Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Salut ginutza1988,
Ti-am trimis cartea pe mail.... Spor la treaba... Vezi ca eu am colorat-o pe zile... Iti doresc sa-ti foloseasca. Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza1988 spune:

Buna...le-am primit...multumesc mult...

Eu ma apuc de maine...o sa va povestesc cum e pe parcurs...nu o sa intru chiar in fiecare zi pentru ca am programul destul de incarcat la munca....

Spor la slabit tuturor celor care tin acest regim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Cum stati?In week-end e cel mai greu...un musafir,o leneveala, o pofta de rontzait
MD: 2 mere
Pranz: orez cu salata verde
Cina: va fi la fel
Eu mai beau ceai verde sau antiadipos dar rar.Cina o servesc la 19, n-as rezista mai devreme pentru ca pana culcam fetele se face 12, pranzul la 13-13.30, iar MD la 9-9.30
Spor la slabit!!!!

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Salutare,
Ziua 1 Proteine
MD 2 portocale
P spanac cu usturoi si 2 oua, o felie de paine
C spanac cu 1 ou FARA paine
Am preparat un Spanac delicios...
Am un sfat pentru voi, sa nu mi-o luati in nume de rau. Discutand cu cu cineva care tine de asemenea aceasta dieta, am aflat ca in zilele de proteine mananca oua. Va sfatuiec sa nu mancati mai mult de 3 oua pe saptamana(adica o zi de proteine) pentru ca ouale contin foarte mult colesterol si nu sunt deloc sanatoase in cantitati industriale.
Spor la treaba si slabire usoara.
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Ziua 6- amidonuri/legume:
Mic dejun: 2 mere si o mana migdale
Pranz: mancarica de cartofi cu ceapa si ardei si castraveciori murati
Cina: la fel
Am o dilema fetelor: avocado la ce grupa intra? Cand il putem manca? Nu de alta, dar mi se strica in bucatarie si copiilor nu le place deloc. Ma risc eu, ce sa fac?

Slabire usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Giovana nu stiu la ce categorie intra dar iti pot spune ce fac eu cu avocado pentru copii....il blenduiesc cu o banana coapta, mai pun miere si o lingurita de cacao si juri ca e crema de ciocolata.Fetita mea se linge pe degete de fiecare data.In loc de cacao mai poti pune pudra de roscove, pentru culoare

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Dana o sa incerc si reteta asta. Eu le faceam guacamole si mancau cu tostitos, dar se pare ca acum nu le mai place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alteeea spune:

Buna...Am inceput aceasta dieta de 3 zile, dupa ce am vazut rezultate spectaculoase la o prietena. Mi-ar fi de f.mare ajutor daca mi-ati putea trimite si mie cartile. adresa mea e popocatepetl21@yahoo.com

Mergi la inceput

Neata... Cel putin la mine e inca dimineata...

ALTEEEA ti-am trimis cartea pe mail Spor la treaba iti doresc.
Pe aici nu mai e nimeni....???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Azi sunt la ziua de amidonuri. Am pus la fiert niste fasole pastai pe care vreau sa le fac cu putina ceapa si usturoi.
Ieri am avut ziua de proteine si am papat peste la gratar cu mujdei de usturoi cu suc de rosii. foarte bun a fost.

Maine vreau sa imi fac o pizza dar sa vad cum stau cu timpul ca am treaba in oras. daca nu apuc sa imi fac pizza o sa imi fac paste.

Azi am papat vreo 3 curmale si doua mere rase cu scortisoara.
Mi-am facut ceai verde sa beau azi.

Maine ne urcam pe cantar fetelor. Sunt curioasa daca am dat ceva jos desi la cat de balonata sunt nu stiu daca am dat ceva.

Spor la slabit fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput