Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuela119 spune:

Dimineata apa cu otet, la pranz si cina peste cu rosii. Maine, zi de amidonuri, voi face orez cu legume. Iubesc dieta asta!
Fetelor, sper din suflet sa dea rezultate si la mine. Am 1.60 si 73 kg. Vineri implinesc o saptamana de cand o tin, si atunci o sa ma cantaresc. Sunt hotarata sa nu mai fiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Azi zi de fructe. Urati-mi succes.

Mergi la inceput

Succes! Mie mi-a placut mult ziua de fructe, am mancat pepene rosu pe saturate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Daaa.vad ca e liniste...
La multi ani pentru Cozmin Luna Alina.Sper ca ati petrecut frumos.vb maine.
Ea e scuzata ca nu a intrat aici.Voi?
Eu am avut ieri zi de fructe.Am chiaunit de foame cateva ore da pe urma nu am mai simitit nevoia acuta de mancare.Eu rezist mai bine la ziua asta ,adica nu mananc prostii decat in zilele in care chipurile am voie sa mananc si interzise.
Azi am mancat pe la 2 prima ora dupa ziua de fructe si normal ca am exagerat.3 FELII DE PAINE IN PLUS.

Maine amidoane.Idei?

Hai la apel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Luna, LA MULTI ANI lui Cosmin!!! Sper sa petreceti frumos in week-end.

Eu raportez cam 2.2 kg pierdute in 2 saptamani dieta + 3 zile pauza (din motive de... vizitat bunicii la Londra) + 3 zile dieta. Asta in conditiile in care nu am tinut dieta foarte strict, adica ceaiul mi-l beau cu un pic de lapte, portiile de mancare sunt relativ generoase, si nu-s 100% atenta la compozitia mancarurilor (de exemplu, pentru cartof la cuptor cu fasole boabe am folosit baked beans la conserva care au in compozitie si un pic de zahar). Chestii de-astea.

Oricum, eu sunt multumita cu progresul, nu mi-e foame, imi permit "the odd treat" in ziua de carbohidrati... si vad ca incet-incet se duc kilele. Si ma simt si eu mai usurica

Azi: zi de vitamine. La micul dejun am mancat cirese, la pranz pepene si o banana, mai am si pentru cina, si in frigider mai sunt nectarine, zmeura, am si mere, pere...destule fructe sa am pentru miculk dejun si-n zilele urmatoare.

Maine e zi de proteine si o sa fac pui la cuptor. Pentru ziua de amidoane voi papa chilly con carne fara carne cu orez (conserva de la Tesco) si poate o conserva de baked beans (low sugar variety) cu castraveti murati la cina. Inca nu stiu pentru ziua de carbs... aveti vreo idee, fetele din UK?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Zi de raport.Dupa succesul primei saptamani, saptamana a doua am scazut 500 de grame.Recunosc ca am avut scapari si nu am baut nici apa suficienta apa.In zilele de carbo am sarit dulcele si am mancat pizza .Ceea ce nu a ajutat.

Mai multa vointa saptamana ce urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna fetelor! Ma alatur si eu voua incepand de astazi, plec de la 60kg si sper sa ajung la 55kg. Eu am mai tinut dieta la inceputul anului, si atunci am slabit aprox 12kg desi nu am tinut-o foarte strict. Mi se pare extraordinara, m-am simtit foarte bine pe perioada ei. Dupa cele trei luni, am intentionat sa tin dieta de mentinere, dar...nu am reusit prea mult timp, incet incet am inceput sa mananc din toate si sa nu prea mai tin cont de reguli, cu exceptia mesei de fructe de dimineata pe care am pastrat-o. Cu toate astea, in patru luni de cand am incheiat dieta, nu am pus nimic in plus. Asa ca, fetelor, cu optimism inainte!
Dark succes la dieta! Ar trebui totusi in ziua de proteine si in cea de amidonuri sa mananci la cina acelasi lucru ca si la pranz, dar pe jumatate
carstea nu fi dezamagita, eu aveam saptamani in care scadeam 2kg si altele in care nu dadeam jos nimic, desi tineam dieta corect.
Ai grija cu pizza, este foarte bogata in calorii...Eu mancam foarte rar. Daca te uiti in carte, ai sa vezi ca pizza este blat cu sos de rosii, eventual si ceva ceapa. Si nu renunta la dulciurile din ziua de carbo, fac bine la psihic :)

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls,

Eu raportez stagnare, slabisem la 56 dar in weekend am iesit de pe dieta, am mancat ce am vrut eu.

Azi m-am bagat iar la proteine, am mancat niste cascaval.

Multumesc pentru urarile de ziua lui Cosmin, Cristina n-ai sunat vineri, noi am fost prin oras la greu ca deh, a primit cupilu PSP de ziua lui asa ca ma fugit la vanatoare de jocuri.

Va pupam.

Mergi la inceput

Eu azi sunt la ziua de carbohidrati, am mancat la pranz macaroane cu legume fierte, iar acum ma duc sa cumpar cioco si 2 buc Magura. Merge bine, sunt in ziua a 11-a de dieta si am slabit pana acum 3 kg. Sunt super multumita de dieta. Maine zi de fructe, de abia astept. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ariel, asa-i... ar trebui sa pap si la pranz si la cina acelasi lucru... cantitati diferite of course dar in practica nu prea reusesc Bafta sa ajungi la greutatea dorita cat mai repede

Azi...zi de proteine. Dimineata fructe...la pranz niste cascaval, iaurt si...pepene. Cina: pui la cuptor.

Manuela, spor si la cat mai multe kile in minus!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput