HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

neatza delfinariu
eu raportez o noapte nasoala, cu super dureri de burta, da nu si contractii, si a aparut si o scurgere roz.....o sa dau o fuga la dr dupa amiaza....sper sa nu fie probleme, ca nu vreau sa nasc acum

Mamica 34+ si CRY (2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bafta gagici la alaptat, e tare greu la inceput, of, si io ma dau mare si tare ca alaptez doua o data, si eventual ma uit si la un film in timpul asta ! Si gagicile vor papa ambele-amandoua in acelasi timp cu aceeasi forta si se vor satura tot odata, le voi pune pe ambele pe umeri sa le scot gazele, si adorm instatnt, dorm 3 ore in cap fara sa se deranjeze una pe alta.... ce idilic , mai cred inca in Mos Craciun!
Dragaico, si eu am facut ditamai basanaul, mi se revarsa peste colac, l-am si crapat intr-un colt!
Carla, ai venit acasa, ce mai faci?

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -8z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Corina nu cred ca ti-o iau inainte , nu am eu parte de norocul asta .
Oricum si eu am inceput sa beau ceai de zmeur si exact ca si tine, mai mult ceai si mai putina apa. Acum sper sa nu afecteze cu ceva.oricum beau numai de 2 zile.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladia1

neatza delfinariu
eu raportez o noapte nasoala, cu super dureri de burta, da nu si contractii, si a aparut si o scurgere roz.....o sa dau o fuga la dr dupa amiaza....sper sa nu fie probleme, ca nu vreau sa nasc acum

Mamica 34+ si CRY (2005)

Am avut si eu cateva nopti naspa cu foieli si dureri de burta in 34 sapt, mki-am facut coktail de no-spa, scobutil si 2ml de plegomazil, am dormit ca un prunc in 5 min si am scapat. Decat sa nasc mai devreme mai bine le dau papica sa stea in burtic cat mai mult.

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -8z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Neata si de la noi!!!
Felicitari mamicilor care si-au adus bebeii acasa. Vazut si poze, tare dragalasi bebeii, sper sa fiu la fel de incantata si de al meu.

HAI MOV

Eu ma confrunt cu o depresie enorma, nu am chef de nimic si de nimeni. Si cu sotul m-am certat aseara cu toate ca eu sunt in Iasi si el la Alba. Parca nimeni nu ma intelege (in special sotul) delfinasul nu vrea sa vina cu toate ca ma chinuie in fiecare seara cu contractii, nu mai am rabdare.....
in fine o iau razna si nimeni nu vede asta, fac glume pe seama mea.....
Hai ca m-am intins .... imi revin eu doar sunt o invingatoare....

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

din cate stiu eu...ceaiul de zmeur nu declanseaza nasterea ci ajuta nasterea dupa ce se declaseaza. Adica se dilata colul mai repede.
si eu am avut contractii dureroase aseara...dar neregulate si fara sa creasca in intensitate. Cred ca de la calciu mi se trage. Oricum nu renunt la el daca asa mi-a dat medicul. Si banui ca mi-a dat calciu ca iar s-a rigidizat cand nu trebuie panarama asta de col pe care o am.
Belu, Corina, voi de ce nu bagati calciu? Eu am inceput cu jumatate de tableta de 500 pe zi, dupa 3 zile trec la o tableta si dupa inca trei zile la 1 tableta jumate.
Am si eu o idee fixa ca nu mai vreau membrane rupte ci contractii de data asta. Poate mi-or iesi pe ochi... doctorita imi zicea ca daca ajung cu dilatatie 7 sa zicem la spital sa nu cumva sa mai cer epidurala ca patesc ca data trecuta. Oricum vineri cand discut cu anestezistul dau sub semnatura sa nu imi faca decat maxim o doza de epi si doar daca e inceput de travaliu. Si tot sub semnatura scriu sa nu ma bage in seama daca dupa ce vin la spital urlu si tip pe acolo sa imi faca...si ii amenint...doar asa se poate lucra cu mine cand e vorba de durere. Altfel nu ai cu cine sa te intelegi.

