Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Eu am slabit in total 3,2kg. Insa e din ce in ce mai greu pt ca am inceput din nou sa merg la birou si nu prea am cum sa imi iau mancare cu mine. In schimb fac mult sport si beau zilnic 100ml zeama de lamaie pe stomacul gol si apoi o lingurita de miere (taie foamea si e bun la ficatul meu care e varza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuela119 spune:

Azi mi-am baut dimineata la trezire paharul cu apa cu otet, apoi micul dejun pepene rosu. Zi de amidonuri. Pe la 15 pranzul, Salata Tabouleth si am mai pastrat o jumatate de portie pt cina, la ora 19.
Totul merge ca pe roate deocamdata.
Pana acum am baut cam 1 l apa plata.

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez ca am baut cana de supa "a la cub" dupa pranz. Chiar imi place, o beau cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

eu am facut-o lata la picnic.
Maine zi de fructe iar

Mergi la inceput

Dimineata cana de apa cu otet. La micul dejun am servit 1 mar, 3 prune si 2 caise. Acum imi pregatesc pranzul:spaghete cu sos de rosii si ciuperci, cana de supa. Pt diseara mi-am cumparat ciocolata 70% cacao si 2 buc Magura mici.
Maine zi de fructe: pepene rosu.
Iubesc aceasta dieta! Sper sa dea rezultate bune si la mine.

Mergi la inceput

As avea si eu o intrebare. Ce cantitate de fructe am voie maine, la ziua de vitamine? Mi-am cumparat un pepene rosu, care cantareste 7.400 kg. Acuma, probabil fara coaja ar fi cam 3-4 kg, dar totusi... Stiu ca 1 kg de pepene rosu are 300 calorii. Pana la urma, cum este, avem limita de cantitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinutaS spune:

Buna dimineata! Azi e prima mea zi de apa si chiar sunt tare curioasa daca o sa rezist pana la sfarsit. Eu sunt bautoare inraita de cafea, asa ca nu pot renunta la ea azi. Sincer nici nu stiu daca e voie sau nu sa bem cafea in ziua de apa...
Dimineata aveam 53,7 kg, ceea ce inseamna ca in 4 saptamani am slabit numai 2,4 kg, dar e bine si asa decat deloc .
Maine, la proteine, as vrea sa mananc niste carne de pui la gratar cu salata si o cana de supa de pui.
Manuela, din cate am citit din carte nu scrie o cantitate exacta de pepene rosu pe care ai voie sa o mananci la o masa, dar trebuie respectata pauza de 2 ore intre mese. Eu imi tai cam un castronel de pepene la o masa. Ideea e ca pepenele rosu contine aproximativ 90% apa, asa ca poti manca cat vrei, plus ca e chiar recomandat in curele de slabire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata

Nu e azi zi de raport?Hai ca incep eu.Dupa 6 zile de cura in care am repetat de doua ori ziua de fructe ca nu am reusit sa o tin cand trebuia am slabit de la 84,1 la 82,4.In total 1,7kg.

Azi zi de proteine.Am inceput cu o cana de ceai verde cu un strop de lapte.
Friptura cu salata la pranz.Cum e supa aia din cub?Torni apa fiarta peste cub si gata?
Seara la fel.
Saptamana asta o sa incerc sa tin cura cat mai exact.Sunt curioasa cu cate kg o sa plec in vacanta pe 21 august.

Alina Lunamai traiesti?Nu ai mai zis nimic dupa ziua aia de fructe.Azi mananci tort?
Speram sa fie un subiect mai activ .
Va pup si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Dimineata la 9 am baut paharul de apa cu otet, apoi am mancat pepene rosu pe saturate la 9.30, 15, 17.30 si mai am o portie pastrata pt ora 20.
Pt maine (zi de proteine) mi-am cumparat file de pangacius. Inca nu m-am decis ce pun pe langa, ori legume la tigaie, ori rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls.

Eu am facut-o putin de oaie in weekend dar m-am recuperat cu vreo 6 lungimi de bazin si plimbare cu bicicleta vreo 3 ore.
Am de raportat ca sunt sub 57 kg (de la 58) cred ca am vreo 56,700 dar nu ma incurc la sute de grame asa ca o sa zic 57.

Felicitari celor care au scazut.

Maine am carbohidrati asa ca voi manca supa la pranz cu doua painici din faina alba.

Mergi la inceput