Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 27
ayssa_deea spune:
Si eu sunt tot la amidoane azi.... inca nu m-am hotarat ce fac de papa... dar o sa ma decid imediat.... Spor lsa aveti... Deocamdata am papat o portocala
giovana spune:
Suntem pe baricade. Nu te-am parasit. Eu de exemplu citesc si recitesc dieta Rina partea cu carbo si nu gasesc nicaieri daca e permis seara 3 pateuri cu branza gen Fornetti sau nu. Vad ca exista reteta de Burek care e cu branza si cam atat. Azi am ales sa fac pizza cu rosii, ceapa si ciuperci, dar diseara as vrea sa mananc 3 pateuri cu branza si inca nu stiu daca e permis. Am sa citesc din urma poate s-a scris candva despre asa ceva.
Va pup si slabire usoara!
korri spune:
Buna dimineata
Sunt prima la raport:
saptamana 1: -2kg URAAAAAA
Sa stiti ca nu v-am parasit dar de acasa nu am mai putut intra ca bebe mi-a turnat o cana de apa in laptop si se pare ca nu ia placut ca refuza sa mai mearga
ieri la carbo am mancat o ciorba (nu era locul ei aici dar cu musafiri, toata lumea acasa...stiti si voi) si seara clatite cu magiun de topoloveni care nu are zahar si cica nu ingrasa
Azi ziua 8 vitamine, fructe si legume la greu
Hai la raport!!!
dana81 spune:
Buna!!!
[bKori[/b] bun raport, tine-o tot asa.La mine -1kg, adik 77 azi dimineatza
Aseara mi-am facut de cap cu o felie de tort
Azi vitamine: 2 mere, pranz pomelo,cina o banana cred
Si ma straduiesc din rasputeri sa beau apa.Asta e cel mai greu.Imi vine sa vars de la apa daca ati mai pomenit
C foietajele nu stiu ce sa zic ca nu s preferatele mele, eu daca nu mananc ceva cu crema sau ciocolata nu s om in ziua de carbo
O saptamana perfecta sa aveti si spor la slabit!!!
MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)
giovana spune:
M-am cantarit: -2kg
Ieri am mancat pizza cu suc de rosii, ciuperci, ceapa si masline. A fost bestiala!!! Nu m-am putut abtine la o felie si am mancat-o toata. Seara am mancat 2-3 feliute de chec cu cacao si vanilie si 4 partatele de cioco. Am renuntat la foietaj in favoarea checului.
Azi: fructe si legume
Dimi: portocale si banana
Pranz:salata cu rosii, castraveti, ardei..
Seara:fructe
Laura__ spune:
Giovana , Korri felicitari
Dana, nici eu nu sunt prietena cu apa. Eu stau si cu o lingura de apa/zi.
Acum ma fortez, dar am spor . M-am invatat sa beau asa fortat.
Eu am uitat sa ma cantaresc azi. Am plecat grabita la serviciu, dimineata, si ..
Ma cantaresc maine.
Dar am mai slabit ca simt.
Fetelor, cum faceti voi pizza sau cum o mancati ? fara cascaval sau mozzarela ?
giovana spune:
Pai eu fac blatul la masina de paine si pun suc de rosii peste, ciuperci, masline si ceapa taiata. Nu avem voie mozzarella sau cascaval. Dar sa stii ca a iesit ffff. buna si fara. Sau probabil mi-a fost mie foame ca am terminat-o in 5 minute.