HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
Sheritra spune:
Carla, las ca nici cu tine nu mie- rusine, la cate contractii si internari ai avut, si uite ca ai ajuns pana in 34 sapt, inca un pic si termini si luna a 8-a, nu te agita prea tare, cum zicea Profu acu sa nu ti se urce la cap, lasa=le sa mai stea la incubator, ca vezi si tu la fete nu=i asa roz afara, nici pt noi cu alaptatul, nici pt ei, grea adaptarea la mediul extra-uterin, daca se poate sa mai stea zi bogdaproste . Tu ce carut le-ai luat?
Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -8z
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Neata si de la noi Declar o noapte horror...am crezut ca nasc, am avut noste contractii dureroase pana spre dimineata,cu mers la pishu din 10 in 10 min. pana la ora 02, de la un moment dat am crezut ca nu mai este pishu ci membanele rupte...plus niste chestii putine gelatinoase, dar fara urme de sangerari, doar gelatinoase, dar in cant. mica. Spre dimineata am reusit sa adorm, iar acum vad ca m-au lasat, mai am ceva dureri ca la CM, dar usoare, iar contractii f. rare. Sa aveti o zi usoara si o saptamana placuta....si sa vedem ce delfinasi mai apar prin delfinariu....sper ca si al meu *************************************************** Elena, 38+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 10 zile |
Beluuuuu unde te grabesti??? ...esti inaintea mea cu o zi si vorbesti de contractii ...eu azi iar i-am spus medicului ca nu am contractii nedureroase si mi-a zis sa fiu fericita
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
larissa_79 spune:
da..Oana a venit azi. Eu am platit cash, ramburs.
Pe la 19 imi vine gasca acasa...
Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 din cate stiu eu...ceaiul de zmeur nu declanseaza nasterea ci ajuta nasterea dupa ce se declaseaza. Adica se dilata colul mai repede. si eu am avut contractii dureroase aseara...dar neregulate si fara sa creasca in intensitate. Cred ca de la calciu mi se trage. Oricum nu renunt la el daca asa mi-a dat medicul. Si banui ca mi-a dat calciu ca iar s-a rigidizat cand nu trebuie panarama asta de col pe care o am. Belu, Corina, voi de ce nu bagati calciu? Eu am inceput cu jumatate de tableta de 500 pe zi, dupa 3 zile trec la o tableta si dupa inca trei zile la 1 tableta jumate. Am si eu o idee fixa ca nu mai vreau membrane rupte ci contractii de data asta. Poate mi-or iesi pe ochi... doctorita imi zicea ca daca ajung cu dilatatie 7 sa zicem la spital sa nu cumva sa mai cer epidurala ca patesc ca data trecuta. Oricum vineri cand discut cu anestezistul dau sub semnatura sa nu imi faca decat maxim o doza de epi si doar daca e inceput de travaliu. Si tot sub semnatura scriu sa nu ma bage in seama daca dupa ce vin la spital urlu si tip pe acolo sa imi faca...si ii amenint...doar asa se poate lucra cu mine cand e vorba de durere. Altfel nu ai cu cine sa te intelegi. Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 3+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
si eu stiu la fel ceaiul ajuta la o dilatare mai rapida dupa ce au inceput contractiile
eu am discutat cu anestezistul si mi-a zis ca epi iti pune pana la o dilatatie de maxim 4 cm...dupa asta esti pe cont propriu si nasti natural 100%
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Aveti idee cu ce pot scoate guma de mestecat de pe haine??? Cris 36+ cu |
hartie si fierul de calcat!
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
Otiliav spune:
Oana sunt cazuri si cazuri cu epidurala. Stiu doctori care au pus la dilatatie 1 cm si mama a nascut fara probleme. Mie mi s-a pus la dilatatie 6 cm si tot am zis sarumana ca am prins si eu putina putere pentru 40 de minute de impins.
Carla, eu ma plangeam de foame de lup. Asa ca nu ma mai mir ca am burta cat a ta cu doi voinici, si esti si mai avansata ca mine.
Laurika, mutare usoara pe cat posibil!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
nela_didea spune:
Ochidut si Eladea bun venit acasa dragi mamici. Sa fiti sanatosi si impliniti.
HAI MOV!!!!CURAJ MAMICO.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Stiu ca s-a mai discutat despre candida pe aici, insa nu mai retin nimic si nici nu stiu unde sa caut. Poate ma ajutati voi. Am o secretie albicioasa, nu in cantitate mare dar destul cat sa ma deranjeze. Medicul meu e plecat din tara se intoarce deabia joi si numai vineri sunt programata. Asistenta mi-a spus la telefon ca e posibil sa fie candida. Cum se manifesta saracia asta de infectie sau ciuperca ce-o fi? Exact ce-mi lipsea.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
ooana spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Carmen: sotul meu e nascut pe 10 iulie si a zis ca pe 9 ma pune sa fac curat...barbatii astia :)) Laura 35+ cu AMR 4+ pana la Marea Intalnire Mai e putin si o sa fiu |
sotul meu e nascut in 9 iulie...dpn-ul e tot in 9, m-as bucura sa ii fac un cadou ...desi realistic e destul de greu
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
sotul meu e nascut in 9 iulie...dpn-ul e tot in 9, m-as bucura sa ii fac un cadou ...desi realistic e destul de greu Oana 38+ Matei Marius AMR 12 zile |
pai nu e chiar complicat la cum esti tu fara contractii sigur duci sarcina pana atunci si pe 9 iti programezi o inducere....sau te apuci de pe 8 de altele sa declansezi nastere...
Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/