Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Buna fetelor,
Am inceput si eu de azi dieta Rina si vreau sa ma tin de ea. Am 1,65 m si 80 kg.
Va rog cine poate sa-mi trimita si mie cartea la adresa emapaun@yahoo.ca . Maine am zi de legume/amidonuri si as dori retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Giovana am inceput dieta in aceeasi zi. Si la mine azi e a 2-a...cu zi de amidonuri.
Eu am sa mananc dimineata mere si mandarine, pt pranz ma gandeam sa-mi fac o mancarica de mazare sau mancarica de cartofi fara carne.
Si un pilaf merge in care sa pui ardei gras sau ciuperci...mmm..deja imi ploua in gura..Ma duc sa bag un mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Si la mine e a 2 a zi
MD:2 mere, pranz voi face niste cartofi la abur cu ketcup si Cina jumatate din cantitate!!
Nu ma uitati va rog cu cartea: daniela_stan2003@yahoo.com

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_e spune:

Buna. De ceva timp citesc forumul acesta, dar acuma este prima oara cand mi-am facut curaj sa scriu ceva.
Si eu vreau sa ma apuc de aceasta dieta. Anul acesta am multe evenimente si vreau sa imi gasesc rochite care sa-mi placa(de obicei ce imi place si se incadreaza in buget nu imi este bun si acuma nu mai vreau sa fac compromisuri). Va rog daca m-ati putea ajuta cu cartea. E-mail: lightmatch@live.com. Multumesc mult! Promit sa scriu rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliansab spune:

buna fetelor
am inceput si eu de azi aceasta dieta.
am 83 kg si 170cm.
as dori sa ajung de unde am plecat, 65 kg.
vreau sa va rog sa-i trimiteti si mie cartea pe lilianabarsan@yahoo.com
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Mersi Laura pt. raspuns. M-am inspirat din ideile tale si am papat asa:
Dimineata: 2 portocale, o banana si o mana de cirese.
La pranz am mancat pilaf cu legume si salata de sfecla rosie. Am calit ceapa, ardei, morcovi, brocolli, rosii in putin ulei de masline. Am adaugat si putina vegeta. O fii bine ca am folosit un pic ulei?
Diseara o sa mananc la fel ca la pranz, dar portie mai mica.
Am baut si o cana de ceai verde. Sper sa nu ma constip de la orez. Om vedea. Voi cum stati?
Ce idei de papa aveti pt. maine? Ziua de carbo. Eu m-am gandit sa pap spaghete cu sos de rosii.

Mergi la inceput

Ziua 3: dimineatza am servit un mar si o para plus o cafea cu zaharina, la pranz spagheti cu ksos de rosii, iar diseara(abia astept) am in frigider o amandina si un patratel de ciocolata de menaj.
Daca in prima zi am facut foamea acum pare mai usor...tot inainte

Mergi la inceput

MULTUMESC MULT DANA PENTRU CARTE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliansab spune:

Multumesc pentru carte.
Ieri a trecut relativ usor. Am avut si la pranz si la cina gratar din piept de pui cu salata de sfecla rosie. Trebuia sa fac ceva foarte repede.
Astazi am avut o noapte f grea si se pare ca voi sari peste fructe. N-am scapt insa cescuta de cafea. Nu o pot bea neindulcita asa ca am pus o lingurita de miere.
In rest ma gandesc la un pilaf de orez, mazare sau fasole verde.
Sa vedem ce o sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Buna ziua doamnele mele!
Ma numesc Corina, am 1,65 si 69kg
Povestea mea:
Am tinut in primavara anului trecut doua luni de Rina(prima fara abateri si am dat jos 4kg si a doua cu abateri si am mai dat jos 1kg). Am renuntat ca am plecat in vacanta unde am mancat aiurea si m-am intors cu 3kg dupa 2 saptamani.Am mai avut ceva tentative de dieta dar din diverse motive nu am mai reusit sa ma tin de ea si acum am ajuns la 69kg.
Vreau sa va spun ca faptul ca intram zilnic pe acest site m-a motivat si sustinut asa ca incerc si de aceasta data si va rog sa ma ajutati sa nu calc pe langa.
Sunt la ziua 3 si am mancat:
MD: 2 portocale
PZ: spaghete integrale cu sos de rosii si ciuperci si o salata de rosii cu castraveti
CI: ciocolata neagra si un iaurt cu fructe
Va doresc ambitie sa va atingeti tinta.

Mergi la inceput