HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Fetelor vad ca vb de inducere...pe mine m-a chemat luni sa-mi faca inducere si nu stiu ce sa fac... sa merg sau nu. Ma gandesc ca daca fac inducere sunt in vizorul lui in permaneta nu stau sa-l astept sa vina, sau sa apuc sa nasc cu alt medic. Daca mai stau o sapt copilul mai creste si poate ma chinui mai mult sa-l scot. Offf sunt chiar in dilema

39+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

HAI LALA

maine dupa amiaza mergem si noi la eco si control pe masa, o sa stabilim daca merge de natural sau trebe cezariana. spunea doftorita ca daca avem colul cat de cat deschis o sa-mi provoace nasterea daca nu asteptam.... asteptam. Miercuri facem si noi 39 de sapt si inca mai sper ca sapt asta sa imi tin si eu delfinasul in brate.

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Coteasca trebuie sa ai incredere in medicul tau, daca a luat decizia asta sunt convinsa ca a cantarit-o si ca nu e vorba numai de greutate, poate fi si calitatea placentei, care in general se deterioreaza spre sfarsitul sarcinii, si multi alti factori, pana una alta poate induci tu natural, urca scari si fa efort (orgasmul e ideal) sfat dat de medic, dar trebuie sa ai orgasm, el poate deschide colul, asa ca alege o metoda sigura prin care sa ai orgasm cea care te duce pe tine mai repede, nu uita ca colul e cel care se excita in timpul orgasmului, asa ca vb cu sotul tau romantic si sugereaza-i metoda cea mai eficienta de obtinere garantata a orgasmului, eu chiar ieri i-am spus sotului ca mergem la sigur dupa 37de sapt cu metode garantate ca nu am energie si mobilitate pt altele

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

apropos,eu ce costum de gravidenie imi iau la mare?merg asa cu burta-n vazu lumii??

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fetelor,

netul asta imi face probleme si acasa.le-am facut reclamatie,sper sa se rezolve.

Georgia,Eladeea,Ochidut felicitari pt frumusetile care le-ati adus pe lume si bun venit acasa!!!!!

Sheri cand vad semnatura ta +36 ma incurajezi si stau si eu mai calma cand vad ca se poate duce sarcina cu gemeni la termen.Oricum nu stau rau,am 34/35 sapt,bebeii sunt mari,azi am facut iar NST,iar inimioarele bat aproape identic,ca s-au mirat toti cum sunt aproape identici in masuratori,inimioare,kg,tot.Sunt fff fericita ce mai!!!

am citit tot!!
Asteptam vesti bune despre micuta Teodora!!!

mai vine azi un delfinas!!!HAI MOV!!!!!!!!!!!
LALA TINEM PUMNII PE MAINE!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -3 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

COTEASCA,tu stii ce vrei..
eu una astept nasterea,si mi.a fost frica sa nu ajung la inducere,ca am depasit 40 la ambele,era ceea ce nu imi doream:cezariana sau inducere.
dar daca asta vrei,si medicul vrea asa,decizia e a ta.

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

fetelor,e posibil ca atunci cand bebeii au un puseu de crestere in burtica mie sa-mi fie foarte foarte foame??????si non-stop???????ca de dimineata mi-e f foame,de o ora tot mananc si inca simt ca mi-e foame.Insa ce-i drept 2 zile de-abia am mancat ca nu am putut,am si slabit 1kg.Sunt normale toate acestea????????

AMR -3 saptamani

Mergi la inceput

Carmen ce analize rectale faci?pt ce?din col am inteles dar rectal????

AMR -3 saptamani

Mergi la inceput

zicea Michelle parca(scuze daca gresesc) de intepaturi in coaste: eu le experimentez din plin de cateva sapt.Bine la mine e de inteles cu asa inghesuiala!!fetita sta cu capul in jos si sus cu piciorusele,iar cand incep meciurile,suteaza in coaste mai ceva ca un fotbalist,si ca sa fie tabloul complet,impinge cu manutele in zona inghinala,mai da cu caputul in col,iar baietelul se apuca si sughite de mama focului si mai da si din fund ca la Lambada!!

AMR -3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragele mele la cum ies delfinasii la lumina in ultimul timp o sa schimbam capitolul in clubul delfinasilor nu in odiseea sarcinii

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput