HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aelita mercic

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata si de la noi! Ma bucur pentru mamicile care au ajuns acasa, cu bebei frumosi si sanatosi! M-am intristat citind povestea lui Ochidut, sper sa se simta mult mai bine acasa, si sa inceapa laptele sa curga cum trebuie. Si mie mi-e frica de partea cu alaptatul, cu canale infundate etc... Acum, om vedea...

Am o stare horror, nu stiu ce e cu mine. Mi-e frica de ce va urma, desi astept sa vina bebelu pe lume, imi e atat de teama... Am intrat iarasi in zona sensibila, plang din orice, ma enervez din orice... Nu stiu ce am... Acum vad ca a iesit un pic soarele, sper sa ma binedispuna... Ma dor deja toate cele, de abia umblu, picioarele mi-s vesnic umflate, noaptea nu prea dorm, merg la baie o data de ora... Cumplit! Sper sa imi revin...

Azi mergem si noi la doctor, si se lasa cu shopping dupa... Doar ca deja nu mai e o placere sa ma plimb prin magazine, ca ma dor tare rau picioarele... Cand ma gandesc ca ma tot vaicaresc atata fara nici un motiv... Vad eu dupa ce vine bebelu... Atunci motive de vaicareala...

Bafta fetelor care merg azi la eco , sa fie numai vesti bune pt toata lumea...
HAI MOV!!!

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata!
racusoru', zic si eu cu intarziere la multi ani pentru tatal tau! Sa ii dea Bunul Dumnezeu sanatate sa va fie multi ani aproape!
paula, sunt foarte bune produsele de la Mustela. Acum 4 ani cel putin erau considerate cele mai bune dar si cele mai scumpe! Eu nu le-am avut pe toate...cateva din ele doar.
ochidut, uf ai avut si tu putin de tras. Bine ca rezolvi cu masajul ca dadeai in altceva...ce sa facem inceputul e greu Ti-am zis ca imi place mult numele fetitei nu?
Azi am multa treaba...si pentru birou si in casa! Plus ca azi vine trupa acasa....

Va imbratisez pe toate! Sa avem o saptamana frumoasa!

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

WOW ce de delfinasi!!

A inceput sa ploua cu delfinasi

Beatrice Teodora, Filip,Larisa Ioana,Maria Antonia Bine ati venit, cu siguranta lumea va fi un loc mai frumos doar pentru ca voi ati aparut si ati inseninat-o!!!

Crissy multa putere si forta ca sa ii transmiti delfinasei. Ne rugam pentru voi.

Eladeea un delfinas voinic si frumos ca in visele cele mai frumoase

Ochidut imi pare rau de problemele cu sanii. Vroiam sa iti spun ca daca faci dus cu apa calda pe sani astepti putin si apoi incepi sa te maseszi e mai usor sa faci laptele sa iasa, o sa curga ca la stropitoare dupa aia

Mov iti tin pumnii sa ai o nastere fulger ca a lui Rodyka

Racusor multa sanatate parintilor tai si La multi ani inainte tatalui tau

O zi buna fetele

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si35+ AMR 5 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, am uitat sa iti zic de Mustela. Cumnata mea a folosit la bebe, foarte multumita, desi un pic mai scumpe... Eu am folosit de la Mustela pt sani, acum in sarcina, impotriva vergeturilor. Nu au aparut vergeturi, dar nici nu aveau cum, ca sanii nu si-au marit volumul... Iar cu plimbaritul prin magazine, hmmm, cam gata, nu?

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata si de la Maya!
Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de surprize placute!

Crispo, si sa fie bine, bine si frumoasa inralnirea cu bebe.

Mov.olina draga, si sa fie un 'movulet' sanatos, dragalas, intelept si sa va bucurtati sanatosi de el long time de/acum in colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata si de la noi!

declaram o dimineata ff matinala m-am trezit de pe la ora 4 si nu am mai adormit!

Vazut delfinasi frumosi toti sa fie sanatosi si paapciosi!

Ochidut o sa te sun sa imi spui cum a fost cu nasterea la Municipal numai sa care ar fi ora potrivita!
Sa iti traisaca delfinasa cucuiata!

Ce vesti mai aveti despre crissy si Teodora?

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neata si de la noi

Declar o noapte horror...am crezut ca nasc, am avut noste contractii dureroase pana spre dimineata,cu mers la pishu din 10 in 10 min. pana la ora 02, de la un moment dat am crezut ca nu mai este pishu ci membanele rupte...plus niste chestii putine gelatinoase, dar fara urme de sangerari, doar gelatinoase, dar in cant. mica. Spre dimineata am reusit sa adorm, iar acum vad ca m-au lasat, mai am ceva dureri ca la CM, dar usoare, iar contractii f. rare.

Sa aveti o zi usoara si o saptamana placuta....si sa vedem ce delfinasi mai apar prin delfinariu....sper ca si al meu

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele!!! Felicitari proaspetelor mamici care au ajuns acasa cu delfinasii, sa fiti sanatoase si bbi sa cresca mari, sanatosi si sa fie papaciosi.
Belu, eu am inceput sa beau ceai de zmeur, l-am luat de la plafar. Pe cutie scrie 2 cani pe zi, eu beau mai mult de 2 cani, apropae ca nu mai fol apa, am inlocuit-o cu ceai. Macar sa se declanseze ceva.
Ochidut, ce rau imi pare ca ai probleme cu sanii , e mai greu la inceput dar apoi sa vezi ca o sa treaca. Si eu ma gandesc la astfel de probleme, dar toate sunt trecatoare. Ai grija
Racusor, la multi ani pt tatal tau, sanatate multa.
Si nu in ultimul rand HAIDE MOV - NASTERE USOARA!!!
Va pup fetelor

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Belu, sa nu carecumva sa mi-o iei inainte, ca chiar m-as oftica, nu vreau sa raman codasa odiseei. Stai linistita in patut, nu face efort, nu te stresa.
Nu mai stiu cine intreba de dureri de coaste, parca Michelle daca nu ma insel. Si eu am asa ceva cand stau in fund, la mine cred ca e bblul ca prea se intinde. Si cand ma ia durerea tre sa schimb pozitia ca-mi taie respiratia de durere.

39+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput