HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
ciristina_serban spune:
Buna ziua si de la noi...
Azi am o stare proasta, fara nici un pic de energie.... Cred ca e de la vremea asta urata. La noi sta sa ploua de dimineata, ba mai da cativa stropi..e linistea dinaintea furtunii...
Tin sa felicit mamicile scumpe care au ajuns acasa si care au reusit sa intre nitel sa ne dea si noua vesti. Bine ati ajuns acasa Georgia, Eladeea, Ochidut. Am vazut si poze de delfinasi... Georgia, asa cume infasata Antonia Maria, imi aminteste de Razvan cand l-am nascut. E o scumpica. Si bebe Filip e o dulceata asa grasun cum e, si curatel, clar arata mai mare ca varsta... Sa va traiasca fetelor si sa fie sanatosi!
Ochidut, mi s-a innegurat si mai mult ziua, cand am citit prin cate treci. Si chinurile de la epidurata, si acum cu sanii. Doamne ajuta sa treaca repede, si sa curga laptele bine ca sa pape tot Larisa, sa se faca mare. Am vazut si pozici. Doamne, e o scumpa si o frumoasa Larisa... Mai fetelor, chiar e o odisee cu super copii frumosi!
HAI MOV! NASTERE USOARA SI FARA PROBLEME, SI BEBE SANATOS!
Vladia, ai grija, stai cumintica ..sper sa nu fie vorba decat de o intamplare, sa nu fie dopul. Sper sa vii cu vesti bune de la dr. si sa mai stea bebe pana la termen.
Mai citesc si revin..
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Michelle eu am auzit ca inainte de nastere ai probleme cu stomacelul, cica se curata colonul, acum nu stiu daca e un semn sa te pregatesti sau sunt doar vorbe pe care le-am auzit eu. Chestia e ca si eu mananc pepene la greu dar nici un semn, nimic. Dar nu te speria. 39+ Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Pentru a grabi nasterea sunt plasturi ce contin oxitocina.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
beluistef spune:
Bamboleta as vrea eu sa scoateti motatele, insa deocamdata nu mai am nimic, doar o usoaaaaaara durere de burta. Oricum in caz de ceva va dau de stire...dar cum ziceam si Corinei, nu am eu norocul asta de a naste asa repede, mai ales ca cineva mi-a zis ca daca la celelale sarcini am avut inducere siiiigur si la asta voi ajunge la fel.Eu sper sa nu , dar m-a cam demoralizat acea persoana....
Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 10 zile
ciristina_serban spune:
Hai LALA, nastere usoara si bebic sanatos!
Dragaica spune:
Hai LALA, Hai Mov !!!!!! tinem pumnii la fete
Fetelor eu nu pot dormi noaptea , dorm toata ziua iar noaptea ma uit pe pereti. Daca e adevarat ca bebeii isi formeaza inca de pe acum programul inseamna ca e de rau, or sa doarma ziua si noaptea o sa ne uitam pe pereti
Am intrat in saptamana 33 Sheri te admir, sper sa ajung si eu la 36 saptamani, doctorul meu ca asa a preconizat 35-36SA.
Ochidut ti-am vazut fetita, e draguta foc si pletoasa deja
Andreea eu am scris un comentariu la o poza cu Filip, seamana perfect cu Eric cand era bebe, astept poza cu clopu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui beluistef Bamboleta as vrea eu sa scoateti motatele, insa deocamdata nu mai am nimic, doar o usoaaaaaara durere de burta. Oricum in caz de ceva va dau de stire...dar cum ziceam si Corinei, nu am eu norocul asta de a naste asa repede, mai ales ca cineva mi-a zis ca daca la celelale sarcini am avut inducere siiiigur si la asta voi ajunge la fel.Eu sper sa nu , dar m-a cam demoralizat acea persoana.... *************************************************** Elena, 38+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 10 zile |
Oooo, Belu eu m-as bucura daca ar fi asa. Daca ai avut inducere tot acolo sa ajungi, dar nu prea cred. Nu vad legatura. Dar pt mine ar face bine la moral.. sa ma mai linistesc nitel.....
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Incep si eu cu incurajarile:
Hai MOV
Hai Lala!!
Curaj fetele! Asteptam vesti bune!!
Rodica: arati super bine...de bebelina nu mai zic
Eladeea: vazut baiat frumoslunganu lu mama:*
Racusor: imi pare rau pentru mamica ta...pana acum nu m-a muscat niciun caine, doamne ajuta, dar si eu prind tupeu cand vad ca vin sper mine si ma fac ca iau pietre si dau in ei si atunci fug..oricum, sa mergeti fugutza la dr, ca cine stie pe unde au umblat cainii aceia..
Carmen: sotul meu e nascut pe 10 iulie si a zis ca pe 9 ma pune sa fac curat...barbatii astia :))
Georgia: bine ai venit acasa.asteptam poze cu bebelina scumpica gogsica.
Noi am fost sambata la dr.avem 2900gr, suntem pregatiti de LANSAR|E, joi mergem la ultimele analize..si a zis ca suntem foarte bine...doar ca eu m-am cam ingrasat.:((, ca norocu e ca am tensiune mica: 10cu 6 problema e ca ca-s cam umflata ...mi-a recomandat repaous la pat (m-a luat nitel la misto, ca ce fac: jogging, munca silnica prin casa :)) nu ca nu ar avea dreptate, mai ales ca suntem cu mutarile acum.
Va pup si revin nitel mai tarziu :*
Laura 35+ cu
AMR 4+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
aelita spune:
OANA ziceam ca iti pun poza cu PATURICA pe care o lucrez acum.tot in triunghi,tot masurile alea,dar alt model.
DRAGAICA,tu cum mai stai cu paturicile?
mai pun poze pe masura ce creste paturica.
32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Otiliav spune:
citat din mesajul lui beluistef Bamboleta as vrea eu sa scoateti motatele, insa deocamdata nu mai am nimic, doar o usoaaaaaara durere de burta. Oricum in caz de ceva va dau de stire...dar cum ziceam si Corinei, nu am eu norocul asta de a naste asa repede, mai ales ca cineva mi-a zis ca daca la celelale sarcini am avut inducere siiiigur si la asta voi ajunge la fel.Eu sper sa nu , dar m-a cam demoralizat acea persoana.... *************************************************** Elena, 38+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 10 zile |
Hm, nu-mi plac personajele care descurajeaza. Uite ca eu sunt un caz fericit. A doua oara s-a declansat singura nasterea. Si m-am bucurat nespus pentru ca dupa cezariana nu se face inducere.
Eu zic ca stai bine ca simptome pentru saptamana 39. Ti-a zis doctorul ceva de col cum se prezinta?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
aelita spune:
MAYA vroiam sa iti multumesc pt ca ai fost alaturi de noi tot acest timp!
32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)