sarit calul asa tare...de vreo 2 luni n-am mai dat jos nimic
pup
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Karis spune:
Am mare nevoie sa slabesc minim 7-8 kg si aceasta dieta mi se pare rezonabila si relativ usor de tinut. Cam in cat timp incep sa se vada rezultatele? Se vede ceva dupa 8-10 zile de dieta?
pucu-pucu spune:
Salut. Eu am ajuns la 66.3 kg azi!!!! Nu-mi vine sa cred ca slabesc, si o din de 2 saptamani si 2 zile.
Azi am vitamine : pepene galben, niste nectarine, rosii, poate gasesc si niste cirese, sper sa treaca repede ziua asta, ca nu-mi place deloc.
DarkBendis spune:
Multumesc frumos pentru carti! Am fost plecati la Londra... asa ca azi e doar a patra zi.
Pana acum a mers cam asa:
Proteine:
Mic-Dejun devreme: fructe
Gustare la 11: fructe
Pranz: carnaciori cu salata, iaurt
Cina: Ou, cateva felii de sunca si salata, iaurt
Amidonuri:
Mic dejun: fructe
Pranz: piure de cartofi, jumatate de conserva de fasole (red kidney beans) si niste castraveciori murati (suna aiurea, da... dar a mers)
Cina: risotto cu ciuperci (si am amestecat si restul de conserva de fasole in portia mea)
Carbohidrati:
Mic dejun: fructe
Pranz: 2 felii de toast cu unt si cativa biscuiti
Cina: pasta cu pesto si ciuperci, 2 gogosi
Azi: zi de fructe si zarzavele, am banane, mere, morcovi, o conserva de piersici, o sa ies sa vad ce mai gasesc.
Eu zilnic beau 3-4 cani de ceai cu un pic de lapte... greu sa pot renunta la asta ca doar locuiesc in UK.
Vreau sa reusesc sa tin macar vreo 10 zile pana sa ma cantaresc...ce e bine e ca nu mi-e foame mai deloc.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Karis spune:
Pucu, poti sa-mi spui te rog cat ai reusit sa slabesti in cele doua saptamani?
Multumesc.