Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 9
carstea spune:
Salutare
Ma bucur ca aveti rezultate.eu am fost ok ieri in afara de o stare usora de ameteala dar de cine avea mese copioase pana acum...azi am zi de amidoane .Am copt deja in cartof ...
Obsedata cum sunt dimineata am verificat si aveam 300 grame mai putin
Va pup
manuela119 spune:
Buna fetelor,
Azi am citit pentru prima data despre dieta Rina si (doar din citit pana acum) mi se pare perfecta!
Eu am 33 ani, 1.60 si 73 kg.
Maine incep si eu cu ziua de proteine.
Va rog mult, daca se poate, imi trimiteti si mie cartea pe mail? ema.stefanescu@yahoo.com
Multumesc din suflet!
AlinutaS spune:
Buna dimineata! Ieri am avut zi de proteine si am mancat dimineata pepene, pranzul l-am sarit ca am fost prin oras, iar la cina am mancat branza cu rosii, castravete si ridichi.
Azi am zi de amidonuri si mi-am fiert niste cartofi in coaja si probabil o sa pun si vreo cateva ciupercute fierte langa, plus o salata. Pentru ca azi o sa fiu plecata in alt oras cred ca o sa am iar doar o masa principala.
Maine(carbohidrati) o sa mananc ce mi-a ramas de data trecuta, cus-cus cu legume, iar pentru seara am prajitura cu fructe si nelipsita ciocolata neagra.
Eu beau in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa calduta cu o lingurita de otet de mere si miere de albine, dar sincer nu stiu daca are vreun efect... Beti si voi asa ceva si are efect, adica ajuta la o digestie mai rapida?
Sa aveti un weekend minunat!
carstea spune:
Buna dimineata
Se vede entuziasmul noilor venite.Numai noi scriem pe aici...Ne lasati sa ne tocim coatele singure?
Cand e zi de raport ?ca eu pot sa-l dau zilnicAzi 500 grame in minus.Yupiii
Cred ca am inceput sa ma automotivez.
Ieri am mancat un cartof copt,o cutie de baked beans mica,o cutie de butter beans mare si fructe intre.E clar ca nu numai ca se mananca disociat dar eu am mancat infinit mai putin cantitativ.Si ieri a fost ziua cumnatului si a facut mama prajitura de visine.
Luna ALINACum a fost ziua de fructe?
Azi e zi de carbohidrati.Am in plan, paste sau blat de pizza cu sos de rosii si mirodenii.
SI SEARA CIOCOLATA!!!!SI PRAJITURA CU VISINE!
Luna1 spune:
Hello
Eu ieri am avut zi de vitamine am crezut ca o iau razna.
Am mancat 2 banane, vreo 4 piersici, struguri dar seara deja simteam ca nu mai pot. Am reusit sa ma abtin dar efectiv m-am carat din fata sotului si copiilor cand au mancat de seara, al meu a facut papa ca nu eram in stare nici sa deschid frigiderul, as fi devorat orice.
A trecut si asta si abia astept pranzul sa mananc niste pui cu salata.
Eu nu beau apa cu otet, nu ma simt in stare sa beau dimineata asa ceva.
Singurul pacat pe care il fac e ca imi pun putin lapte in cafea zilnic, trei picaturi, nu mult dar nu pot si fara zahar si fara lapte. Vad ca scad si asa deci e ok.
Azi m-am cantarit iarasi si am scazut sub 57 kg cu vreo 300 g, deci in patru zile de dieta am pierdut aproape un kg jumate. Perfect. Raportul il voi da luni (la o sapt de cand am inceput) sa vedem exact cat am scazut.
carstea spune:
Bravo Luna
Cred ca prima zi de fructe e mai grea.
Eu maine ma duc la mare pt o zi si sper sa nu simt foame asa tare .
Puteti sa-mi confirmati pana la pranz daca mamaliga o pot manga la zi de carbo?Am gasit o reteta cu baza de mamaliga si cu un toping de legume.Eu sunt fan mamaliga si as vrea sa o incerc.
manuela119 spune:
Buna fetelor,
Ma bucur asa de mult de am descoperit acest forum...Ieri mi-am facut cont si promit sa fiu foarte activa.
Dupa cum am zis aseara, am inceput si eu dieta astazi. Am si primit pe mail cartea si alte informatii despre dieta. Multumesc mult!
Cand m-am trezit, pe la 9.30 am baut un pahar de apa calduta cu o lingurita de otet de mere, peste vreo ora am mancat 2 mere.
Pentru pranz am urda cu rosii. Si mi-am pregatit o sticla de 2 litri de apa, ca sa nu mai numar paharele :)
M-am si masurat. Nu cred ca ma voi ambite sa ma cantaresc la o saptamana, dar voi la raportul de kg pierdute in fiecare zi de luni.
Succes si la cat mai multe kg pierdute!
manuela119 spune:
Am servit pranzul, urda cu rosii, iar la sfarsit o cana de supa. Eu nu prea gatesc de obicei, asa ca supa a fost chiar foarte binevenita si mi s-a parut gustoasa. Paine nu mananc defel, asa ca nici acum nu am simtit nevoia.
zuzi.simona spune:
salutare!
eu am decis sa trec la mentinere ca de vreo sapt. tot le amestec si deja am 4 luni jumate de cand tin dieta. am dat jos doar 6 kg in timpul asta, nu am baut cei 2 litri, nu am mancat supa, am tinut zilele de apa, nu am respectat cantitate ci doar continut si am mai calcat pe alaturi dar nu f. mult
o sa revin la dieta si eu, poate incep cu alinabojuc
multa bafta fetelor!
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
manuela119 spune:
Am mancat si cina la 18.30, la fel, urda cu rosii plus 2 morcovi. Am baut pana acum cam 1.5 l apa plata. Am incheiat prima zi de dieta aproape cu succes (pt ca nu am facut sport)!
Maine, zi de amidonuri, ma gandesc la reteta Salata Tabouleth (cu arpacas).