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Buna dimi..burtici si mamici... am revenit pe braicade...mi-era dor sa va citesc, sa povestim...

multumim de complimente..Filip e un dulce...(zice cioara)... seamana f bine cu Eric cand era asa mic..

noi suntem bine, papam f bine, e un haplea mic...si la o ora imi cere papa, asa ca musai sa-i dau...e cumintel, deocamdata, desi se mai stramba de la colici si se inroseste ca racul..dar deh, oricum e un racusor, asa ca... nascut in mare zi de sarbatoare, cred ca cineva acolo sus a vegheat asupra noastra, ca totul sa mearga bine...desi am trecut prin niste emotii teribile, pe care nu le doresc nimanui...

pe scurt...la un moment dat, in timpul monitorizarii pe per. traaliului, din cauza ca stateam pe sapte de ceva vreme si apasa vena cava, lui Filip i-au scazut bataile inimii f tare, pana la 50...s-a speriat rau dr, maosa ar eu nu mai zic... dar slava domnului pana la urma si-a revenit dupa ce mi-am schimbat eu pozitia...minutele alea mi s-au parut veacuri... apoi dupa eridurala, eram f relaxata si povsteam cu dr de parca stateam la cafea si nu la nastere...abia cand s-a vazut capsorul am urcat pe masa...a urmat un alt cosmar...Filip avea circlara de cordon, cand l-au scos, caputul era albastru, din fericire in rest a fost ok la fel si inimioara batea normal...tota lumea s-a speriat ingrozitor, dr saraca era alba, verde, galbena...dar personalul de acolo si-a facut bine treaba si in cateva minute si-a revenit puiutul... asa incat avem scor apgar 8 (la nastere)/10 (dupa 5 minute)...repet, au fot niste momente ingrozitoare, imprevizibile, din pacate...e pare ca cordonul s-a infasurat la iesire, in tip ce-si gasea pozitia de start...dar multumesc lui DD ca s-a terminat totul cu bine si am un pui sanatos si papacios...

oricum, experienta nasterii a fost mult mai ok decat prima...ca stiam prin ce trec si ce urmeaza...

cat despre conditii, medic, personal...n-am nici un repros...jos palaria...si Paula, nasterea a fost 45 mil cu peri...am mai platit 100 euro pt niste teste screening care se fac in Germania si care determina cateva boli metabolice...pt alte detalii pove pe mess daca vrei...

acum puiul e afara, la aer...medicul a zis ca pot sa-l scot din prima zi... in plus e cald si soare la noi, asa ca profitam...

revin ca ma striga...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Gata fetelor, incep incet incet sa intru intr-un oarecare program si sa ma acomodez. Am apucat sa citesc putin din urma si am vazut cum au venit delfinasii toti deodata , ce frumos!

[red]Multumim tuturor de incurajari pentru nastere, de felicitari si urari![red]

Noi am iregistrat aszi noapte o mare victorie, am mancat de la un san vreo jumate de ora, a curs mult laptic si nu am mai avut nevoie nici de completare. Bineinteles istoria nu s-a mai repetat si la urmatoarele mese, acum la ultima nu a papat mai deloc de la mine, dar oricum tot e bine.
Si e o mare fomista, daca nu ii dai completare cat vrea ea plange....si ne chinuim ceva ca ii dam completare cu lingurita sau seringa, sa nu se invete la biberon. E mai dificil pt ca completarea vine dupa masa la san, cand ea deschide gura mare sa ia mamelonul.Cand ii dai din seringa sau lingurita, ea face gurita tot ca pentru san....si apoi se prinde in sfarsit ca vine de la alta sursa si inghite cu multa lacomie; ii bagi seringa in gurita si trage singura asa tare ca mai trebuei sa o inrerupi sa nu se inece. Azi la ultima masa i-am dat eu si nu am intreupt-o, fascinata de cum trage, asa ca dupa masa a regurgitat saraca destul de mult..

Azi asteptat medicul pediatru si apoi asistenta cu tortura....

Pe mailul comun v-am trimis un mail cu o invitatie sa vedeti poze. pupici

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
MAINE pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai Andreea, ce emotii ti-a putut da! ma bucur ca intr-un final s-a terminat cu bine. dar ti-a facut si eco in ziua res[ectiva sa vada de cordon? mie la niciun eco nu mi-a zis ca ar avea circulara..
si ai fost monitorizata tot timpul? ca eu si de aia nu m-am mai dus la Stanca, ca nu ma monitorizau tot timpul..am stat si o ora,m singura in sala, fara monitorizare!
pai cd te prind pe mess, te mai bazai.:)
analizele acelea ti le-a recomandat cineva sau le-ai cerut tu?
alaptatul e ok acum a doua oara, a venit usor lapticul?

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 16 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Salutare delfinariu!

HAI MOV!

Refacere rapida, mult laptic si un delfinas sanatos, cumintel si papacios!!!

Cris 36+ cu

Mergi la inceput