Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 23
Laura__ spune:
Eu sunt tot a 3-a zi.
Am mancat 2 banane si 1 mar
La pranz am avut pofta de niste biscuitei sarati..dar am citit apoi in carte ca nu trebuie sa aiba drojdie. Pai astia au
Dar i-am mancat ca n-am avut altceva.
O fi asa rau ?
Diseara bag tort
giovana spune:
Multumesc mult pentru carte Dana!
Eu azi o sa mananc o jumatate de pepene galben dimineata, iar la pranz spaghete cu sos. Avem voie si o salata langa? Seara am cioco amara 85% cacao.
korri spune:
Nu, Laura, inr-o luna 4kg si in a doua doar 1kg pt ca am avut abateri.
Nu te speria, dieta chir functioneaza, singura problema e ambitia care mie din pacete imi cam lipseste, dar de data asta sper sa ajung unde mi-am propus
Va pup pe toate si va doresc vise frumoase
korri spune:
Buna dimineata,
Slaba activitate pe aici
ziua 4: legume si fructe la greu
Pana acum am mancat o mandarina, o banana si o mana de migdale crude (sunt treaza de la 6). La pranz o sa fac o salata de cruditati(telina, morcov, mar si lamaie si putin ulei de masline)
si multa apa
Sper ca nu am ramas singura
alexutzabita spune:
buna fetelor.as vrea si eu sa ma alatur voua in lupta cu kilogramele in plus k sa putem sa ne incuraja reciproc.am 65kg si 1,69m si am vrea sa scap de cat mai multe kg.eu de obicei aveam 60 dar de 3 luni locuiesc in grecia si lipsa de activitate, multa ciocolatacred k si-au spus cuvantul
va rog frumos trimiteti-mi si mie cartea k sa pot incepe si eu dieta.urmaresc forumul si am observat k dana le-a trimis si celorlalte fete.
deci,dana mi-o trimiti si mie, te rog frumos.mersi frumos.mail-ul meu este: lily_condel@yahoo.com. astept mail-ul. va poop pe toate si bafta.
Luminoasa spune:
Buna dimineata,
Ma numesc Luminita,am 1,68m si 80kg, altfel spus sunt o persoana cu greutate...
De-a lungul timpului am incercat diverse diete, am slabit dar intotdeauna am pus la loc, mai repede sau mai incet.
As vrea sa tin aceasta dieta intrucat mi se pare in regula.
Zilele trecute am cautat sa-mi cumpar cartea insa nu am gasit-o.
Daca se poate as vrea sa-mi trimiteti si mie cartea pe adresa de mail luminita.dumitrescu@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Va doresc succes tuturor celor care sunteti in plina cura.
Laura__ spune:
Neata si de la mine.
Ca si Korri.
Un mar am mancat pana acum, 2 lingurite de banana refuzate de fii-miu ..si o mana de nuci.
La pranz imi fac niste fructe la cuptor, dupa o reteta din carte.
Dupa-amiaza o sa-mi cumpar niste migdale..si seara nu m-am hotarat inca ce sa halesc.
dana81 spune:
Kori nu ai ramas singura...
Azi Vitamine MD o cana cu apa caldutza cu lamaie, 2 mere
Gustare:oportocala, iar la pranz voi servi cateva fructe cred ca la fel si la cina.Nu prea ma omor dupa legume
Declar ziua de ieri "preferata" mea...cat dezmatz culinar
Tot inainte..!!!
MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)