Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 4
Miriluta spune:
Hmmm, azi e zi de vitamine. E ora 14:30 si am mancat 2 pepeni galbeni si o banana...si mi-e o foameeee de imi vine sa o sun pe mama sa ma plang la ea, ca doar ea ma intelege .
Ma duc acum sa iau plozii de la scoala/gradinita si ii duc in parc...si o sa imi iau si vreo 5 kg de legume taiate cu mine...ca nu stiu daca rezit pana maine dimineata.
De cantarit nu m-am mai cantarit ca nu am de ce, am mancat ca o vaca in ultimele zile.
pucu-pucu spune:
Neata! Sunt la a 7-a zi de dieta, azi mananc carbohidrati. Dimineata aveam 69.5kg...Abia astept seara, am in frigider o felie mare de tort si ii tot dau tarcoale..yummm!
Nu stiu cum treceti voi ziua de vitamine, dar mie mi-e tare greu. Nu prea imi plac fructele, ma baloneaza tare, mi-e foame non-stop etc. De maine voi manca legume la ziua de vitamine. O zi faina, va pup!
zuzi.simona spune:
salutare
ieri am baut fresh-ul dimineata si apoi am fost pe drumuri, am mancat doar 2 banane, seara am ajuns la vapor si facuse nepoata cartofi prajiti si aia am bagat cu salata
azi am vitamine, mai bine ca iar o iau pe drumuri...
intrebati ce fac eu la vapor. pai in acte sunt marinar dar nu ma trimite barbatu pe punte la treaba, inca , asa ca treba prin "casa", secretariat si sofer, asta fac, ca eu duc baietii cand schimba tura la aeroport, ii iau, mai plec dupa materiale, fac legatura cu casa normala ...
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
alinabojuc spune:
helo
plecam imediat in maramu ne auzim saptamana viitoare. luni poate nu ajung la raport dupa ce dezmat va fi sper sa nu ma intorc cu 2 kg in plus
spor sa va tineti de treaba
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 05.07.2010-65 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
pufulet74 spune:
Buna dimineata :)
Lavi, . Concediu placut si sa fie ceva deosebit pentru voi :)
Eu azi sunt la zi de fructe, pepene galben, piersici, nectarine, migdale.
Apropo de balonare, eu aveam probleme inainte, dar dieta prin combinarea alimentelor m-a ajutat mult si acum nu mai am probleme nici la ziua de fructe.
Miine la zi de proteine o sa maninc la prinz papanasi (fierti) si seara brinza cu rosii.
Simona, f interesant, imi place ideea ca vezi si locuri din cite inteleg, nu? Cu cine ramine fetita?
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
DarkBendis spune:
Buna fetelor!
Intru si eu in gasca voastra. Am 70 kg la 1.68m si as dori sa scap de vreo 8-10 kg (deci sa ajung la 62-60 kg)
Imi puteti trimite si mie cartile va rog frumos?
Multumesc frumos!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
pufulet74 spune:
Dark Bendis,
Am trimis :)
Flory
------------------------
pufulet74 spune:
Salut fetele :)
Ce faceti, sunteti in vacanta?
Eu m-am cantarit azi dimineata si aveam 57,1 adica 1 kg 400 gr in 7 zile. Si nu pot sa zic ca m-am tinut f strict.
Asa ca merge bine deocamdata.
------------------------
zuzi.simona spune:
buna fetele
ieri proteine dar abia la 6 am reusit sa mananc, ciorba (ca aia era ) si putina branza, ca toata ziua iar am umblat, dimineata fresh, si tarziu capsuni, am oprit intr-un camp si am cules singura
astazi cica amidon
md: fresh
p: ciorba de legume, abia am inghitit-o ca tocmai venisem de la dentist..
c: legume la tigaie
si nu stiu ce o sa mai fie ca e inca devreme...
sunt si eu in sfarsit acasa, de asta-noapte, azi am mai facut un drum la vapor ca era aproape si aveam cumparaturi de dus si cred ca m-am linistit cateva zile cu drumurile
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
zuzi.simona spune:
hei, tot eu?!?!
aseara m-am spurcat cu putina inghetata, dar e asa de cald aici, ne topim, nu pot rezista fara...
(edit ca am uitat ca ieri au fost carbo si am avut voie inghetata )
am stat mai toata ziua la piscina, abia seara am mancat spaghete cu legume
astazi vitamine
md: frash
apoi 3 porumb fiert
cirese, 1 banana
c: ananas si mai vedem...
fiica-mea (ca-i cat mine!) sta cu mama acasa, ca la cat stam noi...
flory, trage tare la inceput ca acu slabesti cel mai mult
pup
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina