HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita apropos,eu ce costum de gravidenie imi iau la mare?merg asa cu burta-n vazu lumii?? 32+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Eu am fost ieri pe plaja cu un costum din 3 piese: slip, sutien si maiou care s-a intins sufiecient in fata cat sa acopere burtoiul. Acum depinde si cata plaja vrei tu sa faci. Eu n-am expus burta. Si ai grija daca esti patata pe fata, stii tu "masca gravidei" sa nu te bronzezi la fata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
ooana spune:
MOV
LALA
nasteri usoare si travalii scurte
am fost la spital, am facut NST(non-stres test) care a iesit bine...iar mi-au luat sange sa imi faca analize...inca un eco si uite asa a trecut dimineata
(Paula am avut nevoie de adeverinta ca sunt platitor CAS si trimitere de la med. de fam...mi s-a facut internarea pt o zi, nu am platit absolut nimic nici pt analize nici pentru test...intra tot in pachetul de nastere )
am papat cu sotul in oras si am luat-o spre casa...acum sunt cu un pepene mare in fata
Larissa ai primit cadoul?...eu am descoperit tot azi, am trecut si pe la banca ca nu aveam activata optiunea de a cumpara on-line ...si desi cei de la emag au inregistrat comanda banca nu a platit anuland-o ...ma bag acum sa fac din nou comanda
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui carla_2008 fetelor,e posibil ca atunci cand bebeii au un puseu de crestere in burtica mie sa-mi fie foarte foarte foame??????si non-stop???????ca de dimineata mi-e f foame,de o ora tot mananc si inca simt ca mi-e foame.Insa ce-i drept 2 zile de-abia am mancat ca nu am putut,am si slabit 1kg.Sunt normale toate acestea???????? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 34+ Carla Maria si Cristian Alexandru AMR -3 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
sunt normale starile acestea, nu cred ca se pune problema de slabit cat e vb de retentia apei in tesut!
eu de ex am zile cand nu pot manca mai nimic dar azi mananc de dimineat de la 4 incontinuu...tocmai am dat gata o felie de pepene 4 piersici si 1/2 kg cirese!si am o burtica de stau cu ea in sus ca bondarul la soare!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
coteasca spune:
Carmen, ms de raspuns, doar ca eu cu sotul nu am mai experimentat orgasmul de vreo 7 luni, nici nu mai stiu ce e ala. Am tot incercat sa vb cu sotul sa facem si noi o treaba dar fugeeee, ii e rusine de bbl cred asa ca slabe sanse, mai bine ma apuc de urcat scari si de facu efort. De mers la plimbare merg apropae zilnic, car sacosi de la piata, dar nimic, cat despre placenta sau col nu mai stiu nimic ca dr nu mi-a mai facut eco, a zis ca nu mai e cazul.
Aelia, eu de luni intru in 40 de sapt, asa ca as fi la termen si vorba lui Carmen, poate se prodece ea natural, desi instinctul meu imi zice ca nu va fi asa. Offf cu ce probleme ma confrunt si eu. Oricum va multumesc de raspunsuri
39+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
Sheritra spune:
citat din mesajul lui Dragaica Sheri te admir, sper sa ajung si eu la 36 saptamani, doctorul meu ca asa a preconizat 35-36SA. Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Daca-ti aduci aminte acu vreo 2 luni imi spusese si mie o dr eco faimoasa ca la max 34 sapt o sa nasc ca-s mica in cuibar si nu-incap maimutelele, ca-i pare rau sa-mi dea asa veste si sa pun mana sa mananc barem sa iasa cat mai mari.
Si iaca Profu vrea sa mi le scoata la 38 sapt, cred ca daca se enerveaza ma baga si la natural !
Perna ta de alaptat este din burete dur sa u semi=moale?
Carucior le-ai luat?
Eu sunt cu ochii pe unul de la Inglesina in tandem, bleumarin ca nu mai suport rosu si roz .
Ieri au trecut nasii fetelor pe la noi si ne-au adus niste hainute de papusi pt scos bebelinele din maternitate, si mie nici nu mi-au trecut hemoroizii, nici nume....
Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -8z
anca_vlad spune:
MOV
LALA
nasteri usoare si delfinasi la soare sanatosi si papaciosi!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Sheritra spune:
citat din mesajul lui aelita apropos,eu ce costum de gravidenie imi iau la mare?merg asa cu burta-n vazu lumii?? 32+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Nu cred ca e indicat costum de nailon in soare la asa varsta mare de sarcina, eu mereu vedeam la mare burtici in rochite de bumbacel alb f largi si fluide, cu decolteuri adanci, slapi albi.... super chic! Si o palariepe cap, o inghetata in mana, imaginea maternitatii!
Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -8z
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Paula, am uitat sa iti zic de Mustela. Cumnata mea a folosit la bebe, foarte multumita, desi un pic mai scumpe... Eu am folosit de la Mustela pt sani, acum in sarcina, impotriva vergeturilor. Nu au aparut vergeturi, dar nici nu aveau cum, ca sanii nu si-au marit volumul... Iar cu plimbaritul prin magazine, hmmm, cam gata, nu? Cristina 37+ cu |
eu am de la Mustela ceva esantioane pentru bebei...si de la Bubchen... pe care vreau sa le incerc si abia apoi sa cumpar
Paula te asteptam cu vesti bune bune de la doctor
...pentru sarcina am avut 4 creme: Sanosan - nu am reusit sa o folosesc , Palmers bunicica, am folosit-o pentru coapse si picioare, Elancyl buna, Mustela preferata mea
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
Otiliav spune:
citat din mesajul lui coteasca Fetelor vad ca vb de inducere...pe mine m-a chemat luni sa-mi faca inducere si nu stiu ce sa fac... sa merg sau nu. Ma gandesc ca daca fac inducere sunt in vizorul lui in permaneta nu stau sa-l astept sa vina, sau sa apuc sa nasc cu alt medic. Daca mai stau o sapt copilul mai creste si poate ma chinui mai mult sa-l scot. Offf sunt chiar in dilema 39+ Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Pana luni se pot intampla multe . Spor la ceai de frunze de zmeur, la frecat covoare, urcat scari si in primul rand la care oricat de dificil pare e mai usor decato inducere.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
adrianaBuc spune:
georgia, bine ai revenit! Ce dulcica e Antonia!
andreea, bine ai revenit acasa! Ce bebe grasun si frumos!
racusor, La multi Ani tatalui tau! Sanatate multa!
ochidut, bine ai revenit! Pacat ca ai probleme cu alaptatul. Ce frumusete de fata ai! Si ce de par are!
elena, poate vrea Stefan sa isi cunoasaca surorile!
sorina, sa te mai inveseleasca.
Cred ca deja MOV a nascut pana acum! Ceva vesti?
coteasca, de ce te stresezi? Bebe o sa vina cand vrea el sa vina. SI pana luni mai e o gramada de timp. Tu parca ziceai ca nasti la Giulesti? Pentru bebe trebuie sa duci altceva decat pampersi?
HAI LALA
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?